Krycha Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 dudiego raz przewiozlem to mimo swoich 200 koni raczej nie nerzekal :decayed
plastuch Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Jak dlamnie troche za dużo chromu a poza tym fajnie sie prezentuje Jak to moje poskłdam do kupy to też musze sE więcej qnia uciułać bo licho sie odpycha chodzby w poruwnaniu do Twojego
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Somes nie spinaj sie i tak bym cie przegonil swoim eks 1,8T na gazie wtedy by Ci glupio bylo dudiego raz przewiozlem to mimo swoich 200 koni raczej nie nerzekal Danielko o czym Ty do mnie rozmawiasz Ciekaw jestem po prostu czy zrobiony na 200kunia AFN podoła takiemu AEB po czipsie
Nosb Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Trzeba by sprawdzic Generalnie diesel ma krotkie biegi bo malo obrotow... Ma za to wiecej momentu. Z tym ze ty wbijesz 3 zeby dobic do 100 a w benzynce na dwojce tyle bedzie Generalnie byloby zapewne podobnie i duzo zalezalby od kierowcy
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Trzeba by sprawdzic Generalnie diesel ma krotkie biegi bo malo obrotow... Ma za to wiecej momentu. Z tym ze ty wbijesz 3 zeby dobic do 100 a w benzynce na dwojce tyle bedzie Generalnie byloby zapewne podobnie i duzo zalezalby od kierowcy sprawdzę to sprawdzę zapomniałeś jeszcze dodać że ja mam 4 biegi tylko i 2ójka kończy mi się dalej niż przy 120km/h
Nosb Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 NO tak zapomnialem ze nie dosc ze diesel to jeszcze automat
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 NO tak zapomnialem ze nie dosc ze diesel to jeszcze automat trzy razy musisz przewachlować w czasie którym dziesięć klapsów z niespodzianką dam pasażerce trzymając fajkę w drugije
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 NO tak zapomnialem ze nie dosc ze diesel to jeszcze automat trzy razy musisz przewachlować w czasie którym dziesięć klapsów z niespodzianką dam pasażerce trzymając fajkę w drugije oj zle sie za to zabierasz Cycku zapamietaj: fajke trzyma pasazerka
egon47 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 NO tak zapomnialem ze nie dosc ze diesel to jeszcze automat trzy razy musisz przewachlować w czasie którym dziesięć klapsów z niespodzianką dam pasażerce trzymając fajkę w drugije to fajnie ze przy pasazerce trzymasz fajke w rece :polew:
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 oj zle sie za to zabierasz Cycku zapamietaj: fajke trzyma pasazerka Ja trzymam te sponsorowane przez koncern Philippa Morrisa a moją fajkę dla odmiany pasażerka jeszcze nie wiesz po co się ściemnie wszystkie szyby w aucie? całe życie mam Cię uczyć? [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:54_________________________________________________ to fajnie ze przy pasazerce trzymasz fajke w rece :polew: nigdy kobieta od Ciebie mokrym fiutem przez pysk? młodziutku
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to fajnie ze przy pasazerce trzymasz fajke w rece :polew: nigdy kobieta od Ciebie mokrym fiutem przez pysk? młodziutku to se pogadały dwa młodziki , a Ty Somes jeszcze pare dni temu nie wiedziałeś co to jest klaps z niespodzinką , tylko Nowak Ci wytłumaczył to nie bądź taki do przodu :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to se pogadały dwa młodziki , a Ty Somes jeszcze pare dni temu nie wiedziałeś co to jest klaps z niespodzinką , tylko Nowak Ci wytłumaczył to nie bądź taki do przodu :gwizdanie: hamuj bajere bo nie ty musiałeś zmieniać tapiecerkę w aucie
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 to se pogadały dwa młodziki , a Ty Somes jeszcze pare dni temu nie wiedziałeś co to jest klaps z niespodzinką , tylko Nowak Ci wytłumaczył to nie bądź taki do przodu :gwizdanie: hamuj bajere bo nie ty musiałeś zmieniać tapiecerkę w aucie w pokoju mam łóżko a w aucie jestem ostrożny , no i jest vanish
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 w pokoju mam łóżko a w aucie jestem ostrożny , no i jest vanish nie kręcą Cię takie ekscesy? ja lubię sobie np udziwniać uwierz mi że vanish c**ja warty jest na takie plamy.. ja musiałem benzyny ekstrakcyjnej używać fajne auto egon
PABLO Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Chłopaki nie róbcie śmietnika w temacie kolegi bo jedzie tu od fiutów Prośba do moda aby wykasował powyższy spam Egon wywal ten chrom z boku Gratki serii i wyniku po chipsie Chętnie bym się z Tobą sprawdził jak to jedzie
Kierownik Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Elegancko wygląda ten felunek :> mocna ściema szyb by sie przydała
keżor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Akutualne zdjecia ale za***iste fotki
Rekomendowane odpowiedzi