Krycha Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 dudiego raz przewiozlem to mimo swoich 200 koni raczej nie nerzekal :decayed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jak dlamnie troche za dużo chromu a poza tym fajnie sie prezentuje Jak to moje poskłdam do kupy to też musze sE więcej qnia uciułać bo licho sie odpycha chodzby w poruwnaniu do Twojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Somes nie spinaj sie i tak bym cie przegonil swoim eks 1,8T na gazie wtedy by Ci glupio bylo dudiego raz przewiozlem to mimo swoich 200 koni raczej nie nerzekal Danielko o czym Ty do mnie rozmawiasz Ciekaw jestem po prostu czy zrobiony na 200kunia AFN podoła takiemu AEB po czipsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Trzeba by sprawdzic Generalnie diesel ma krotkie biegi bo malo obrotow... Ma za to wiecej momentu. Z tym ze ty wbijesz 3 zeby dobic do 100 a w benzynce na dwojce tyle bedzie Generalnie byloby zapewne podobnie i duzo zalezalby od kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Trzeba by sprawdzic Generalnie diesel ma krotkie biegi bo malo obrotow... Ma za to wiecej momentu. Z tym ze ty wbijesz 3 zeby dobic do 100 a w benzynce na dwojce tyle bedzie Generalnie byloby zapewne podobnie i duzo zalezalby od kierowcy sprawdzę to sprawdzę zapomniałeś jeszcze dodać że ja mam 4 biegi tylko i 2ójka kończy mi się dalej niż przy 120km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 NO tak zapomnialem ze nie dosc ze diesel to jeszcze automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 NO tak zapomnialem ze nie dosc ze diesel to jeszcze automat trzy razy musisz przewachlować w czasie którym dziesięć klapsów z niespodzianką dam pasażerce trzymając fajkę w drugije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 NO tak zapomnialem ze nie dosc ze diesel to jeszcze automat trzy razy musisz przewachlować w czasie którym dziesięć klapsów z niespodzianką dam pasażerce trzymając fajkę w drugije oj zle sie za to zabierasz Cycku zapamietaj: fajke trzyma pasazerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 NO tak zapomnialem ze nie dosc ze diesel to jeszcze automat trzy razy musisz przewachlować w czasie którym dziesięć klapsów z niespodzianką dam pasażerce trzymając fajkę w drugije to fajnie ze przy pasazerce trzymasz fajke w rece :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 oj zle sie za to zabierasz Cycku zapamietaj: fajke trzyma pasazerka Ja trzymam te sponsorowane przez koncern Philippa Morrisa a moją fajkę dla odmiany pasażerka jeszcze nie wiesz po co się ściemnie wszystkie szyby w aucie? całe życie mam Cię uczyć? [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 21:54_________________________________________________ to fajnie ze przy pasazerce trzymasz fajke w rece :polew: nigdy kobieta od Ciebie mokrym fiutem przez pysk? młodziutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 to fajnie ze przy pasazerce trzymasz fajke w rece :polew: nigdy kobieta od Ciebie mokrym fiutem przez pysk? młodziutku to se pogadały dwa młodziki , a Ty Somes jeszcze pare dni temu nie wiedziałeś co to jest klaps z niespodzinką , tylko Nowak Ci wytłumaczył to nie bądź taki do przodu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 to se pogadały dwa młodziki , a Ty Somes jeszcze pare dni temu nie wiedziałeś co to jest klaps z niespodzinką , tylko Nowak Ci wytłumaczył to nie bądź taki do przodu :gwizdanie: hamuj bajere bo nie ty musiałeś zmieniać tapiecerkę w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 to se pogadały dwa młodziki , a Ty Somes jeszcze pare dni temu nie wiedziałeś co to jest klaps z niespodzinką , tylko Nowak Ci wytłumaczył to nie bądź taki do przodu :gwizdanie: hamuj bajere bo nie ty musiałeś zmieniać tapiecerkę w aucie w pokoju mam łóżko a w aucie jestem ostrożny , no i jest vanish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 ale walicie spamem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 w pokoju mam łóżko a w aucie jestem ostrożny , no i jest vanish nie kręcą Cię takie ekscesy? ja lubię sobie np udziwniać uwierz mi że vanish c**ja warty jest na takie plamy.. ja musiałem benzyny ekstrakcyjnej używać fajne auto egon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 fajne auto egon no , dojeba*e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Chłopaki nie róbcie śmietnika w temacie kolegi bo jedzie tu od fiutów Prośba do moda aby wykasował powyższy spam Egon wywal ten chrom z boku Gratki serii i wyniku po chipsie Chętnie bym się z Tobą sprawdził jak to jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Akutualne zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Elegancko wygląda ten felunek :> mocna ściema szyb by sie przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Akutualne zdjecia ale za***iste fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi