przemciotorun Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 szkoda ze jeszcze jakiejs modelki niema przy aucie [br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 19:42_________________________________________________dobra zartowalem bo sie zaras ktos obrazi
egon47 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzieki Pany jak klikniecie na zdjecia to sie one powiekszaja
binio-stg Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Również jestem za tym co ślepy, zdecydowanie najlepsze
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 sesja ładna ale jeśli chodzi o fotke do kalendarza to ja wysłałbym tą ponieważ ma to być zdjęcie na listopad i moim zdaniem to najbardziej pasuje (trochę wykadrowałem fotke)
egon47 Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Ja sie mocno nad tym zastanawiam http://postimage.org/image/9klqpnljr/
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ja sie mocno nad tym zastanawiam http://postimage.org/image/9klqpnljr/ lipa lepsza już ta przez arka zaprezentowana
slepy Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 sesja ładna ale jeśli chodzi o fotke do kalendarza to ja wysłałbym tą ponieważ ma to być zdjęcie na listopad i moim zdaniem to najbardziej pasuje (trochę wykadrowałem fotke) Arek fotka już bedzie na grudzień
szafa Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Egon wrzucaj tą fotę z pod mostu!! Mój głos napewno dostaniesz
egon47 Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 ja bym słał to, najlepsze z tego co pokazałeś Poradzilem sie was i dodalem i wysylalem te foto do kalendarza wiec glosowac Pany na zdjecie Grudniowe:naughty:
Kuba A4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 te nikle na listwa drzwi to jest taśma z metra? powiem szczerze, że też kiedyś nad tym myślałem nawet ładnie to wygląda.
P-U-M-A Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 te nikle na listwa drzwi to jest taśma z metra? powiem szczerze, że też kiedyś nad tym myślałem nawet ładnie to wygląda.
szafa Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 ja bym słał to, najlepsze z tego co pokazałeś Poradzilem sie was i dodalem i wysylalem te foto do kalendarza wiec glosowac Pany na zdjecie Grudniowe:naughty: Tak jak obiecałem głos poszedł
egon47 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 ja bym słał to, najlepsze z tego co pokazałeś Poradzilem sie was i dodalem i wysylalem te foto do kalendarza wiec glosowac Pany na zdjecie Grudniowe:naughty: Tak jak obiecałem głos poszedł Dziekowac Szafa
Fikass Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Widziany dzisiaj w trzebnicy często latasz tą trasą?
egon47 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Widziany dzisiaj w trzebnicy często latasz tą trasą? pozdrowienia dla Kolegi wlasnie tak myslalem ze ktos z klubu mi mrógal wiec odposcilem awaryjnymi zdarza mi sie czesto latac ta trasa bo mam dziewczyne w Krotoszynie:)
junior_tdi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Super Czarnuch tylko co to jest na listwach :> załaduj mu jeszcze grilla eSowego, rant w tłusty poler i będzie kozak
swir88 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Widziany dzisiaj w trzebnicy często latasz tą trasą? pozdrowienia dla Kolegi wlasnie tak myslalem ze ktos z klubu mi mrógal wiec odposcilem awaryjnymi zdarza mi sie czesto latac ta trasa bo mam dziewczyne w Krotoszynie:) To jak bedziesz w krotoszynie to sie odezwij mam 30km to podlece jak nie bede w pracy
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 Super Czarnuch tylko co to jest na listwach :> załaduj mu jeszcze grilla eSowego, rant w tłusty poler i będzie kozak Grilla esowego niebedzie bo mi sie niepodoba ale za to mam nadzieje ze wpadnie RS grill rant mysle ze bedzie w poler i mysle co jeszcze z tymi felami zrobic
swir88 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 rant mysle ze bedzie w poler i mysle co jeszcze z tymi felami zrobic Ja bymm pryskał na biało albo całe w polerce Jeszcze bym pomyslał nad złotymi
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 I odbilo mi i na ten sezon chce wyrezac Body S4/RS4
Rekomendowane odpowiedzi