jcwpl Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 ciechu20 dużo z tym roboty? trzeba coś jeszcze zmieniać z 5 biegowej skrzyni na 6 quattro? czy pasuje p&p? ile Cie to kosztowało? Poszło PW Taa sam robil... Kosztowalo go to 10 dni i 5 nocy + 2 flaszki bo tyle czasu czekał na przekładkę że juz nie pamięta ile $$$ na części poszło... Pozdr Krzychu Wiadomo że w Elektrocar u Karola, ale już teraz mogę się pochwalić ,że mamy dwie udane przekładki (ta ogarnięta w dwa dni ) za sobą, bo w Karolowym sedanie też już hula Quattro :naughty:, czekamy więc na zimę :banan::banan: Wiem wiem Podjadę w sobotę rano raz żeby zbadać jak to sie teraz odpycha, dwa - żeby ogarnąć cu żeście jeszcze za dokładki porobili MS... a przy okazji spróbujemy okleić moje lustra zewnętrzne 1
smuggler Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 No właśnie. Czy jest ktoś, jakaś firma, kto zrobi to za kase. Chodzi mi o zgromadzenie części i poskładanie tego do kupy.
Beny Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 No właśnie. Czy jest ktoś, jakaś firma, kto zrobi to za kase. Chodzi mi o zgromadzenie części i poskładanie tego do kupy. Kiedys sie tym interesowalem i wyczytalem na necie ze w Krakowie TTC Tuning rezali quattro
smuggler Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 No właśnie. Czy jest ktoś, jakaś firma, kto zrobi to za kase. Chodzi mi o zgromadzenie części i poskładanie tego do kupy. Kiedys sie tym interesowalem i wyczytalem na necie ze w Krakowie TTC Tuning rezali quattro Wiesz może jaki jest koszt? Jakies namiary?
Beny Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 No właśnie. Czy jest ktoś, jakaś firma, kto zrobi to za kase. Chodzi mi o zgromadzenie części i poskładanie tego do kupy. Kiedys sie tym interesowalem i wyczytalem na necie ze w Krakowie TTC Tuning rezali quattro Wiesz może jaki jest koszt? Jakies namiary? Teraz nie mam pojecia ale napisz do nich @ zapytaniem
smuggler Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 no to patrzcie na to: Przekladka Quattro Audi A4 B6 Malysz 1.8T Benzyna (3686110564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Orientuje się ktoś jak jest z tą skrzynią?
ciechu20 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 no to patrzcie na to:Przekladka Quattro Audi A4 B6 Malysz 1.8T Benzyna (3686110564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Orientuje się ktoś jak jest z tą skrzynią? Trochę mało precyzyjnie zadane pytanie, ale jeśli pytasz czy podejdzie pod 1,9tdi to tak, tylko na 99,9% półosie nie będą pasowały bo 1.8t ma mniejsze flansze w skrzyni niż 1,9 tdi.
smuggler Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Aha... a da się te flasze wymienić/przełożyć z mojej skrzyni?
ciechu20 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 nie, musisz kupić całe półosie. Elektrocar ma jakieś na zbyciu. na pewno odda w dobrej cenie.
chopin Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tak w woli ścisłości Karol czyli Electrocar jest w Raszynie a nie w Wawie taka drobna różnica
SlashTheOne Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zabieram sie za swap fwd na quattro. Brakuje mi skrzyni, walu, baku i ewentyalnie sterownika od ABS. Jak ktos ma to prosze priv. I mam pytanie czy ktos moze mi rozjasnic sprawe mocowania podpory walu? Silnik 2.0tdi BPW .
marcin_o23 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 czytam temat i mam pytanie odnośnie tego problemu, małego problemu z abs-em, czy zmiana pompy na taką z dawcy w którym było quattro rozwiąże problem? w moim przypadku do 1,9tdi avf zastosowałbym pompez 2.0tdiq ---------- Post dopisany 26-01-2014 at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2014 at 22:24 ---------- nikt nie wie???
barb123 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zna juz ktos cene przekladki w Elektrocar?
wilku323 Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 tez sie zastanawiam nad ceną i czy warto to robić bo taniej chyba wyjdzie kupić ori quattro
ciechu20 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 dzwońcie do Karola i się dowiedzcie.
barb123 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Panowie jest możliwe, że w Bex-ie FWD jest skrzynia z quattro? Pózniej zrobie zdjecie, ale jak ostatnio ogladalem to wyglądało tak, jakby tylko ta czesc do której przykreca sie wał była odkrecona (niw wiem jak to się fachowo nazywa )
wilku323 Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Wszystko jest możliwe ;d. Pokaż zdjęcie to Ci powiem
Rekomendowane odpowiedzi