Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakiej firmy wahacze polecacie do Audi?

WAHACZE W NASZYCH A4 753 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie wahacze polecacie ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mayle ? :naughty: lepiej to przemyśl z 5 x

no juz przemyślałem master sporty i wg mnie są bardzo dobre... jedyne z tanich jakie można założyć :-) teraz przetestuje te HD co tak piszą że są wzmacniane itd....

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 874,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może Panowie którym tak długo wytrzymały pochwalą się gdzie to cudo kupiły, być może są msy i msy? :)

Opublikowano

Ja to nie bardzo rozumiem, dlaczego nie reklamujecie jeżeli MS Wam nie wytrzymują??

Przecież jest gwarancja na 80 tys lub 2 lata.

Czy ktoś próbował reklamować, mając paragon pieczątki sklepu i pieczątkę mechanika?? Czy z góry zakładacie że nie uwzględnią gwarancji??

Opublikowano

Szczeże to uważam, że jeżeli ktoś kupuje ms'y to zakłada je sam więc z reguły brak faktury z warsztatu dyskwalifikuje gwarancję.

Opublikowano

zalezy jak kto zalozy jak bedzie wahacz dokrecony i dopasowany po tym jak sie ulozy to powinien wytrzymac jednak ja bralem u znajomego komplet wahaczy odradzil MS doplacilem i polecil mi Qup czy jakos tak nie pamietam juz nazwy sam dal 2 lata gwarancji niezaleznie od tego czy bedzie wymiana w warsztacie czy sam to zrobie

Opublikowano

Sorki za OT ale czy ktoś z Was koledzy wciskał poliuretanowe tuleje do wahaczy? Słyszałem że to minimalnie utwardza auto ale wytrzymuje dużo dłużej niż standardowe z gumowymi tulejami.

Jeśli popełniłem jakiś grzech to nie linczujcie :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to i ja wymieniłem wszystko na MS'a plus końcówki i łączniki 2 tygodnie temu 1000 km zrobione jak na razie cisza :decayed: zobaczymy ile jeszcze.

Wcześniej miałem wszystkie oryginalne z logo Audi z '99 i jeden lemka dolny tylny z 2005 280, tyś przeleciały ale nie zostało z nich za wiele :gwizdanie:

Opublikowano

Ja na nowy rok swojej zprezentuję i będziemy testować :)

Opublikowano

co do reklamowania wahaczy MS tam jest jeden punkt w gwarancji muszą być założone w serwisie jak dobrze pamiętam u mnie jak na razie 96 tyś i cicho czas pokarze

Opublikowano

co do reklamowania wahaczy MS tam jest jeden punkt w gwarancji muszą być założone w serwisie jak dobrze pamiętam u mnie jak na razie 96 tyś i cicho czas pokarze

goldik , 96 tys :polew: , chyba sie przejęzyczyłeś :cool1:

Opublikowano

goldik , 96 tys :polew: , chyba sie przejęzyczyłeś :cool1:

to byłby mega wynik :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Wżyciu tyle nie da się przejechać na nich chyba że w miejscu moje 30tyś i padły dolne góra trzyma się luksio.

Opublikowano

Nom ja wczoraj założyłem MSy tak wiecc zaczynam liczenie kilosów.Do tego końcówki drążka febi.Obaczymy co to wszyskto warte.Na razie autko odżyła i fajnie sie prowadzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wżyciu tyle nie da się przejechać na nich chyba że w miejscu moje 30tyś i padły dolne góra trzyma się luksio.

Ja mam już na MS 50 tys i wydaje mi się całkiem realne 96 tys kolegi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobrze ze przeczytalem ten temat tera juz jestem pewien ze MS-y zakladam :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

2 lata, 55tys na MS lato 225/45/17 zima 195/65/15 na PL drogach, czas pomyśleć nad nowymi bo zaczynają klekotać jak "silnik", ogólnie jestem zadowolony z takiego przebiegu z te pieniądze :good:

Opublikowano

Czy mógłby ktoś przedstawić tutaj moment z jakim mają być dokręcane poszczególne śruby wahaczy?

Z pewnością przyda się to nie tylko mi.

Opublikowano

Mógłby :>

Audi.jpg

Opublikowano

Może koledzy z długowiecznymi ms'ami podzielą się z nami nickiem sprzedawcy z allegro bądź sklepu, bo podejrzewam że ms'y ms'a nie równe :)