Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ARJ] Prawdopodobnie najlepiej wyposażone A4 B5 w PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile Cie to radyjko kosztowało?

Opublikowano
  • Autor

odp na pw

Opublikowano

tomasz kiedy wpadniesz na spocika?

zmierzylibysmy twoja furke k-powerem jestem ciekawy ile by wyszlo,bo u michala 2.4 v6 nie wyszlo ciekawie...

Opublikowano
  • Autor

tomasz kiedy wpadniesz na spocika?

zmierzylibysmy twoja furke k-powerem jestem ciekawy ile by wyszlo,bo u michala 2.4 v6 nie wyszlo ciekawie...

wybieram wybieram, ale jak wrona do cieplic, :kwasny:, zawsze coś tak jak np jutro urodziny brata :wallbash:

a to ile mu wyszło?

Opublikowano

~128ps i 215nm

auto bardzo slabo przyspiesza,mozna powiedziec ze nic sie nie dzieje,z reszta michal mowil ze rok temu mial problem z tymkiem 1.8

Opublikowano
  • Autor

~128ps i 215nm

auto bardzo slabo przyspiesza,mozna powiedziec ze nic sie nie dzieje,z reszta michal mowil ze rok temu mial problem z tymkiem 1.8

a to ciekawe :mysli:, jechałeś ze mną to nie narzekałeś że się źle odpycha :decayed: jak na kuchenkę :decayed:

mierzyłem się z rolki z 2,5 tdi(seria) i nie umiał mnie za bardzo dogonić, więc gdzieś przedział 150-160 powinno być, a jak mierzyłeś u siebie to duża różnica wyszła między hamownią?

Opublikowano

~128ps i 215nm

a to ciekawe :mysli:, jechałeś ze mną to nie narzekałeś że się źle odpycha :decayed: jak na kuchenkę :decayed:

mierzyłem się z rolki z 2,5 tdi(seria) i nie umiał mnie za bardzo dogonić, więc gdzieś przedział 150-160 powinno być, a jak mierzyłeś u siebie to duża różnica wyszła między hamownią?

mierzylismy u snejka i wyszlo bardzo miarodajnie,bo jak byl na hamowni wyszlo 290 na padnietej pompie paliwa,rogal powiedzial ze jak zmieni to dojdzie z 20KM,a programem wyszlo 306ps po zmianie pompy.Trzeba znac dokladna wage auta i wtedy pomiar jest dokladny
Opublikowano
  • Autor

~128ps i 215nm

mirzylismy u snejka i wyszlo bardzo miarodajnie...trzeba znac dokladna wage auta i wtedy pomiar jest dokladny

musiałbym wrzucić mój wehikuł na wagę :przebiegly:, jakby wyszło poniżej 145KM to będzie trzeba swap robić na 2,7 :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek, jak sprawują sie hamulce ????

bo nic na ten temat nie piszesz.... :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

gdzie mogę zakupić taki uchwyt CB na reling :?:

http://img27.imageshack.us/img27/9808/76298772.jpg

owego czasu sam produkowałem takie uchwyty, jak chcesz to poszukam może jakiś jeszcze będzie :wink4:[br]Dopisany: 12 Marzec 2011, 16:45_________________________________________________

Tomek, jak sprawują sie hamulce ????

bo nic na ten temat nie piszesz.... :mysli: :mysli: :mysli:

co do 312 to :kox: jak ..ujjj, nigdy nie myślałem że taka różnica będzie, hamulec nie piszczy nie skrzypi i nawet hamuje :good: za miesiąc dwa jeszcze wymienię tył i będzie lux

Opublikowano

co do 312 to :kox: jak ..ujjj, nigdy nie myślałem że taka różnica będzie, hamulec nie piszczy nie skrzypi i nawet hamuje :good: za miesiąc dwa jeszcze wymienię tył i będzie lux

czy mozna cos mocniejszego na tył załozyc, zeby odciązyć przód??

Opublikowano
  • Autor

tylko jak masz Quattro, w ośce się nie da rady coś większego na tył

Opublikowano

do quattro tak, do ośki chyba nie

btw. pokaż tą tarczę z zaciskiem (312) jak to wygląda pod felgą

Opublikowano
  • Autor

ostatnia fota na 1 str to 312[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 20:48_________________________________________________skromne 312 i felga 17

obraz1364.jpg[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 10:05_________________________________________________dystans 20mm na tył wyszło ET 25

obraz1362.jpg

obraz1357.jpg

Opublikowano

mogłeś dac dystans jeszcze na przód :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

będzie wkrótce :kox:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 19:50_________________________________________________no i słowo stało się ciałem :polew:

wpadły dystanse 12 mm na przód,

Bixenony zamówione będzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

na valeo sobie zamowiles ? :decayed:

tak :naughty:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 11:30_________________________________________________z tego będzie bixenon

dsc5708n.jpg

Opublikowano

srebrne czy czarne robisz :mysli:

Opublikowano
  • Autor

tak jak jest tylko bix dojdzie :wink4: