Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ARJ] Prawdopodobnie najlepiej wyposażone A4 B5 w PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i daszek na aucie:

obraz609v.jpg

Opublikowano

no i daszek na aucie:

obraz609v.jpg

no kox na co lepiles?
Opublikowano

klej do szyb

Opublikowano

Tomasz dużo jest zabawy przy dokładaniu webasta?

Opublikowano

Tomasz dużo jest zabawy przy dokładaniu webasta?

jeżeli znajdziesz kompletne analogowe webasto to już idzie z górki :wink4:

Opublikowano

no i daszek na aucie:

obraz609v.jpg

No no no. Fajny MOD muszę u siebie zrobić. :naughty:

Aaaa bym zapomniał przecież ja mam już daszek :decayed:

Opublikowano

no i daszek na aucie:

obraz609v.jpg

No no no. Fajny MOD muszę u siebie zrobić. :naughty:

Aaaa bym zapomniał przecież ja mam już daszek :decayed:

zawsze podziwiałem Twoją skromność :decayed:

Opublikowano

z daszkiem całkiem inaczej avant wygląda :cool1: mój pierwszy mod w sumie w aucie :embarrassed:

Opublikowano

z daszkiem całkiem inaczej avant wygląda :cool1: mój pierwszy mod w sumie w aucie :embarrassed:

kowi ale ten daszek kosztirenuje 1200pln :gwizdanie:
Opublikowano

i czyms sie rózni z wyglądu, myśle że nie :wink4: jedyne co to pasuje idealnie, ale w laminacie na pierwszy rzut oka tego też nie widac :wink4:

Opublikowano

i czyms sie rózni z wyglądu, myśle że nie :wink4: jedyne co to pasuje idealnie, ale w laminacie na pierwszy rzut oka tego też nie widac :wink4:

mam laminat to wiem :) jest niebo i ziemia :) ten pasuje perfekcyknie i ma deczko inny ksztal i nie ma podciecia pod stopa, a poza tym jest grubszy od laminatu z frezem na gore klapy i nie gnie sie jak laminat

:)

Opublikowano

mam laminat to wiem :) jest niebo i ziemia :) ten pasuje perfekcyknie i ma deczko inny ksztal i nie ma podciecia pod stopa, a poza tym jest grubszy od laminatu z frezem na gore klapy i nie gnie sie jak laminat

:)

chodziło mi o wygląd ogólny, bo róznica w wykonaniu jest napewno, to wiadomo :decayed:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 15:20_________________________________________________Tomasz ustrzel pare fotek nowego moda :naughty:
Opublikowano

daszku?

Opublikowano

daszku?

tia tylko auto w całosci a nie sam daszek :wink4:

Opublikowano

mam jedne z kalkulatora:

20111224103813.jpg

Opublikowano

chyba minimalnie dłuższy jest od laminatu :mysli:

Opublikowano

chyba minimalnie dłuższy jest od laminatu :mysli:

nie mam pojęcia, można by zmierzyć

Opublikowano

zrobisz lepsze foty to bedzie widać :wink4:

Myślałem ze fabryczny montuje sie podmieniajac starą blende klapy, licuje sie z dachem, czy minimalnie odstaje jak laminat :mysli:

Opublikowano

zrobisz lepsze foty to bedzie widać :wink4:

Myślałem ze fabryczny montuje sie podmieniajac starą blende klapy, licuje sie z dachem, czy minimalnie odstaje jak laminat :mysli:

tak nałożona na klapie, ona jest dosyć cienka w tym miejscu i klapa też idzie trochę w dół (więc jest minimalnie wyżej),

RSy które pewnie wychodziły fabrycznie miały mocowanie na śruby, te teraz są na klejenie z instrukcją ASO

da się ściągnąć tą blendę? :mysli:

foto od dołu

obraz606y.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy da sie, własnie kiedyś czytałem o tych przykręcanych na sruby, to pewnie mozna sciagnać ta seryjną blende, tylko trzeba by tapicerke zdemontowac i zobaczyc :wink4:

Po tej fotce widze że raczej ta sama długosć :)