Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
SDS i VIMhack w nowych RNSe (ledowych) już możliwy.

wiedziałem że to tylko kwestia czasu :kox::wink:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 801,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
SDS i VIMhack w nowych RNSe (ledowych) już możliwy.

No nareszcie oficjalne info :decayed: (swojego jeszcze nie wgrałem :wink:)

Opublikowano

Mam wgraną tą mapkę:

Audi Navigation Plus RNS-E 2013 (BK)

DVD2 - Europe Central-East

Ale nie wszystko jest aktywne (poniższe zdjęcie):

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

Czy jest jakaś możliwość aby aktywować te trasy które są na mapie ale nimi nie prowadzi ?

Opublikowano
Mam wgraną tą mapkę:

Czy jest jakaś możliwość aby aktywować te trasy które są na mapie ale nimi nie prowadzi ?

Mi się wydje że navi dobrze nie przelicza trasy, albo w opcjach ma ustawione pomijanie określonych typów dróg( płatne, autostrady )

Opublikowano
Mam wgraną tą mapkę:

Mi się wydje że navi dobrze nie przelicza trasy, albo w opcjach ma ustawione pomijanie określonych typów dróg( płatne, autostrady )

+1 :wink:

Opublikowano

No ja też tak miałem ustawione jak jechaliśmy do BT...wjechaliśmy na autostradkę a navi cały czas nas kierowała na kolejne zjazdy żebyśmy zjechali bo miałem odznaczone płatne i autostrady:facepalm::grin:

Opublikowano

U mnie są takie opcje:

20130419125043.th.jpg

20130419125118.th.jpg

Dawałem nawet przed chwilą Czasowe i sezonowe restrykcje na NIE, wyznaczałem trasę i dalej nie wyznacza po tej autostradzie :(

Opublikowano

Skoczyłem do auta sprawdzić, i faktycznie, navi na trasie Gliwice-Rzeszów, na wyskokości Szarowa pod Krakowem zjeżdza z A4:kwasny:, i ni huhu nie chce dalej A4 jechać, why?

A tak swoją drogą radze założyć temat w odpowiedznim dziale bo to troche tu nie pasuje :decayed:

Opublikowano

W chwili publikacji mapy ta droga jeszcze nie była otwarta :whistling:

Opublikowano

Nie mozna sie zawsze kierowac nawigacja, czasem trzeba znakami bo kiedys na molo wjedziesz...:grin:

Opublikowano

Nie mozna sie zawsze kierowac nawigacja, czasem trzeba znakami bo kiedys na molo wjedziesz...:grin:

Dokładnie czasem navi potrafi namieszać:whistling:
Opublikowano

To chyba do kolegi Cys :tongue4: Ja używam navi częściej jako mapę niż do prowadzenia do celu :decayed:

Opublikowano

To prawda, ale jest na mapę naniesiona ... więc może ta się odblokować lub zaktualizować ?

Opublikowano

Panowie, czy mial ktos z Was problemy z polaczeniem z RNSE? Gdy chce sie podlaczyc VAGiem slychac jedynie strzaly w glosniku a polaczenia nie ma. Proba konczy sie komunikatem "Too many errors to establish connection" lub cios takeigo. Kiedy wpinam spowrotem concert'a polaczenie jest. Z gory dzieki za odp

Opublikowano
Panowie, czy mial ktos z Was problemy z polaczeniem z RNSE? Gdy chce sie podlaczyc VAGiem slychac jedynie strzaly w glosniku a polaczenia nie ma. Proba konczy sie komunikatem "Too many errors to establish connection" lub cios takeigo. Kiedy wpinam spowrotem concert'a polaczenie jest. Z gory dzieki za odp

vag-com 3.11 często nie łączy się z rns-e. spróbuj vcds lite, ja się nim łącze bez problemu

Opublikowano

Może też kabel być nieodpowiedni...

Opublikowano

Tak - najprawdopodobniej chodzi o interfejs. Jeśli to 311.2 lub 409.1 ustaw w opcjach parametr Char Int na wartość 5 - będzie dalej zrywać ale pozwoli się połączyć.

Opublikowano

słaby kabel , spróbuj tak do pieciu razy i powinno się połączyć . Jak nie pomoże to kup lepszejszy kabel :wink:

---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------

panowie spotkał się ktoś kiedyś z takim czymś

capture20130421192553.png

capture20130421192448.png

i co to za jakieś chińskie znaki na ty drugi zdjęciu

Opublikowano

słaby kabel , spróbuj tak do pieciu razy i powinno się połączyć . Jak nie pomoże to kup lepszejszy kabel :wink:

---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------

panowie spotkał się ktoś kiedyś z takim czymś

http://img46.imageshack.us/img46/8854/capture20130421192553.png

http://img812.imageshack.us/img812/2323/capture20130421192448.png

i co to za jakieś chińskie znaki na ty drugi zdjęciu

Pic.1. Z za niską temperaturą, to nie, ale z wysoką to tak. Pamiętasz jak mi tą blaszkę odgiąłeś? Blaszka haczyła i temperaturka szła w górę...

Pic.2. To w Chinach też mają forum A4?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

no właśnie jak by chodziło o za dużą temperaturę to bym pomyślał że mógł paść wiatrak albo tak jak piszesz z napędem coś nie tak , z za niską temperaturą się jeszcze nie spotkałem

a co do tych chińskich napisów to nie mam pojęcia o co chodzi , gość napisał że najpierw mu sie pokazuje to pierwsze a później to drugie

---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ----------

i tu jeszcze jedno

capture20130421195846.png