miszka Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 SDS i VIMhack w nowych RNSe (ledowych) już możliwy. wiedziałem że to tylko kwestia czasu
Bart-S Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 SDS i VIMhack w nowych RNSe (ledowych) już możliwy. No nareszcie oficjalne info (swojego jeszcze nie wgrałem )
Caporeira Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Mam wgraną tą mapkę: Audi Navigation Plus RNS-E 2013 (BK) DVD2 - Europe Central-East Ale nie wszystko jest aktywne (poniższe zdjęcie): ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Czy jest jakaś możliwość aby aktywować te trasy które są na mapie ale nimi nie prowadzi ?
cys Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Mam wgraną tą mapkę:Audi Navigation Plus RNS-E 2013 (BK) DVD2 - Europe Central-East Ale nie wszystko jest aktywne (poniższe zdjęcie): ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Czy jest jakaś możliwość aby aktywować te trasy które są na mapie ale nimi nie prowadzi ? Mi się wydje że navi dobrze nie przelicza trasy, albo w opcjach ma ustawione pomijanie określonych typów dróg( płatne, autostrady )
miszka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Mam wgraną tą mapkę:Audi Navigation Plus RNS-E 2013 (BK) DVD2 - Europe Central-East Ale nie wszystko jest aktywne (poniższe zdjęcie): ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Czy jest jakaś możliwość aby aktywować te trasy które są na mapie ale nimi nie prowadzi ? Mi się wydje że navi dobrze nie przelicza trasy, albo w opcjach ma ustawione pomijanie określonych typów dróg( płatne, autostrady ) +1
wladi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No ja też tak miałem ustawione jak jechaliśmy do BT...wjechaliśmy na autostradkę a navi cały czas nas kierowała na kolejne zjazdy żebyśmy zjechali bo miałem odznaczone płatne i autostrady:facepalm:
Caporeira Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 U mnie są takie opcje: Dawałem nawet przed chwilą Czasowe i sezonowe restrykcje na NIE, wyznaczałem trasę i dalej nie wyznacza po tej autostradzie
cys Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Skoczyłem do auta sprawdzić, i faktycznie, navi na trasie Gliwice-Rzeszów, na wyskokości Szarowa pod Krakowem zjeżdza z A4:kwasny:, i ni huhu nie chce dalej A4 jechać, why? A tak swoją drogą radze założyć temat w odpowiedznim dziale bo to troche tu nie pasuje
ruks Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W chwili publikacji mapy ta droga jeszcze nie była otwarta
turbobastard Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W chwili publikacji mapy ta droga jeszcze nie była otwarta Nie mozna sie zawsze kierowac nawigacja, czasem trzeba znakami bo kiedys na molo wjedziesz...
wladi Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W chwili publikacji mapy ta droga jeszcze nie była otwarta Nie mozna sie zawsze kierowac nawigacja, czasem trzeba znakami bo kiedys na molo wjedziesz... Dokładnie czasem navi potrafi namieszać
ruks Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 W chwili publikacji mapy ta droga jeszcze nie była otwarta Nie mozna sie zawsze kierowac nawigacja, czasem trzeba znakami bo kiedys na molo wjedziesz... To chyba do kolegi Cys Ja używam navi częściej jako mapę niż do prowadzenia do celu
Caporeira Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 W chwili publikacji mapy ta droga jeszcze nie była otwarta To prawda, ale jest na mapę naniesiona ... więc może ta się odblokować lub zaktualizować ?
MichalPoti Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Panowie, czy mial ktos z Was problemy z polaczeniem z RNSE? Gdy chce sie podlaczyc VAGiem slychac jedynie strzaly w glosniku a polaczenia nie ma. Proba konczy sie komunikatem "Too many errors to establish connection" lub cios takeigo. Kiedy wpinam spowrotem concert'a polaczenie jest. Z gory dzieki za odp
turzol Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Panowie, czy mial ktos z Was problemy z polaczeniem z RNSE? Gdy chce sie podlaczyc VAGiem slychac jedynie strzaly w glosniku a polaczenia nie ma. Proba konczy sie komunikatem "Too many errors to establish connection" lub cios takeigo. Kiedy wpinam spowrotem concert'a polaczenie jest. Z gory dzieki za odp vag-com 3.11 często nie łączy się z rns-e. spróbuj vcds lite, ja się nim łącze bez problemu
barrowiec1 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Panowie, czy mial ktos z Was problemy z polaczeniem z RNSE? Gdy chce sie podlaczyc VAGiem slychac jedynie strzaly w glosniku a polaczenia nie ma. Proba konczy sie komunikatem "Too many errors to establish connection" lub cios takeigo. Kiedy wpinam spowrotem concert'a polaczenie jest. Z gory dzieki za odp Może też kabel być nieodpowiedni...
Bart-S Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Tak - najprawdopodobniej chodzi o interfejs. Jeśli to 311.2 lub 409.1 ustaw w opcjach parametr Char Int na wartość 5 - będzie dalej zrywać ale pozwoli się połączyć.
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Panowie, czy mial ktos z Was problemy z polaczeniem z RNSE? Gdy chce sie podlaczyc VAGiem slychac jedynie strzaly w glosniku a polaczenia nie ma. Proba konczy sie komunikatem "Too many errors to establish connection" lub cios takeigo. Kiedy wpinam spowrotem concert'a polaczenie jest. Z gory dzieki za odp słaby kabel , spróbuj tak do pieciu razy i powinno się połączyć . Jak nie pomoże to kup lepszejszy kabel ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- panowie spotkał się ktoś kiedyś z takim czymś i co to za jakieś chińskie znaki na ty drugi zdjęciu
barrowiec1 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Panowie, czy mial ktos z Was problemy z polaczeniem z RNSE? Gdy chce sie podlaczyc VAGiem slychac jedynie strzaly w glosniku a polaczenia nie ma. Proba konczy sie komunikatem "Too many errors to establish connection" lub cios takeigo. Kiedy wpinam spowrotem concert'a polaczenie jest. Z gory dzieki za odp słaby kabel , spróbuj tak do pieciu razy i powinno się połączyć . Jak nie pomoże to kup lepszejszy kabel ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- panowie spotkał się ktoś kiedyś z takim czymś http://img46.imageshack.us/img46/8854/capture20130421192553.png http://img812.imageshack.us/img812/2323/capture20130421192448.png i co to za jakieś chińskie znaki na ty drugi zdjęciu Pic.1. Z za niską temperaturą, to nie, ale z wysoką to tak. Pamiętasz jak mi tą blaszkę odgiąłeś? Blaszka haczyła i temperaturka szła w górę... Pic.2. To w Chinach też mają forum A4? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
miszka Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 no właśnie jak by chodziło o za dużą temperaturę to bym pomyślał że mógł paść wiatrak albo tak jak piszesz z napędem coś nie tak , z za niską temperaturą się jeszcze nie spotkałem a co do tych chińskich napisów to nie mam pojęcia o co chodzi , gość napisał że najpierw mu sie pokazuje to pierwsze a później to drugie ---------- Post dopisany at 20:09 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- i tu jeszcze jedno
Rekomendowane odpowiedzi