miszka Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 wyrwałem leda z audi R8 za całe 150F :polew::polew::kox:
wladi Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ty to potrafisz spier....wieczór:facepalm::grin:
arris_88 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 wyrwałem leda z audi R8http://img32.imageshack.us/img32/740/w67.JPG za całe 150F :polew::polew::kox: Gratuluję. A jak chcesz go upakować do A4?
turbobastard Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Przeciez on to kupil ze shandlowac, u siebie juz ledzika ma
miszka Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Przeciez on to kupil ze shandlowac, u siebie juz ledzika ma Dokładnie Sent from my iPhone using Tapatalk
Krumak Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Panowie co trzeba zrobić żeby kierownica MF obsługiwała NAVI?? U mnie przy wybieraniu adresu nie działa sterowanie z kierownicy
turbobastard Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 No musisz navi zakodowac pod mf
barrowiec1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 nie ma możliwości, abyś mógł kierownicą ustawić sobie adres w nawigacji, jedynie przez pokrętło w rns-e... chyba, że wgrasz i zamontujesz sobie SDS-a, to wtedy będziesz miał wybieranie głosowe
wladi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 nie ma możliwości, abyś mógł kierownicą ustawić sobie adres w nawigacji, jedynie przez pokrętło w rns-e...chyba, że wgrasz i zamontujesz sobie SDS-a, to wtedy będziesz miał wybieranie głosowe Dokładnie ale i tak mając SDS to komendy obsługiwane są w j.angielskim:wink:
silnik Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Kupiłem i zamontowalem RNS-E, ma on PL menu i moje pytanko, skąd wziąć mapę PL do niego żeby czegoś nie popsuć?
barrowiec1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Kupiłem i zamontowalem RNS-E, ma on PL menu i moje pytanko, skąd wziąć mapę PL do niego żeby czegoś nie popsuć? zagadaj do H4mm3R
Krumak Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 nie ma możliwości, abyś mógł kierownicą ustawić sobie adres w nawigacji, jedynie przez pokrętło w rns-e...chyba, że wgrasz i zamontujesz sobie SDS-a, to wtedy będziesz miał wybieranie głosowe W takim razie jakie funkcje navi można sterować z kierownicy??
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 nie ma możliwości, abyś mógł kierownicą ustawić sobie adres w nawigacji, jedynie przez pokrętło w rns-e...chyba, że wgrasz i zamontujesz sobie SDS-a, to wtedy będziesz miał wybieranie głosowe W takim razie jakie funkcje navi można sterować z kierownicy?? Sterowanie: głosem, przewijanie muzyki, przełączanie utworów, przełączanie stacji radiowych, odpalenie sds-a, obsługa książki tel...
Krumak Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 nie ma możliwości, abyś mógł kierownicą ustawić sobie adres w nawigacji, jedynie przez pokrętło w rns-e...chyba, że wgrasz i zamontujesz sobie SDS-a, to wtedy będziesz miał wybieranie głosowe W takim razie jakie funkcje navi można sterować z kierownicy?? Sterowanie: głosem, przewijanie muzyki, przełączanie utworów, przełączanie stacji radiowych, odpalenie sds-a, obsługa książki tel... Czyli to wszystko u mnie działa Myślałem, że korzystając z MF można sterować wszystkimi funkcjami navi, w tym wybór adresu czy zoom mapy
wladi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 No niestety, ale zauważ że jak używasz navi to rolkami możesz dalej sterować np. radiem więc nie jest chyba takie złe rozwiązanie...navi i tak ustawiasz raz a potem już sobie działa:wink:
domin79 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 navi mozna sterowac za pomoca sds-a ,wybór adresu itd:wink:
IroN_87 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ktoś podpowie jak przyciszyć RNS-E? Za każdym razem po przekręceniu zapłonu radio ma ustaloną głośność i dla mnie jest za głośno.. za każdym razem muszę ściszyć. VAG-iem? jakieś bliższe wskazówki?
Rekomendowane odpowiedzi