rafi10612 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie kazdy ma takie szczescie ze kupi sline pod czujniki . Wiercac dziury a zmieniac nakladke to tez rzezba
GreGoriO Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie tylko mówimy tu o Sline, nawet zwykły zderzak i to w kolorze.... Jest ciężko kupić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie raz się zdarzają ale cena 700 -800 zł za zwykły pod spryski i czujniki to sporo Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Bart-S Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Nie kazdy ma takie szczescie ze kupi sline pod czujniki . Wiercac dziury a zmieniac nakladke to tez rzezba No to fakt. To deficytowy towar... Zawsze można nówkę z ASO Edytowane 6 Lutego 2016 przez Bart-S
rafalss Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Witam. Zmieniłem zderzak na taki z czujnikami kupię moduł i głośniczek ale brakuje mi jeszcze wiązki od modułu pod kierownice i tu zaczynają się pytania otóż czy wiązka od a6 c5 podejdzie czy muszę kupic taką ze strony kufatec za 30 euro i druga sprawa to czy trzeba zmieniac moduł komfortu do tego czy się obejdzie. Z góry dzięki za info pozdrawiam.
Bart-S Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Witam. Zmieniłem zderzak na taki z czujnikami kupię moduł i głośniczek ale brakuje mi jeszcze wiązki od modułu pod kierownice i tu zaczynają się pytania otóż czy wiązka od a6 c5 podejdzie czy muszę kupic taką ze strony kufatec za 30 euro i druga sprawa to czy trzeba zmieniac moduł komfortu do tego czy się obejdzie. Z góry dzięki za info pozdrawiam. Wersja MK nie ma nic do PDC. Wiązkę na front auta albo musisz zarobić albo dokupić (czy są różnice w wiązce C5/B6 - zapytaj kolegę Banan - ostatnio dużo w tej kwestii dłubał ). Edytowane 18 Marca 2016 przez Bart-S
rafalss Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Rozumiem. Wielkie dzięki Hejka. Udało się kupic moduł i wiązkę i głośniczek. Moduł jest taki 8E0 919 283 A czyli przód + tył a chciałbym zrobic najpierw sam tył i teraz już sam nie wiem czy to w ogóle zadziała czy też nie. Będę wdzięczny za jakieś info. Pozdrawiam
bartekzks Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Rozumiem. Wielkie dzięki Hejka. Udało się kupic moduł i wiązkę i głośniczek. Moduł jest taki 8E0 919 283 A czyli przód + tył a chciałbym zrobic najpierw sam tył i teraz już sam nie wiem czy to w ogóle zadziała czy też nie. Będę wdzięczny za jakieś info. Pozdrawiam Jak masz moduł na przód i tł to musisz zrobić i przód i tył nie ma możliwości tylko tyłu w takim wypadku musi być moduł na tył Pozdro
rafalss Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki. Witam. W końcu udało mi się założyć pdc na tył, ale ku mojemu zdziwieniu po wrzuceniu wstecznego usłyszałem krótkie pik a potem długi ciągły pik. Po podpięciu do kompa kolejny cios w serce okazało się że nie mogę połączyć się ze sterownikiem żeby zweryfikować błędy. Mam też sterownik 8-kanałowy tylko nie wiem czy mogę go podmienić dla samego sprawdzenia czy usterka ustąpi i czy sterownik jest sprawny a problemu trzeba szukać np. w instalacji. Czy też się nie połącze bo mam tylko tył i szkoda czasu marnować? Pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2016 przez rafalss
nitroo Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jeśli masz sam tył, to musisz mieć sterownik 4-kanałowy, nie możesz mieć 8.
rafalss Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Wiem kolego że muszę mieć 4-kanałowy do prawidłowego działania, chodziło mi o samo sprawdzenie czy połączę się kompem żeby wykluczyć uszkodzony sterownik 4-kanałowy czy nie?
rafi10612 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie sprawdzisz na 8 kanalowym bo będzie błąd. Może uwalony masz któryś czujnik. Posłuchaj czy cykaja Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka A nie możesz się połączyć bo słaby masz kabel Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
rafalss Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A to szkoda. Dwa czujniki cykają a dwa nie dlatego chciałem podpiąć vaga a tu d*pa sterownik nie odpowiada i nie wiem czy szukać innego sterownika czy wymienić czujniki na pałę?
Pawci_o Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Koledzy, proszę o informację czy można dokupić ten element chodzi o "maskownicę" - nie wiem jak to nazwać czujnika. Gdzieś zgubiłem i nie mogę znaleźć... może da się ten element dokupić?
rafi10612 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 A to szkoda. Dwa czujniki cykają a dwa nie dlatego chciałem podpiąć vaga a tu d*pa sterownik nie odpowiada i nie wiem czy szukać innego sterownika czy wymienić czujniki na pałę?Przez te dwa czujniki masz komunikat o uszkodzeniu. Zalatw sobie lepszy kabel Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
rafalss Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Kurczę nie brałem pod uwagę że to może być kabel za słaby dzięki coś wymyślę pozdrawiam
rafi10612 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Napoczatku to zmień te dwa czujniki które nie cykaja u wtedy sprawdź działanie. Układ masz dobrze podłączony ale przez czujniki nie zadziała Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
rafalss Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Dobrze tak zrobię. Dzięki Hejka. Przymierzam się w końcu do kupna uszkodzonych czujników ale na aledrogo są nowe pewnie chińskie i używki ori nie wiem na co sie decydować lepiej używkę czy nowy Chińczyk ?
A4_Raf Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Oczywiście, że ori Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
sebamol Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Panowie czy do A4 B7 na przód wszystkie czujniki są takie same, czy inne w grill i inne na zewnątrz? Jak się montuje te na zewnątrz? Dzięki z góry... Pomoże ktoś...? Edytowane 7 Maja 2016 przez sebamol
Rekomendowane odpowiedzi