iceman__89 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Również polecam Continentala TS850. Zakupiłem w tamtym roku i sprawdziły sie rewelacyjnie a zima była sroga:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro_86 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ja polecam oponki GoodYear Ultra Grip 7+. rewelacyjna opona. Sprzedałem z autem. W zeszłym roku kupiłem Ultra Grip 8 i wydaje mi się ze UG 7+ była lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1321 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 BARUM POLARIS 3 ciche....a najważniejsze cena odpowiednia... sprawują się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ktoś ubezpieczał opony? W serwisie oponeo.pl jest taka opcja i nawet jest to dość ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ktoś ubezpieczał opony? W serwisie oponeo.pl jest taka opcja i nawet jest to dość ciekawe. ciekawe w jakim sensie? gwarancja prawie nic nie daje a ubezpieczenie od czego ma chronić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ktoś ubezpieczał opony? W serwisie oponeo.pl jest taka opcja i nawet jest to dość ciekawe. ciekawe w jakim sensie? gwarancja prawie nic nie daje a ubezpieczenie od czego ma chronić? Wszelkiego rodzaju uszkodzenia opon, wpadasz do dziury rozwalasz oponę i wracają Ci $$$$ http://www.oponeo.pl/files/docs/RegulaminUbezpieczeniaOpon.pdf Za uszkodzenie opony uznaje się: a) uszkodzenie spowodowane nagłym działaniem siły mechanicznej w chwili zetknięcia się pojazdu z osobami, zwierzętami lub przedmiotami z zewnątrz pojazdu, uszkodzenie przez osoby trzecie, c) pożar, wybuch, zatopienie oraz nagłe działanie innych sił przyrody, d) nagłe działanie czynnika termicznego lub chemicznego z zewnątrz pojazdu, e) zderzenie się pojazdów, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jaka cena takiego ubezpieczenia za komplet opon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 12zł za sztuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Jaka cena takiego ubezpieczenia za komplet opon ? Musisz opony kupić na oponeo.pl a ceny są takie Tabela składek ubezpieczenie opon Cena Brutto Opony Składka ubezpieczeniowa Do 279 zł 12 zł Od 280 zł do 399 zł 16 zł Od 400 zł wzwyż 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Cena za opone ? cena za komplet ? opłata na rok ? dożywotnio ? na miesiąc ? kwartał ? jak to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Cena za opone ? cena za komplet ? opłata na rok ? dożywotnio ? na miesiąc ? kwartał ? jak to jest ? Cena za szt. na okres 365dni. Dałem link do regulaminu, poczytaj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 jeździ ktoś na 17'' zimówkach w B6/B7? Jaki rozmiar kupować? 225/45 czy 215/50 ? też nad tym myśle jaki rozmiar na 17" czy może 215/45:eusathink: co radzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Faktycznie ciekawa opcja. Ciekawe tylko jak to jest w praktyce z tym ubezpieczeniem. Ale w zasadzie 80zł na rok za takie ubezpieczenie to nie tak dużo. I tak w zasadzie ubezpieczenie nie jest na te 365dni bo kto jeździ cały rok np na zimówkach u nas w PL. A jak nawet to powiedzmy stanie Ci się coś w miesiącu lipcu to na pewno w regulaminie jest zaznaczone gdzieś że to będzie stosowanie opony nie zgodnie z jej przeznaczeniem czy coś w tym stylu. No chyba że ubezpieczenie też działa jak opony leża w garażu hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 jeździ ktoś na 17'' zimówkach w B6/B7? Jaki rozmiar kupować? 225/45 czy 215/50 ? też nad tym myśle jaki rozmiar na 17" czy może 215/45:eusathink: co radzicie ? Ja polecam 225/55/R17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Faktycznie ciekawa opcja. Ciekawe tylko jak to jest w praktyce z tym ubezpieczeniem. Ale w zasadzie 80zł na rok za takie ubezpieczenie to nie tak dużo. I tak w zasadzie ubezpieczenie nie jest na te 365dni bo kto jeździ cały rok np na zimówkach u nas w PL. A jak nawet to powiedzmy stanie Ci się coś w miesiącu lipcu to na pewno w regulaminie jest zaznaczone gdzieś że to będzie stosowanie opony nie zgodnie z jej przeznaczeniem czy coś w tym stylu. No chyba że ubezpieczenie też działa jak opony leża w garażu hehe. Ja się chyba skuszę, z doświadczenia wiem że takie ubezpieczenia się przydają. Jakby był jakiś problem z odzyskaniem kasy, to moja matka ogarnia takie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tak czytam i nigdzie nie znalazłem złej opini...hmm.........czyli obojętnie co sie kupi wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jbwzpieczenie dla osób które tracą opony:-P mi Przez uzytkowanie kilku samochodów opona nigdy nie padła, wiec dla mnie nie potrzebne. To tak jak ze wszystkim, jak ktoś potrzebuje to weźmie, pewnie dobra sprawa dla przedstawiciela handlowego, dużo jeździ to różne przypadki moze mieć Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jbwzpieczenie dla osób które tracą opony:-P mi Przez uzytkowanie kilku samochodów opona nigdy nie padła, wiec dla mnie nie potrzebne. To tak jak ze wszystkim, jak ktoś potrzebuje to weźmie, pewnie dobra sprawa dla przedstawiciela handlowego, dużo jeździ to różne przypadki moze mieć Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk Kwestia ile jeździsz i na jakiej oponie, jakby to była 15/16stka która kosztuje 200-400zł i ma wysoki profil, to raczej niema się co stać. Co innego 18stka która kosztuje 500-700zł to wtedy warto się zastanowić. ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- Tak czytam i nigdzie nie znalazłem złej opini...hmm.........czyli obojętnie co sie kupi wysłane z one v Nowa guma to nowa guma, chyba lepiej kupić tańsza, za rok sprzedać za 50% ceny i znowu kupić nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakotomasz Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Przewertowałem prawie cały ten wątek i zdecydowałem się na Nokian WR D3 205/55/16. Teraz tylko znaleźć kpl w jakiejś przyzwoitej cenie i zamawiam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc83 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 ja od kilku lat już kupuje używki po sezonie i nigdy nie miałem problemu, jak mam kupić jakieś nowe ale gorsze to wole kupić używki z wyższej półki jak dotąd się nie zawiodłem, jak dla mnie to najlepsze są micheliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi