Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony zimowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moje protektory MARKGUM MHK4 195/65R15 spisują się wręcz rewelacyjnie i mogę je polecić z czystym sumieniem :wink:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 544,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Julek, właśnie z powodu ceny kupiłem 15 bo 17 cholernie drogie. Do tego nie muszę teraz uważać przy każdym krawężniku a w razie poślizgu i pogięcia koła nowa felga wyjdzie mnie 60zł, więc tragedii nie ma, a na koła staram się nie patrzeć heh :D

Opublikowano

Poka foto jak to sie prezenci :wink:

Opublikowano

Też mam Conti TS830 i sobie chwalę.

Opublikowano

A w jakim rozmiarze ?

Opublikowano

Ja założyłem takie: Nokian W+ 205/55 R16 91 T i nie narzekam :)

Opublikowano

Ts830 205/55r16

Opublikowano

ja mam Michelin Alpin 3 195/65. Wg mnie super oponka na zimę :wink:

Opublikowano

Dunlop winter 4D i jest git 195/65/15 2gi sezon

Opublikowano

W rozmiarze 15'' to każda dobra :decayed:

A opone można kupić w każdym sklepie rowerowym. :grin:

Opublikowano
  • Autor
W rozmiarze 15'' to każda dobra :decayed:

Nie gadaj głupot bo ktoś jeszcze uwierzy :grin:

Opublikowano

ja osobiście polecam Michelin Alpin A4 świetna opona na śnieg od wczoraj je testuje i jestem pod bardzo dużym wrażeniem

Opublikowano

Ja mam już drugi sezon Conti TS830 sprawdzają się super. Drogę do domu mam pod dość stromą górkę i różnie na niej jest.. ale zawsze wyjeżdżam - sąsiad mieszka w połowie góreczki i ma Dębicę frigo 2 ( nowe) i nie daje rady wyjechać... wiadomo że na lód nie wiele pomoże ale na śnieg jest naprawdę super. następne jakie kupię to pewnie Michelin Aplin 4 lub jakieś nowsze jeśli się pojawią - oczywiście rozmiar: 195-65-R15.

Opublikowano

Jezdziłem na conti TS 830,miały ok 5.5mm i oponki dawały radę. Kupiłem nowe Goodyery 7+ ale śniegu już nie ma. Jedynie moge powiedzieć ,że na mokrym asfalcie bardzo dobrze się trzymają.czekam na śnieg :D

Następne będą Michelin Alpin 4

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Ja mam już drugi sezon Conti TS830 sprawdzają się super. Drogę do domu mam pod dość stromą górkę i różnie na niej jest.. ale zawsze wyjeżdżam - sąsiad mieszka w połowie góreczki i ma Dębicę frigo 2 ( nowe) i nie daje rady wyjechać... wiadomo że na lód nie wiele pomoże ale na śnieg jest naprawdę super. następne jakie kupię to pewnie Michelin Aplin 4 lub jakieś nowsze jeśli się pojawią - oczywiście rozmiar: 195-65-R15.

zastanawiam sie nad tymi oponkami ... ale 205 juz mnie przeraza ze za male bedzie?? a ty chcesz wstawic 195 ?? to bedzie przy masie naszej a4 dobrze sie prowadzilo ? tzn trzymalo ? gumiarz mi mowil ze 225 bedzie ok ale zeby mniejsze nie zakladac teraz mam 235 /45/17 jak bym przeszedl na 205/55/16 to myslicie ze bylo by ok dodam ze lubie ostra jazde i czesto bawie sie na sniegu ...bo quattro .. jest swietne pod tym wzgledem z driftem ..:)

Opublikowano

ja od 3 lat jeżdzę na goodyear ultra grip 7 i jestem bardzo zadowolony, swego czsu jak czytałem testy to one wypadały najlepiej. a rozmiar 195/65/15 i płaciłem tanio wyjątkowo bo po 200 za szt z montażem nowe

Opublikowano
ja od 3 lat jeżdzę na goodyear ultra grip 7 i jestem bardzo zadowolony, swego czsu jak czytałem testy to one wypadały najlepiej. a rozmiar 195/65/15 i płaciłem tanio wyjątkowo bo po 200 za szt z montażem nowe

to cos bardzo malo ale kupowales nowe za tyle ?? 800 zl wszystkie .. nie lezaki ?

Opublikowano

Witam. Jeździ ktoś może na uniroyalach ms 66 plus, to są zimówki. Ja zakupiłem miesiąc temu i mam mieszane uczucia. Niby miekka guma a na oblodzonej nawierzchni jadę na nich jak na sankach. na sniegu i błocie posniegowym ok. na asfalcie tez ok. Jak ktos ma te oponki to proszę o parę słówek jak się sprawują.

Opublikowano

No ale wiesz, na lód to raczej kolce :wink: