musti Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kilka nowych fotostory Widok z okna ZLOT ZIMOWY 2011 BUKOWINA TATRZAŃSKA A tutaj tak wiosennie codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 cos ci sie te fotki rozjechały ???? albo u mnietak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 cos ci sie te fotki rozjechały ???? albo u mnietak to wygląda ... i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 cos ci sie te fotki rozjechały ???? Auto siadlo na zawiasie i tak wyglada fota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Takie tam ... a tutaj coś nowego wrzucę jutro na auto to zobaczę jak będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Takie tam ... a tutaj coś nowego wrzucę jutro na auto to zobaczę jak będzie wyglądać na bank pięknie będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Takie tam ... a tutaj coś nowego wrzucę jutro na auto to zobaczę jak będzie wyglądać to są listwy standardowe od b7 czy s-line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Mi to wygląda na standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Zapomniał bym wrzucić foty z ostatniej takiej małej sesji z czarnulką było by :> Pany zderzak tylni od A4 z 2007r sedan pasował by do mojego parcha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Zderzak nie spasuje, ale widziałem na forum jak ktoś przeszczepił dokładkę z B7 do B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 listwy są zwykłe b7 także szału nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 listwy są zwykłe b7 także szału nie będzie na pierwszej focie jak z eSki wyglądały i już myślałem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Nowych kilka zdjęć : letnia polerka Żaby i 18" ek dla wszystkich ciekawskich Dekielki do felg już mam tylko po prostu nie zostały założone przez nie pamięć wszystko przez te polerowanie tych kółek :> PS. Szukam zderzaka tylniego z dokładką na dwie rurki oraz wydechu pod zderzak Komuś rzuci się w oko coś to wrzucać namiary będę wdzięczny aa i jeszcze RNS by mnie interesował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 zrób coś z tymi zdjęciami bo to masakra jakaś jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 No musti, cwaniak to ty jesteś ale zdjęciami to szału nie robisz Czym ty je robiłeś? kalkulatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 musti, czym Ty robisz zdjecia? dorezales jakies szklo do nokii 3210? jakas porazka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 No musti, cwaniak to ty jesteś ale zdjęciami to szału nie robisz Czym ty je robiłeś? kalkulatorem? kuźwa nie wiem co z tymi zdjęciami jest musti, czym Ty robisz zdjecia? dorezales jakies szklo do nokii 3210? jakas porazka... Fly co nie wstawie zdjęcia to jakieś problemy są już mnie uj strzela Poprawione,lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Noo widzę, że skalibrowałeś lepiej ten kalkulator ale tak na przyszłość rób zdjęcia aparatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Noo widzę, że skalibrowałeś lepiej ten kalkulator ale tak na przyszłość rób zdjęcia aparatem Przyznaj się że Ci się podobają i dlatego tak piszesz zboczeńcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czym ty je robiłeś? kalkulatorem? No Mlody masz poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi