Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 pobliską wulkanizację 24h w okolicach Międzywodzia lub koło do Renault Mastera 225/65/r16. Może być kicha z dostępnością - dziś niedziela :/ Google podpowiada kilka wyników z okolicy: Wulkanizacja Opony serwis MIDZYWODZIE godziny otwarcia info mapa Podzwońcie, może coś się uda załatwić. Wszystko z tej listy obdzwonione... nikt nie odbiera Ja jestem we Wrocku, laweta z s8 i właściciel stoją w Międzywodziu, 450km od domu...do tego jest niedziela. Taka kompilacja pecha, że ja yebie ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Znalazłem mobilny serwis ze Szczecina, ekipa już jedzie do nich Może reszta drogi minie bez podobnych przygód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nie mam czssu na szukabie. Adres jakis dokładny ulica itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 pobliską wulkanizację 24h w okolicach Międzywodzia lub koło do Renault Mastera 225/65/r16. Może być kicha z dostępnością - dziś niedziela :/ Google podpowiada kilka wyników z okolicy: Wulkanizacja Opony serwis MIDZYWODZIE godziny otwarcia info mapa Podzwońcie, może coś się uda załatwić. Wszystko z tej listy obdzwonione... nikt nie odbiera Ja jestem we Wrocku, laweta z s8 i właściciel stoją w Międzywodziu, 450km od domu...do tego jest niedziela. Taka kompilacja pecha, że ja yebie ---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Znalazłem mobilny serwis ze Szczecina, ekipa już jedzie do nich Może reszta drogi minie bez podobnych przygód No chyba już wyczerpałeś limit pecha... Powodzenia Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Panowie spot udany, ale faktycznie trzeba inna lokalizacje dorwać, chyba że będziemy się ustawiać np na 19, bo się szybko ciemno robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Próbujemy spotkać się na parkingu Panoramy, czy walimy na Eskadrową? Panorama sprawdzona, dobrze mówiłem żeby się tam nie pchać kolumną aut ;-) Ledwo zawróciłem jednym autem ... po tym jak odbiłem się od bramy. Trzeba inną miejścówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 zostaje opcja Tesco24h na przeciwko Media, tam jest sporo miejsca i dobrze oświetlone przy tirach, więc można sobie spokojnie stanąć jeden obok drugiego i porobić foty Jutro wieczorem będę tam na zakupach to zobaczę co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie za spocisz w końcu może coś się ruszy z tą żenadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie za spocisz w końcu może coś się ruszy z tą żenadą Panowie a może następny spot zrobimy na pasie chociwelskim jest parking duzzzooo asfaltu można grilla zrobić ze światłem gorzej heheh ale chociwelska jest ok no i można auta sprawdzić na prostej Co reszta na ta jednorazowa opcje na kolejny spocisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 denveco: Twoja sucz fajnie siedzi Moja na następnym spot też tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 doradca ja tam jestem za dla mnie możemy nawet zrobić spot na Kamczatce byleby byli ludzie ;D i było po co jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Chooopy miejscówek u nas w Szczecinie jest jeszcze sporo : Wały, Stare miasto i pozostałe przymarketowe parkingi typu Lidi i Biedrona (najwięcej tego tałatajstwa jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Spocik elegancki. Ktoś w ogóle robił jakieś fotki, może by cosik wrzucić. Jeśli chodzi o lotnisko na chociwlu to miejscówka może i fajna tyle że wieczorem komary mogą nas zgryźć. Siedzi może i fajnie ale praktyczne to to nie zawsze jest. 3 miski olejowe poświęciłem. Ze starego silbika tskże wykręciłem miche w razie czego. Kiedy następny spot?? Może niedziela za dwa tygodnie ale w porze przyzwoitej bo wczoraj do późna siedzieliśmy. Co byście powiedzieli na spot 01.09.13 o godz np 18 na parkingu tesco na milczańskiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/11-08-2013-spot-most-pionierow-carefour-fot-martinez-283050/#post3718303 denveco fotki tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 spocik jak najbardziej udany i coraz wiecej ludzi sie budzi na tym forum ja wczoraj nie cykalem zdjec bo nie mialem weny do tego :/ a co do nastepnego spota to ja nie moge sie okreslic na chwile obecna bo nie wiem jak w robocie bedzie grafik wygladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ja moge w nastepny weekend a potem odpiero w połowie wrzesnia bo chorwacja na mnie czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jest sporo czasu by oharnąc spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 na Chociwel to trzeba sie na soote jakas po obiadku umówic zeby widno było ---------- Post dopisany 17-08-2013 at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany 12-08-2013 at 16:25 ---------- chłopy kiedy spocisz jakiś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja w tym tygodniu uziemiony jestem. Chyba że bicyklem Żona zabrała samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ja proponuje sporego spota na niedziele godzina 18-19, dlatego żeby już sobie wcześniej zarezerwować czas i nie było sytuacji że coś mi wypadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi