Xsystoff Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Moze kolejny czwartkowy spocik wieczorny? Pogoda slaba wiec moze gdzies pod dachem (Galaxy, Turzyn?)
spiidy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja proponuje środowy wieczór , w czwartek moge nie móc jezdzić
Młody_drog Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Panowie, koniec lipca zlocik? Będę w Polsce audiczką
spiidy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Chetnie ja zobacze:) spocik sie zrobi na pewno ale do tego czasu jeszcze daleko hehe
kazikboy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 witam! planujecie może jakiegoś spocika w Gryfinie? bo golfiarze robią non stop i myślą, że są fajni ^^ a gdzie to te spoty robia ?? jakos mieszkam praktycznei w gryfinie i ich nie widuje
majk91 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ja się z nimi spotkałem już kilka razy na parkingu na basenie ;P tam koło samego lasku
CORNEK Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 06.06.2010 godzina 13:00 zlot na chociwlu, przybywajcie
arczito Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Panowie, koniec lipca zlocik? Będę w Polsce audiczką tez chetnie poznam, wlasnie przymierzam sie do kupienia alu 18'' i potrzebuje opinii jak sie maja 18stki do seryjnego zawieszenia. czy nie wyglada to zbyt nieestetycznie...
bert851 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 przymierzam sie do kupienia alu 18'' i potrzebuje opinii jak sie maja 18stki do seryjnego zawieszenia. czy nie wyglada to zbyt nieestetycznie... smiley będzie dziwnie ale jak masz zawias 1ba reszta to już tylko lepiej wygląda, tez chętnie nabył bym 18" ale zniechęcają mnie wydatki na wahacz ;( szczególnie jak patrze na te nasze szczecińskie ulice i okoliczne drogi....
arczito Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 przymierzam sie do kupienia alu 18'' i potrzebuje opinii jak sie maja 18stki do seryjnego zawieszenia. czy nie wyglada to zbyt nieestetycznie... smiley będzie dziwnie ale jak masz zawias 1ba reszta to już tylko lepiej wygląda, tez chętnie nabył bym 18" ale zniechęcają mnie wydatki na wahacz ;( szczególnie jak patrze na te nasze szczecińskie ulice i okoliczne drogi.... 1ba? co to? i czemu 18'' to od razu wydatek na wahacz?
Maciej8891 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 ja powiem wam tak ja mam 18" i obniżoną troszkę i to wygląda a jak założyliśmy moje 18" do Galca to już nie tak fajnie jak taki allroad wygląda auto zawieszenie musi być a wahacze to fakt padają ja mam już wymianę tylnych
martinez Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 jakbyscie planowali cos za 2tyg to mnie tez mozecie uwzglednic w planach.pozdro
bert851 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 przymierzam sie do kupienia alu 18'' i potrzebuje opinii jak sie maja 18stki do seryjnego zawieszenia. czy nie wyglada to zbyt nieestetycznie... smiley będzie dziwnie ale jak masz zawias 1ba reszta to już tylko lepiej wygląda, tez chętnie nabył bym 18" ale zniechęcają mnie wydatki na wahacz ;( szczególnie jak patrze na te nasze szczecińskie ulice i okoliczne drogi.... 1ba? co to? i czemu 18'' to od razu wydatek na wahacz? 1ba to jest symbol seryjnego zawieszenia... później występuje tez niby w serii 1be niższe ponoć o 20mm następnie jakieś 1bx czy coś w tym stylu a reszta to sportowe -30 -40 itd koło w 18" zawsze będzie mało niższy profil od 17" czy już na pewno 16"... chyba nie założysz do 18" takiego balona jak 55profi.... im niższy profil opony tym bardziej twardo i sztywno.... im bardziej twardo i sztywno to trza za***iście uważać na dziurawej nawierzchni jakich jest mnogo w naszym kraju....
Maciej8891 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 zamiast tak gadać to by się zorganizowało jakiś spocik nad jeziorkiem przy grillu bądź ognisku a nie widzę że nie ma mnie i Marcina i już się tutaj nic nie dzieje Panie i panowie a więc trzeba się sprężyć i zrobić jakiś spocik w tym sezonie letnim a dokłaniej przywitać ten sezon większą grupą co prawda jedna audiczka już nam odpadnie i być może moja też odpadnie ale przyjechać przyjadę tak więc słucham waszych propozycji
bert851 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 ja jestem za a nawet przeciw.... chętnie się wybiorę tylko piszta gdzie i kiedy....
Maciej8891 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 no to czekam na propozycje miejsca spotkania dnia i godziny a co do tych alusów to macie zdjęcie auta Galca na moich 18" na oryginalnym zawieszeniu a tu moje auto na obnizonym zawieszeniu tak więc możecie sobie ocenić [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 16:23_________________________________________________a może jutro się wybierzemy na Ińsko co wy na to ludzie jak będzie ładna pogoda ?
kazikboy Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 no widze ze galca tak samo nastroszona jak moja macieju o ile w doł masz opuszczony zawiasik >> ?? jak dobrze pujdzie to jutro zjawie sie na chociwlu [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 16:46_________________________________________________ ja się z nimi spotkałem już kilka razy na parkingu na basenie ;P tam koło samego lasku no jak by to tak nazwac parking jest naszym miejscem prawei codziennych spotkan czyli znajomych z gryfina a ze wiekszosc to golfy to tylko przypadek kolego
Maciej8891 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 zawiasik mam -40/-45 jakos tak mam obnizona to jak jedziemy jutro do Inska ?
Rekomendowane odpowiedzi