Hasiuk89 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Czy ja wiem czy tak daleko to tylko 30 km. A przy niedzieli można sie przejechac a jeszcze jak przyjechaliśmy w 8 aut to tylko przyjemność Pogoda była dobra a jak widać miejsce nie przeszkadza ludziom z dobrymi humorami. A miske rozwalił kolega z Gryfina Golfem IV. Jak tylko zrobi sie cieplej to napewno będziemy jeździli na chociwel albo i głębokie na grila
arris_88 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witam kolegów, chętnie dołącze do grupy - mam nadzieje że znajdzie się miejsce na czarnego B6 w Avancie. Chciałbym też porozmawiać z kimś kto ogarnia Vaga bo zapinam sobie tempomat i full FIS. Czy mogę na was liczyć? Pozdrawiam, Arris_88
Hasiuk89 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Witamy kolego Wczoraj widziałem jeden z kolegów miał vaga więc myśle ze napewno nie bedzie problemu z pomocą
spiidy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 co sie stało że tyle osób zaczyna sie udzielac na forum kurde wkoncu na wałach miejscówka jest dobra dla miejscowych i wjezdzających do miasta ale kurde zeby palić gume to akurat się wam udało ze zadne miśki nie wpadły arris_88 jak bedziesz walczył z fisem to daj znac ja tez bym podjechał musze się podpiąć do moich zegarów a nie mam kabelka..
Hasiuk89 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Teraz na spoty i zloty gwarantowane jest przynajmniej 5 autek z gryfina Całkiem wesoło jest a im więcej ludzi tym lepiej oby następnym razem było nas jeszcze więcej:)
leo... Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Może coś zaproponuj ..... na przyklad spot gokartowy ... zamiast stac jak parasol poszalejesz na torze
Cor72z Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Gogarty to ciekawa propozycja.... Jak zrobi się ciepło to można grilla zrobić ..... jest wiele ciekawych miejsc ..... Pozdrawiam
kazikboy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 jak zrobi sie cieplo to bedziemy na sniatowo leciec
Cor72z Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 to prawda.... będziemy a którego jest zlot?
kazikboy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 zapewne 1.maja jak zawsze ja juz mam ustalone z szefostwem ze bede w kraju ma majowke tylko jeszcze musze klekocika zdazyc przygotowac :gwizdanie:
spiidy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 leo... spot to spot.. poto jest spot zeby postac pogadac poogladac auta itp.. a wypady na gokarty czy ognicho to swoją drogą ale nie mieszajmy terminów spotów z wypadami gdzies bo znow sie pomiesza wszystko.. są ustalone dwa terminy w miesiącu na spoty a pozostałe 28/29 dni mozemy wykorzystac na ogniska itp takie moje zdanie a co do ogniska to co powiecie na nastepną sobote ? miejsce i godzina hmm. dawajcie propozycje
Cor72z Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 Trochę zimno jest :gwizdanie: tzn ma być..... ale możemy coś ogarnąć Fajne miejsce na ognisko powstało przy ul.Arkońskiej
Cor72z Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 co Zimno ci pokazać :gwizdanie: http://sport.interia.pl/galerie/najnowsze/zimno-im-niestraszne/zdjecie/duze,935587 MAsz :gwizdanie: A na serio to miejsce nie wiem czy jest na fotkach ..... to jest przy Arkonce zaraz..[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, tu
spiidy Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 dobrze ze wiem jak wyglądasz bo chcialem pytac który to ty http://sport.interia.pl/galerie/najnowsze/zimno-im-niestraszne/zdjecie/duze,935585,2,0 raczej nie widac ale mi miejsce pasuje tylko niech sie reszta wypowie
Cor72z Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 nie widać bo zdjęcia satelita robiła przed powstaniem ... to zostało wybudowane na jesień 2010. Ja tylko Propozycje daje.....
Hasiuk89 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Grilla albo jakieś ognisko przy ogniu będzie ciepło jak nie będzie śniegu to można coś pomyśleć
SotoM Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 meta jest dobra. zima...!! bardzo często jeżdżąc tamtędy widziałem jak ludzie grillowali i palili płomienie przy tych -10stp. dziś tamtędy przelatując tez spojrzałem na ten parking i sporu fur by upchał i po0mysłąem ze fajnie bybłoby tam spota zmontować...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
majk91 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 na Szmaragdowym też jest całkiem fajna miejscóweczka na ognicho
Rekomendowane odpowiedzi