a4klosek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Witam Jak w tytule A4 Quattro Avant z troszke za slabym silnikiem 1,9 TDI ( ale to sie niedlugo zmieni ) Z wyposazenie ma tego troche ;] i kilka fotek Pozdro
Pawlo 2004 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Fajna sztuka Standardowo trzeba napisać ze dokładki w kolor a najlepiej zderzaki od S-line i praktycznie furmanka kox Środek bardzo ładny, tylko RNS-e zapodaj tym bardziej ze tunel na 2 din już masz.
wrclaguna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 bardzo ladna wewnatrz i zewnatrz QUATTRO wirusik dobry kierunek jakies plany
ykk Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Pytanie nr 1. Kiedy malujesz dokladki..?
a4klosek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie maluje dokladek zostaje w orginale tak jak jest... teraz najpilniejszy jest chip potem wymiana ic ale to na wiosne jak sie cieplej zrobi ;] pozdro
SpałekP Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ładne autko nawet masz schowek na kasety :gwizdanie: Aż dziwi mnie to jak można przy srebrnym lakierze mieć dokładki nie w kolorze i to jeszcze ciemne ... z tego wniosek czym prędzej do lakiernika i najlepiej wymalować i wtedy autko zewnętrznie i wewnętrznie będzie super. p.s. szkoda, że nie chcesz malować dokładek....
wuju Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 przy jasnym lakierze i zwykłych dokładkach to i ja bym nie malował :gwizdanie: taki kondon wychodzi jak są pomalowane a tak to kontrast jakiś jest
Cuber Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ładna audiczka , za ile udało Ci się ją kupić ? ps. tutaj temat o niej w zakupie kontrolowanym http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_warta_uwagi_czy_raczej_nie-t109399.0.html
a4klosek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 troszke taniej... ale nie duzo... bo gosc jeszcze dokupil na zime nowe 16'' orginalne alu audi i nowe opony... w realu tez sie tak ladnie prezentowala ;]
wojtas-audi Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 To i tak drogo :gwizdanie: Ale autko Piekne, pogratulowac, dokladki maluj Troche ta lewa lampa krzywo siedzi, moze jak rozrzad robili to zle zlozyli :gwizdanie:
Ans Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Własnie widziałem ją wcześniej na allegro ładna sztuka , naprawde mi się podoba
tomasz_gti Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ładna sztuka pogratulowac zakupu
Młody_drog Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Piękna sztuka, pochwal się skąd te dywaniki!? I jak się spisują
Gość elvis80 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 no no no ... kółeczka poprosim większe ...
Gość mmcv Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Ladniutkie to audi :good: . Dawno niewidzialem tu "nowej" tak fajnej audioli (zazwyczaj prezentuja sie tu te okazje za 30tys :wallbash: ). Wyposazenie tez niczego sobie. Brak parktronika ale ma za to Q . RNS-E z latwoscia powinenes dorezac. Chip tez sie przyda bo jednak 1.9 z Q to troszke ospaly bedzie. Pozostaje tylko cieszyc sie jazda. A cena... cena jak cena - jest Q w AVF - zadkosc i jest piekny stan wiec o co chodzi ?? . Niektorzy za te pieniadze kupowali by bude b7 na golasie i bez Q wiec tym bardziej podoba mi sie Twoje podejscie do sprawy :good:
Rekomendowane odpowiedzi