Opublikowano 29 Marca 20179 l w aso zobacz nówka w chromie powinna coś koło 80 zł numer 8E1 919 234 B (dla pewności sprawdź ten numer)
Opublikowano 29 Marca 20179 l w aso zobacz nówka w chromie powinna coś koło 80 zł numer 8E1 919 234 B (dla pewności sprawdź ten numer)Sprawdzałem już w ASO, trochę mnie odstraszyli... 93 zł [emoji15] Czas oczekiwania do 5 dni.W tej cenie mam całą ramkę w chromie na alledrogo... a sam Led miałem schować za radiem, żeby szufladki nie wymieniać.
Opublikowano 29 Marca 20179 l za 100 ramka w chromie? Ciekawe jak bardzo obdrapana jak szukałem dla siebie kompletu to były oferty po 150 za komplet i to bez chromu a cala nowa ramkę z airbagiem, nowym esp i zaślepkami w aso kupiłem za 220zl oczywiście mam wersje bez chromu.
Opublikowano 29 Marca 20179 l za 100 ramka w chromie? Ciekawe jak bardzo obdrapana jak szukałem dla siebie kompletu to były oferty po 150 za komplet i to bez chromu a cala nowa ramkę z airbagiem, nowym esp i zaślepkami w aso kupiłem za 220zl oczywiście mam wersje bez chromu.http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6297530041
Opublikowano 29 Marca 20179 l 4 minuty temu, Kaziorek napisał: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6297530041 no tak ale to z anglika
Opublikowano 29 Marca 20179 l no tak ale to z anglikaZ anglika, nie z anglika, ale za stówkę jest [emoji12]
Opublikowano 29 Marca 20179 l Godzinę temu, Kaziorek napisał: Z anglika, nie z anglika, ale za stówkę jest jak masz długie ręce żeby nacisnać ESP to montuj z anglika jak dla mnie to w normalnej europejskiej wersji wyglada słabo. jak przyciski sa po stronie pasażera.
Opublikowano 20 Kwietnia 20179 l Dnia 28.02.2017 o 10:34, MemberA4 napisał: sprawdź czy masz obstawione piny 4 i 7 na wtyczce do lampki w podsufitce i piny 3 5 6 na wtyczce od schowka wtedy bedziesz wiedział na czym stoisz Czyli jak powyższe piny sa obsadzone oznacza ze instalacja jest gotowa pod sygnalizacje airbag off w lampce podsufitki?
Opublikowano 20 Kwietnia 20179 l Przynajmniej u mnie tak było [emoji16] zmieniłem lampke i dołożyłem wyłącznik z przewodami Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l 13 godzin temu, MemberA4 napisał: Przynajmniej u mnie tak było zmieniłem lampke i dołożyłem wyłącznik z przewodami Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka fajnie byłoby gdybym też miał tak u siebie ale lampke mam czarna pod szyber + czujnik ruchu + 2 mikrofony. Znajdz teraz taka pod Airbag off ....
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Dnia 9/12/2014 o 20:09, Bart-S napisał: Odpisałem na PW - aby sprawdzić czy auto ma przygotowaną wiązkę dachową pod kontrolkę "Airbag OFF" zdejmujesz lewą osłonę progową i na panelu konektorów sprawdzasz pomarańczową kostkę 17-pin (zarówno wtyczkę jak i gniazdo). Powiny być obsadzone: Pin 5 (kabelek zielono/żółty) Pin 6 (kabelek czarny) Sprawdziłem u siebie i mam obsadzone te piny 5 i 6 we wtyczce pomarańczowej i kostce. Wtyczka schowka ma tak obsadzone piny 1- różowy 2-czarny 3-brazowy 4-pomarańczowy 5-wolny 6-niebieski 7-czerwony 8-żółty 9-taki jak glosnikowy 10-biały 11-wolny 12-wolny Czy to oznacza że mam instalacje gotową pod lampke podsufitki i wystarczy, że zakupie przeslone do lampki z AIRBAG-OFF 8E0947126A + kodowanie ? Czy w lampce którą posiadam bede musial dolozyc 2 przewody do zasilania tej kontrolki?
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Napewno musisz dolozyc przewód do pinu nr5 w kostce od schowka to jest masa dla wylacznika jest w ktoryms poscie napisane skad pociagnac ten przewód. Jesli chodzi o lampke to ja kupiłem od A3 8P lampkę czarna z napisem Airbag_off i przełożyłem caly srodek od siebie bo owa lampka nie ma ambiente jednocześnie dokladajac tylna przeslone z napisem od A3ki czyli z dwóch zrobiłem 1[emoji16] Dla pewności o zasilanie lampki sciagnij ja i zobacz w czarnej kostce czy masz zapełnione piny 4 i 7Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Zajrzyj do mojego postu 425 bo u mnie byly inne kolory w tej wtyczce.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Turzol a to nie wtyczka od zmieniarki bo jest jakas inna? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka To jest od schowka
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Taka sytuacja: Fabryczne kodowanie jest ustawione na "North America Region" i wyłącznik jest nieaktywny. Próba zmiany kodowania na "Rest of World" skutkuje komunikatem "Coding rejected": Przed próbą zmiany kodowania czyszczę pamięć usterek z tych oto błędów: Ktoś jest w stanie mi pomóc? Login? Security Access? Ten sterownik poduch dla cabrio obsługuje na 1000000000000% wyłącznik w schowku (wg. ETKI). Instalacja podpięta zgodnie ze sztuką, wg. schematów z ELSY. VCDS 12.12.0 ENG Edytowane 21 Kwietnia 20179 l przez BeyerBrown
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Sprawdź czy dobrze kodujesz. Viki rosstech mowi że na końcu jest 2http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A4_(8E)_Airbag_8.4Poza tym nie koduj dwóch rzeczy na raz. Najpierw zrób na rest of word, potem dokoduj wyłącznik.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Kwietnia 20179 l Możecie podpowiedzieć w jakie piny muszę się zaopatrzyć? Z tego co do tej pory wyczytałem to potrzebne są dwa przewody z pinami 000 979 025. Jeśli chodzi o masę (pin 5 w kostce schowka) to gdzie się trzeba podłączyć? Mam gołą żółtą kostkę do stacyjki AIRBAG.
Opublikowano 24 Kwietnia 20179 l Napewno musisz dolozyc przewód do pinu nr5 w kostce od schowka to jest masa dla wylacznika jest w ktoryms poscie napisane skad pociagnac ten przewód. Jesli chodzi o lampke to ja kupiłem od A3 8P lampkę czarna z napisem Airbag_off i przełożyłem caly srodek od siebie bo owa lampka nie ma ambiente jednocześnie dokladajac tylna przeslone z napisem od A3ki czyli z dwóch zrobiłem 1[emoji16] Dla pewności o zasilanie lampki sciagnij ja i zobacz w czarnej kostce czy masz zapełnione piny 4 i 7Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Dzięki. We wtyczce podsufitki mam obsadzone wszystkie 12pinow A we wtyczce schowka mam już obsadzony 5pin brązowym kabelkiemCzyli wychodzi na to że mam gotowa instalacje pod kontrolkę airbag off w lampce. Z tym że mam lampkę z A4 B7 i nie widzę w niej kabelków do podłączenia kontrolkiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 24 Kwietnia 20179 l Na 43 stronie jest zdjecie wrzucone przeze mnie gdzie sa zaznaczone piny(blaszki) od kontrolki. Jeden mniejszy drugi cienszy w to sie wpina kontrolkę.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka