Kajus89 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam, Więc przedstawie moje Audi A4: *Rok produkcji: 1997 *Silnik: Diesel 1,9 TDI *Moc: 110 KM *Napęd: Quattro *4 AirBag *podgrzewane przednie fotele *el lusterka *el szyberdach *el przednie szyby *alufelgi oryginalne 15 cali Zmiany dokonane: *lampy przednie: LAMPY ANGEL EYES CHROM zespolone *kierunki boczne Clear CHROM *radio CD/MP3/SD *głośniki na półce 240 watt jeden (120 w RMS) Przyszłość: *zmiana głośników w panelach drzwiowych *skrzynia i wzmacniacz do bagażnika *fele 16 lub 17 *oponki GOODYEAR F1 GSD3 lub Toyo Proxes T1R *ewentualnie zmiana tylnich lamp (oczywiście barwy standardowe nie żadne lexusy czy dymione) *przyciemnienie szybek To oczywiście z czasem zależne od $$$$
Kajus89 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 lampy alu delke reszta :good: było quattro w sedanie w dieslu ? :mysli: O jakie lampy Ci chodzi? I o co z Alu? A co do Quattro to było
Tomasz Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 miał na myśli lampy przednie ala Bmw Angel, i miał na myśli kołpaki też nie lubiane na forum, Quatro
Kajus89 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Sprostowanie: Kołpaki takie miał jak go kupiłem więc na 1,5-2 miesiące raczej nie będę teraz kupować kołpaków które są na stalowych felach na zime... Powiem tak lampy ciężko mi powiedzieć i się odnosić do tego tematu założone są na razie takie w przyszłości może xenon poliftowy...
Kajus89 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Nie wiem nie mogę się wypowiadać czy lepiej czy gorzej czy tak samo wygląda ze zdjętymi bo nigdy nie widziałem go na zdjętych kołpakach.... To się obada Pozdrawiam Kaju$
_Solar_ Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 zdjąć kopłaki to chwila moment chyba ze sa przymocowane na trytytki :gwizdanie: poka foto wnetrza
Skyliner89 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Z daleka myślałem, że lampy zespolone DEPO masz ... otwieram zdjęcia w nowym oknie, a tu zonk... Angel Eyesy... i kołpaki bym zdjął... 5 min roboty i zobaczysz, że Twoje Audi lepiej będzie wyglądało bez nich
Kajus89 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 A to dalsza historia Czarnej kosy... ;( Zdarzenie z kwietnia: Nawet szkoda gadać ;( A co poza tym nowsza sesja: Bok (jak widać alu 16-stki oponki Bridgestone Turanza) aaa no i naprawione drzwi kierowcy: A tu mamy tył: Prawy przedni bok i ładnie widoczna felga: Zmiany jakie zostały wprowadzone: - Alu 16-stki i jak na razie oponki Bridgestone Turanza - Oświetlenie kabiny naprawione, także powymieniane lampki oświetlenia wnętrza - Założone oryginalne maskownice głośników na półce - Założony wzmacniacz i skrzynia basowa
_Solar_ Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 no to ładny *uj była juz bita wiekszego kapcia było zakładać
Kajus89 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Niestety natrafił się tramwaj (cofający tramwaj)... ;( Ale na szczęście tylko drzwi ucierpiały uff A kapeć to 215/55 r16
Wandej Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Kolego silnik to chyba masz AFN Lampy faktycznie remizowe dawids212 A co to za różnica sedan czy avant? w b5 quattro nie miały tylko 1.6 silniki i nie wiem czy TDI 90KM miało A reszta tak
vauxhall95 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 1.6 i 1Z/AHU nie mialy Q niewiem jak z AHH ale chyba tez nie
Rekomendowane odpowiedzi