michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 ze skowieszyna [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:13_________________________________________________mogę Ci podać też numer ale numeru domu nie pamiętam
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 w górze puławskiej też jest plastikarz
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 jest w puławach kilku ale jak mi ostatnio slicznie moto wyspawał to poezja
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Paput to i kolega tez się oferował ale ja nie chce aby to znać bardzo było, zresztą kolega mi to zrobił i chce odkupić
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 jest w puławach kilku ale jak mi ostatnio slicznie moto wyspawał to poezja to i moto masz?
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 jest w puławach kilku ale jak mi ostatnio slicznie moto wyspawał to poezja to i moto masz? yes
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 jest w puławach kilku ale jak mi ostatnio slicznie moto wyspawał to poezja to i moto masz? yes jaki?
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Paput to i kolega tez się oferował ale ja nie chce aby to znać bardzo było, zresztą kolega mi to zrobił i chce odkupić jak chce kupić to nie ma się co zastanawiać
HaVoK Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Koleżanko, wpadaj na spota, im będzie nas więcej tym lepiej Nie przejmuj się zderzakiem, takie są uroki zimy, ja 3 lata temu wylądowałem autem staruszka na polu ;( Ale na szczęście poza połamaną osłoną silnika nic się nie stało... I chwała Bogu
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 jest w puławach kilku ale jak mi ostatnio slicznie moto wyspawał to poezja to i moto masz? yes jaki? suzuki gsx-r 750 k5[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:35_________________________________________________ Koleżanko, wpadaj na spota, im będzie nas więcej tym lepiej Nie przejmuj się zderzakiem, takie są uroki zimy, ja 3 lata temu wylądowałem autem staruszka na polu ;( Ale na szczęście poza połamaną osłoną silnika nic się nie stało... I chwała Bogu pewnię śmiało przyjeżdżaj
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 jest w puławach kilku ale jak mi ostatnio slicznie moto wyspawał to poezja to i moto masz? yes jaki? suzuki gsx-r 750 k5[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:35_________________________________________________ Koleżanko, wpadaj na spota, im będzie nas więcej tym lepiej Nie przejmuj się zderzakiem, takie są uroki zimy, ja 3 lata temu wylądowałem autem staruszka na polu ;( Ale na szczęście poza połamaną osłoną silnika nic się nie stało... I chwała Bogu pewnię śmiało przyjeżdżaj czasem nie srebrny :mysli:
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Paput to i kolega tez się oferował ale ja nie chce aby to znać bardzo było, zresztą kolega mi to zrobił i chce odkupić jak chce kupić to nie ma się co zastanawiać tylko jest problem ze znalezieniem[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:38_________________________________________________spoko przyjadę tylko tak bliżej 17, no chyba że nie będzie mi się chciało w szkole siedzieć to na 16.
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Paput to i kolega tez się oferował ale ja nie chce aby to znać bardzo było, zresztą kolega mi to zrobił i chce odkupić jak chce kupić to nie ma się co zastanawiać tylko jest problem ze znalezieniem jest szrot pod radomiem, w gozdzie sie skręca w lewo i trzeba kawałek odjechać ale ciężko tam trafić a numeru nie mogę znależć a miał tam pare b5
asis Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Paput to i kolega tez się oferował ale ja nie chce aby to znać bardzo było, zresztą kolega mi to zrobił i chce odkupić jak chce kupić to nie ma się co zastanawiać tylko jest problem ze znalezieniem jest szrot pod radomiem, w gozdzie sie skręca w lewo i trzeba kawałek odjechać ale ciężko tam trafić a numeru nie mogę znależć a miał tam pare b5 szkoda że nie możesz znaleźć nr, a byłeś tam, i byś trafił?
michal.m Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 byłem kilka miesięcy temu moze bym trafił[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 22:45_________________________________________________ale lepiej było by tam zadzwonić czy ma zeby nie jechać na darmo
Rekomendowane odpowiedzi