Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Paput stary koniu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Paput stary koniu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!! najlepszego również :oklaski: :oklaski: :oklaski:
rafalekx Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 to mamy kierowcę, wszak tuneli nie ma to się nie będzie zatrzymywał ni ch#ja ja za kierowcę nie będę robił w dupkach wam się poprzewracało... papuciowa pipko najlepszego
pastaldo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Tu sie takie rzeczy rozgrywają a ja sie dowiaduje przypadkiem Najlepszego Papuć
michal.m Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Papuć Wszystkiego Najlepszego ps. to kiedy pijemy, może jakiś spocik urodzinowy
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 paput bierz kuchenke oddaj tacie i niech jedzie po chłopaków i robimy urodzinową :evil:
Gość norbertdriver Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Paput WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Ponieważ Twoje święto jest raz do roku, niosę Ci moc imieninowych niespodzianek! Oto lista prezentów, które bym Ci kupił gdybym miał pieniądze: - brązowe kapcie, - korkociąg, - łom, - świder.
paput Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Robimy jutro spota? ja jutro nie moge, moja propozycja za tydzień w piątek, week odpada :gwizdanie:
Gość norbertdriver Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W przyszły piątek ja niestety nie mogę, seminarium dyplomowe. Sobota, niedziela na uczelni
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W przyszły piątek ja niestety nie mogę, seminarium dyplomowe. Sobota, niedziela na uczelni ewentualnie w tygodniu mozna co zrobić
Gość norbertdriver Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 To będzie najrozsądniejsze wyjście. Ja się pisze
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 To będzie najrozsądniejsze wyjście. Ja się pisze Dobra jest nas 2
paput Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Robimy jutro spota? ja jutro nie moge, moja propozycja za tydzień w piątek, week odpada :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 19:27_________________________________________________ Paput WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Ponieważ Twoje święto jest raz do roku, niosę Ci moc imieninowych niespodzianek! Oto lista prezentów, które bym Ci kupił gdybym miał pieniądze: - brązowe kapcie, - korkociąg, - łom, - świder. Ty........ja mam urodziny :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Robimy jutro spota? ja jutro nie moge, moja propozycja za tydzień w piątek, week odpada :gwizdanie: no co sie śmiejesz, mam przejebany projekt odrestaurowania starej chaty zabiera to w h*j czasu ;( a w week zjazd mam
cysiek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 paput 1000 lat dużo zdrowia szczęscia pomarańczy niech ci audiola nago tańczy a tak ogólnie panowie nie znacie kogoś kto ładnie i tanio zrobił by polerke mojemu audi??
paput Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 DZIĘKI :thankyou2: :thankyou2: :thankyou2: :thankyou2: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:37_________________________________________________ Robimy jutro spota? ja jutro nie moge, moja propozycja za tydzień w piątek, week odpada :gwizdanie: no co sie śmiejesz, mam przejebany projekt odrestaurowania starej chaty zabiera to w h*** czasu ;( a w week zjazd mam rozumiem że nie możesz a czym ta chata ma być ogrzewana? bo LPG najlepszy
Rekomendowane odpowiedzi