Gość norbertdriver Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 zadyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 zadyma paput mi dziś mówił że się wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 festyn, a o 19.00 koncerty zespołu big cyc i volver czy cuś Co do piwa to trzeba było wcześniej pisać, a nie dziś i to jeszcze ode mnie wyszło Nicponie[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 23:40_________________________________________________Ostatnio jak mi pisał o tym spocie to napisał mi tak: Wpadasz na ustawkę z kolegą z Klikawy? Ciekawe kogo chciał bić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 festyn, a o 19.00 koncerty zespołu big cyc i volver czy cuś Co do piwa to trzeba było wcześniej pisać, a nie dziś i to jeszcze ode mnie wyszło Nicponie[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 23:40_________________________________________________Ostatnio jak mi pisał o tym spocie to napisał mi tak: Wpadasz na ustawkę z kolegą z Klikawy? Ciekawe kogo chciał bić? volver? jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja jadę. Jak będę na miejscu mam się do Kowiego odezwać, też będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja jadę. Jak będę na miejscu mam się do Kowiego odezwać, też będzie o której koncert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 19.00, myślałem żeby na 18.00 pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pany tylko nie oczekujcie jakiegoś szału tam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ja już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja już nie mogę się doczekać i ja i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja już nie mogę się doczekać i ja i ja papuć zostaniesz królem festynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 ja już nie mogę się doczekać i ja i ja papuć zostaniesz królem festynu [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 09:44_________________________________________________to jadymy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jedziemy 17.30 wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jedziemy 17.30 wyjazd [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 15:05_________________________________________________wpadaj norbi do III Koron na 18.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 15:40_________________________________________________Dziś nie da rady, może wpadnę przed pracą na 15 minut ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 wpadasz na 18.30 do III koron cieciu malinowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Cycku barani dziś nie mogę! Na piwko może się umówić w poniedziałek, albo w niedzielę na festynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Chować sie łby sztorm nadciaga zza wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Chować sie łby sztorm nadciaga zza wisły kurna widze własnie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 u mnie już rzuca drzewami :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi