Kowi87 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja do Was nie dołączę. Jeszcze mi szumi w bani po weselu. Dopiero wstałem. Ty tam lepiej trzeźwiej jutro jedziemy, nie wiem czy nie polecimy na dwa auta bo chyba do kumpla przy okazji zajade, ale to jeszcze sie obgada na tel a tym czasem ide na festyn rolników swojej wsi :polew:
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Ja do Was nie dołączę. Jeszcze mi szumi w bani po weselu. Dopiero wstałem. Ty tam lepiej trzeźwiej jutro jedziemy, nie wiem czy nie polecimy na dwa auta bo chyba do kumpla przy okazji zajade, ale to jeszcze sie obgada na tel a tym czasem ide na festyn rolników swojej wsi :polew: Macie dzisiaj dzień dyszla ?? Jutro rano lecę do Puław.... później w trasę. Muszę rano zadzwonić do gościa i wtedy mogę dać Ci znać na którą możemy się łapać.
Kowi87 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Cos ala Dni Ryk dwa koncerty, a w tym momencie jak to w rykach koło gospodyń wiejskich zabawia publike jak zwykle kompromitacja tej wioski [br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 18:48_________________________________________________Norbert dwa razy do Ciebie dzwoniłem byliście wy koncert był jednym z lepszych na tych ziemiach
Gość norbertdriver Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Paput się rozmyślił, a ja już wyjechałem, lecz musiałem się wrócić: brak świateł Przepraszam że nie odebrałem, ale do 23.00 siedziałem w garażu, jak narazie wróciłem do punktu wyjścia: świecą jak im się podoba tzn. 2 minuty są później trzeba wyłączyć, włączyć i są, za chwilę znowu ich nie ma. A najgorsze jest to, że nie wiem co dalej robić A spocik może dziś? :gwizdanie:
hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Kowi wstałeś.... ?? Nie chce budzić telefonem... flaszka się grzeje :gwizdanie:
paput Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Moze byc i dzisiaj. Naprawimy Ci swiatla;)
hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Brać przykład z Kowiego.... dzięki za wycieczkę. Ludzie z Puław i d*py im się nie chce ruszyć :thumbdown:
paput Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Brać przykład z Kowiego.... dzięki za wycieczkę. Ludzie z Puław i d*py im się nie chce ruszyć :thumbdown: niektórzy pracuja :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Brać przykład z Kowiego.... dzięki za wycieczkę. Ludzie z Puław i d*py im się nie chce ruszyć :thumbdown: niektórzy pracuja :gwizdanie: w internecie również ja pracuje [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 14:30_________________________________________________ Brać przykład z Kowiego.... dzięki za wycieczkę. Ludzie z Puław i d*py im się nie chce ruszyć :thumbdown: zaraz logi wstawie
paput Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Brać przykład z Kowiego.... dzięki za wycieczkę. Ludzie z Puław i d*py im się nie chce ruszyć :thumbdown: niektórzy pracuja :gwizdanie: w internecie również ja pracuje [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 14:30_________________________________________________ Brać przykład z Kowiego.... dzięki za wycieczkę. Ludzie z Puław i d*py im się nie chce ruszyć :thumbdown: zaraz logi wstawie leń
Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 z tym leniem to nie przesadzaj całe zycie będziesz sie pracą krył w wolnej chwili siedząc długo na internecie
paput Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 z tym leniem to nie przesadzaj całe zycie będziesz sie pracą krył w wolnej chwili siedząc długo na internecie dopio zem wrócił [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 14:37_________________________________________________ o 19.00? chyba że w czwartek
Gość norbertdriver Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o mnie to czwartek i piątek odpada - Lublin
paput Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o mnie to czwartek i piątek odpada - Lublin aha
Gość norbertdriver Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To robimy dziś o 19? Jak są chętni z innych wiosek to możemy podjechać? Pisząc "wiosek" mam na myśli np. Ryki
paput Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To robimy dziś o 19? Jak są chętni z innych wiosek to możemy podjechać? Pisząc "wiosek" mam na myśli np. Ryki nie wiem czy moja narzeczona sie zgodzi [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 16:49_________________________________________________to ilu by nas było 3?
paput Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 A kto trzeci? kolega matrix pisał ale nie wiem czy przyjedzie
Rekomendowane odpowiedzi