Kowi87 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO 1.Kowi87 2.Mrogal 3.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO 1.Kowi87 2.Mrogal 3.Armistead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Zna ktoś to autko ? http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-skory-115ps-C20077299.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO 1.Kowi87 2.Mrogal 3.Armistead i co nikogo wiecej nie będzie W ta niedziele chłopaki z siedlec chcą spotować z nami w Łukowie, są chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Zna ktoś to autko ? http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-skory-115ps-C20077299.html O ile mi sie wydaje to to autko stoi u czlowieka co moja znajoma kupowala A4-reczke, jezeli pochodzi on z miejscowoscie 'Matczyn" to jest uczciwy handlarz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Zna ktoś to autko ? http://otomoto.pl/audi-a4-quattro-skory-115ps-C20077299.html O ile mi sie wydaje to to autko stoi u czlowieka co moja znajoma kupowala A4-reczke, jezeli pochodzi on z miejscowoscie 'Matczyn" to jest uczciwy handlarz:) :> zderzak i brewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO 1.Kowi87 2.Mrogal 3.Armistead i co nikogo wiecej nie będzie W ta niedziele chłopaki z siedlec chcą spotować z nami w Łukowie, są chętni :/ jak by to bylo pod TESCO kolo 16 to bym podjechal, a tak to bym musial gonic 2 razy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO 1.Kowi87 2.Mrogal 3.Armistead i co nikogo wiecej nie będzie W ta niedziele chłopaki z siedlec chcą spotować z nami w Łukowie, są chętni Łuków daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 To auto jakieś 2 lata temu należało do klubowicza Koleś studiował na Politechnice Lubelskiej Gadałem z nim parę razy. Ale auto widziałem tylko 2 razy na żywo i to tylko tak ogólnikowo rzucone okiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO 1.Kowi87 2.Mrogal 3.Armistead i co nikogo wiecej nie będzie W ta niedziele chłopaki z siedlec chcą spotować z nami w Łukowie, są chętni Łuków daleko no od was to pewnie koło 100km, ale jeśli wypali, to będzie to spory spot :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO 1.Kowi87 2.Mrogal 3.Armistead i co nikogo wiecej nie będzie W ta niedziele chłopaki z siedlec chcą spotować z nami w Łukowie, są chętni Łuków daleko no od was to pewnie koło 100km, ale jeśli wypali, to będzie to spory spot :gwizdanie: Kovi ładnie działasz ciekawe czy coś z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO 1.Kowi87 2.Mrogal 3.Armistead i co nikogo wiecej nie będzie W ta niedziele chłopaki z siedlec chcą spotować z nami w Łukowie, są chętni Łuków daleko no od was to pewnie koło 100km, ale jeśli wypali, to będzie to spory spot :gwizdanie: no może być sporo kondonków i parówek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 i po spontanie dzieki wszystkim za przybycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Cichego obserwatora też pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Pozdrowienia od ludzi pracy dla cichego obserwatora[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 20:47_________________________________________________ i po spontanie dzieki wszystkim za przybycie a gdzie jakaś fotka? kto był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 tylko nas 3 fotki nie opłacało sie robić przehoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że nasza kochana Policja zrobi wszystko dla naszego bezpieczeństwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że nasza kochana Policja zrobi wszystko dla naszego bezpieczeństwa :gwizdanie: ło co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Wracam z Radomia, przede mną Litwin w BMW 5. Próba wyprzedzania niestety się nie powiodła gdyż Pan najprościej w świecie zepchnął mnie do rowu, jedzie po całej drodze od słupka do słupka. Dzwonię na Policję, odbiera Pan Sierżant i uświadamia mnie o odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań i stwierdza że i tak nikt temu kierowcy niczego nieudowodni, i tu uwaga najlepszy tekst Pana Sierżanta "bo i po co" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 12 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Wracam z Radomia, przede mną Litwin w BMW 5. Próba wyprzedzania niestety się nie powiodła gdyż Pan najprościej w świecie zepchnął mnie do rowu, jedzie po całej drodze od słupka do słupka. Dzwonię na Policję, odbiera Pan Sierżant i uświadamia mnie o odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań i stwierdza że i tak nikt temu kierowcy niczego nie udowodni, i tu uwaga najlepszy tekst Pana Sierżanta "bo i po co" to co masz rozjebaną furę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi