Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W środe spociwo w LPU o 18-18.30 :good: TESCO

1.Kowi87

2.Mrogal

3..

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W środe spociwo w LPU o 18-18.30 TESCO

1.Kowi87

2.Mrogal

3.Armistead

Opublikowano

1.Kowi87

2.Mrogal

3.Armistead

i co nikogo wiecej nie będzie :mysli:

W ta niedziele chłopaki z siedlec chcą spotować z nami w Łukowie, są chętni :mysli:

Opublikowano
O ile mi sie wydaje to to autko stoi u czlowieka co moja znajoma kupowala A4-reczke, jezeli pochodzi on z miejscowoscie 'Matczyn" to jest uczciwy handlarz:)

:> zderzak i brewki :sick3:
Opublikowano

1.Kowi87

2.Mrogal

3.Armistead

W ta niedziele chłopaki z siedlec chcą spotować z nami w Łukowie, są chętni :mysli:

:/ jak by to bylo pod TESCO kolo 16 to bym podjechal, a tak to bym musial gonic 2 razy:/
Opublikowano

1.Kowi87

2.Mrogal

3.Armistead

Łuków daleko :confused4:
Opublikowano

To auto jakieś 2 lata temu należało do klubowicza ;) Koleś studiował na Politechnice Lubelskiej :wink4: Gadałem z nim parę razy. Ale auto widziałem tylko 2 razy na żywo i to tylko tak ogólnikowo rzucone okiem...

Opublikowano

1.Kowi87

2.Mrogal

3.Armistead

no od was to pewnie koło 100km, ale jeśli wypali, to będzie to spory spot :gwizdanie:

Opublikowano

1.Kowi87

2.Mrogal

3.Armistead

no od was to pewnie koło 100km, ale jeśli wypali, to będzie to spory spot :gwizdanie:

Kovi ładnie działasz :good: ciekawe czy coś z tego wyjdzie

Opublikowano

1.Kowi87

2.Mrogal

3.Armistead

no może być sporo kondonków i parówek :>
Opublikowano

i po spontanie :wink4: dzieki wszystkim za przybycie :notworthy:

:dziura:

Opublikowano

Cichego obserwatora też pozdrawiamy :naughty::)

Opublikowano

Pozdrowienia od ludzi pracy dla cichego obserwatora[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 20:47_________________________________________________

i po spontanie :wink4: dzieki wszystkim za przybycie :notworthy:

:dziura:

a gdzie jakaś fotka? kto był?
Opublikowano

tylko nas 3 fotki nie opłacało sie robić

przehoi

Gość norbertdriver
Opublikowano

:hi:

Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że nasza kochana Policja zrobi wszystko dla naszego bezpieczeństwa :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że nasza kochana Policja zrobi wszystko dla naszego bezpieczeństwa :gwizdanie:

ło co chodzi :mysli:
Gość norbertdriver
Opublikowano

Wracam z Radomia, przede mną Litwin w BMW 5. Próba wyprzedzania niestety się nie powiodła gdyż Pan najprościej w świecie zepchnął mnie do rowu, jedzie po całej drodze od słupka do słupka. Dzwonię na Policję, odbiera Pan Sierżant i uświadamia mnie o odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań i stwierdza że i tak nikt temu kierowcy niczego nieudowodni, i tu uwaga najlepszy tekst Pana Sierżanta "bo i po co" :shocked:

Opublikowano

Wracam z Radomia, przede mną Litwin w BMW 5. Próba wyprzedzania niestety się nie powiodła gdyż Pan najprościej w świecie zepchnął mnie do rowu, jedzie po całej drodze od słupka do słupka. Dzwonię na Policję, odbiera Pan Sierżant i uświadamia mnie o odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań i stwierdza że i tak nikt temu kierowcy niczego nie udowodni, i tu uwaga najlepszy tekst Pana Sierżanta "bo i po co" :shocked:

:shocked: to co masz rozjebaną furę?