Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
właśnie ja mam alu 16'... wiec ma ktoś z Was taki zestawik w klubie?

320 nie ma, ale takie możesz przymierzyć:decayed: to właśnie prawie słitfocia nowych zacisków michal.m

zaciks.jpg

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 255,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
właśnie ja mam alu 16'... wiec ma ktoś z Was taki zestawik w klubie?

320 nie ma, ale takie możesz przymierzyć:decayed: to właśnie prawie słitfocia nowych zacisków michal.m

http://s14.postimage.org/gc1u0vt4d/zaciks.jpg

tu 16 raczej ciężko będzie wbić

Opublikowano

321 w 16tce

c044d83a20543e51gen.jpg

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

et37

Opublikowano

Jest blisko podobnie jak u mnie przy zimowej 17stce, ale oprócz średnicy i ET znaczenie ma jeszcze co to za felga a konkretnie jaka jest grubość i ukształtowanie ramion, U mnie pod felge 17 7,5 ET 29 musiałem dac dystans 5mm, bo obcierała o zacisk a AVUS 17 7,5 ET 43 wszedł bez problemu

Opublikowano

Chyba nikogo z Puław nie było na WOSP na podzamczu? Przynajmniej nikogo nie widziałem:(

Opublikowano
  • Autor
Chyba nikogo z Puław nie było na WOSP na podzamczu? Przynajmniej nikogo nie widziałem:(

no ty reprezentowałeś przeca, poznałes resztę ekipy?

Opublikowano
_DSC0244.JPG
Opublikowano

To nie jest moje autko ja mam czarną w s-linie i lotką na tylnej klapie a że to autko żony to i blachy są LLB :)

Drugiego takiego na zlocie nie widziałem. Dodam jeszcze że chyba byłem najbrudniejszym autem na zlocie:(

Musiałem pozałatwiać sprawy przed zlotem i całe mycie w pi..... niestety

Niestety ekipy nie poznałem bo nawet nie wiedziałem do kogo się udać (bo ja wstydliwy jestem)

Opublikowano
  • Autor
To nie jest moje autko ja mam czarną w s-linie i lotką na tylnej klapie a że to autko żony to i blachy są LLB :)

Drugiego takiego na zlocie nie widziałem. Dodam jeszcze że chyba byłem najbrudniejszym autem na zlocie:(

Musiałem pozałatwiać sprawy przed zlotem i całe mycie w pi..... niestety

Niestety ekipy nie poznałem bo nawet nie wiedziałem do kogo się udać (bo ja wstydliwy jestem)

już wiem które to auto, wczoraj przechodziłem obok niego - nawet ta lotka do sedana pasi:jerk:

rejestracja LLB ale naklejki klubowej nie widziałem:whistling:

Opublikowano

Ponieważ się jeszcze nie dorobiłem:)

Ale wszystko w swoim czasie

A przecież ty ciągle stawiasz auto przy moim (mojej żony) na parkingu stozap że tak go nazwę:)

Tylko nie zawsze ja jestem kierowcą

Opublikowano
  • Autor

A przecież ty ciągle stawiasz auto przy moim (mojej żony) na parkingu stozap że tak go nazwę:)

no niby tak:decayed:

ale i tak nie wiem który człek to ty:wink:

Opublikowano

Ja również już kilkukrotnie widziałem to A4 na LLB ale zawsze za sterami siedziała kobieta

Opublikowano

Ponieważ ja dostaje samochód tylko od święta albo jak trzeba posprzątać albo umyć

---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

Nie bój nie bój jak tylko zmienię gumy na letnie i będą głośne to się odezwę już ci to kiedyś pisałem :) i uważaj bo wiem gdzie parkujesz

Opublikowano
  • Autor
Ponieważ ja dostaje samochód tylko od święta albo jak trzeba posprzątać albo umyć

---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

Nie bój nie bój jak tylko zmienię gumy na letnie i będą głośne to się odezwę już ci to kiedyś pisałem :) i uważaj bo wiem gdzie parkujesz

:grin:

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

cza lokalnego spota zrobic to będziesz ogarniał kto jest kto:decayed:

Opublikowano

:grin:

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

cza lokalnego spota zrobic to będziesz ogarniał kto jest kto:decayed:

to kiedy robimy ?

Opublikowano
  • Autor

Na wiosne na letnim setupie czy jeszcze na zimowym?

Opublikowano

ja bym sie pisal jeszcze na zimowy :) tylko tak najlepiej kolo 18 :D

---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

ogarnia ktos moze jak odpalić VAG 409.1 na win7 64bit ? podobno na tym systemie nie mozna nawet zainstalowac xpka na virtualu ;( a kupilem kabelek ciezko mi tez zainstalowac do niego sterowniki pod usb bo windows sam odrazu instaluje mi swoje

Opublikowano

ściagnij VMware workstation zainstaluj tam windows xp włacz połaczenie usb i zainstaluj vaga

Opublikowano

dzieki! bede kombinował zawsze jak do czegos dochodze to metoda prób i bledów ewentualnie forum;P. Cięzko bedzie ale rozkminie:D