Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[quote name=Sebek (-_-) ]

wczoraj z nią przez Puławy jechał :naughty:

czyżby się wstydził swojego galowego stroju i nie chciał jej przedstawić :polew:

nom jeebany obwodnicą wszystko objechał :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Właśnie wróciłem :kox: Się popiło, pobawiło :kox::drunk: I ten tego siakiś taki niepodobny do siebie jestem na tej focie papucik :naughty: Panna też troszkę inna i była w czarnej mini a nie jakiejś czerwieniawej :thumbdown: A no i mój dres był szary a nie granatowy :thumbdown:

A no i za Żyrzynem widziałem te biedne kobiety co sprzątają w lasach :naughty: w minióweczkach i na takim obcasie ciężko pracowały w lesie :decayed:

Opublikowano

jeeeeebany zabrał je z pracy TO PORWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jeeeeebany zabrał je z pracy TO PORWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:polew: :polew: :polew:

ee nie... tylko luknąłem przelotem, poza tym w aucie juz miejsca nie było :decayed:

Opublikowano

panna młoda też w dresie była? :cool1::polew: daj foto :>

Opublikowano

Nie mam fot :tongue4: I ja nie byłem młodym tylko gościem... :decayed: większość była normalnie ubrana :decayed:

Opublikowano

Nie mam fot :tongue4: I ja nie byłem młodym tylko gościem... :decayed: większość była normalnie ubrana :decayed:

byś przyjechał kiedyś na spota to z chęcią bym poznał pierwszego forumowego szydercę :naughty::decayed:

Opublikowano

Było przyjechac na nowodwór w wakacje :gwizdanie:

Rafalekx upalał swoja bestie :polew:

Opublikowano

a nasmarował ją wcześniej olejkiem :polew:

Opublikowano

Paput tutaj Ci odpowiem bo tam u tego kamila zrobiliśmy niezły offtop, róznica jest znikoma na korzysć ori, przynajmniej ja tak sądze, bo jak stanałem przy ori xenonie to miałem wrażenie ze jego lepiej rozprasza swiatło, no ale to moze taka samokrytyka że mam tylko HID :polew:

Opublikowano

Paput tutaj Ci odpowiem bo tam u tego kamila zrobiliśmy niezły offtop, róznica jest znikoma na korzysć ori, przynajmniej ja tak sądze, bo jak stanałem przy ori xenonie to miałem wrażenie ze jego lepiej rozprasza swiatło, no ale to moze taka samokrytyka że mam tylko HID :polew:

to może usuńmy swoje posty stamtąd bo niezły burdel tam jest co?

Opublikowano

pier**l to :polew: :polew: :polew:

a gdzie na moja A4 nie ma burdelu offtopu :decayed:

Opublikowano

pier**l to :polew: :polew: :polew:

a gdzie na moja A4 nie ma burdelu offtopu :decayed:

:polew:
Opublikowano

byś przyjechał kiedyś na spota to z chęcią bym poznał pierwszego forumowego szydercę :naughty::decayed:

kiedyś przyjadę :wink4: Tylko muszę wsio ogarnąć z tą obroną, bo już kurfa miesiąc temu pracę oddałem a nadal mi terminu obrony nie wyznaczyli :thumbdown:

A Ty się bałeś z nią stanąć na kreskę :kox: taka bestia :kox:

a nasmarował ją wcześniej olejkiem :polew:

:cool1:

Opublikowano

Panowie miał ktoś styczność z czymś takim?? ---> http://allegro.pl/zmieniarka-usb-sd-audi-vw-seat-skoda-pendrive-2gb-i1263524388.html

ja miałem i sprzedałem z półtora miecha temu za 160zł :gwizdanie: ogólnie wygodna sprawa, ale ma pare minusów, brakuje w niej przycisku reset, bo niestety lubi sie zawieszac, nie widzi wszystkich piosenek, sety odgrywa, ale często są powodem zawieszki, plus tego taki ze działa z przycisków radia fabrycznego[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 23:06_________________________________________________Paput czego ty sprzedajesz te lampy zespolone :mysli:

Opublikowano

Panowie miał ktoś styczność z czymś takim?? ---> http://allegro.pl/zmieniarka-usb-sd-audi-vw-seat-skoda-pendrive-2gb-i1263524388.html

ja miałem i sprzedałem z półtora miecha temu za 160zł :gwizdanie: ogólnie wygodna sprawa, ale ma pare minusów, brakuje w niej przycisku reset, bo niestety lubi sie zawieszac, nie widzi wszystkich piosenek, sety odgrywa, ale często są powodem zawieszki, plus tego taki ze działa z przycisków radia fabrycznego[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 23:06_________________________________________________Paput czego ty sprzedajesz te lampy zespolone :mysli:

sam nie wiem... uwaliło mi się na nówki :decayed:
Opublikowano

sam nie wiem... uwaliło mi się na nówki :decayed:

tzn co teraz DEPO w planie :chytry:

Załozyłem wątek giełdy lubelskiej :naughty: wiec wrzucaj ogłoszenia

Opublikowano

też miałem pytać co odwala :mysli: dopiero szukał i już sprzedaje :polew:

Opublikowano

nie nowe Valeo, jedną mam teraz tamte zamontuje ale będę je próbował sprzedać