Michuck Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Witajcie drodzy klubowicze, zwracam się do Was z prośbą o kliknięcie, a mianowicie chodzi o: 1. Wchodzicie http://www.photoblog.pl/boginirapu/57878510 2. Klikacie "oddaj swój głos" i gotowe! :gwizdanie: Z góry dziękuję za wszystkie głosy i liczę na Was.
Michuck Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Pomagam swojej dziewczynie wygrać, widziałem tego typu akcje na forum i pomyślałem że panowie pomogą. Jeżeli macie coś przeciwko, to proszę usunąć temacik.
Nosfer Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Pomagam swojej dziewczynie wygrać, widziałem tego typu akcje na forum i pomyślałem że panowie pomogą. A czemu Ona tak cierpi/ała? :naughty:
Michuck Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Pomagam swojej dziewczynie wygrać, widziałem tego typu akcje na forum i pomyślałem że panowie pomogą. A czemu Ona tak cierpi/ała? :naughty: Hehehe btw. głos można oddawać co godzinę, dzięki
mech15 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 widziałem tego typu akcje na forum i pomyślałem że panowie pomogą. a głosowałeś u nas?? pomożemy :>
1991Kamil Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A gdzie się tam klika? Bo szczerze mówiąc widze tylko zdjęcie a pod nim komenty.
Michuck Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 A gdzie się tam klika? Bo szczerze mówiąc widze tylko zdjęcie a pod nim komenty. Czerwone pole pod zdjęciem oddaj swój głos, mech: oczywiście, że tak
truckmaniac Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 A niech tam będzie. O Master Card nie pytali
Frimuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Hi..Hi.. i ja sie podlaczylem Glos oddany !!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi