danek* Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 dokładnie gdzie i o której jak była by możliwość to Krapkowice
Someonik Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 już się chyba pozbyłem problemu notlauf. czyszczenie turbiny i podzespołów i regeneracja turbiny. na razie sprawuję się super
Gaszka Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Jakie podzespoly masz na mysli? To jesli byla regenerowana to nie trzeba przed tym czyscic bo i tak firma to zrobi przy regeneracji.
Someonik Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 tak regeneracja turbiny. a podzespoły to wszystkie rury, węże, ecu wyczyszczone z syfu
Gregorski3 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Witam Czy któryś z Was posiadajacy vaga bedzie miał w czwartek popoludniu czas by podpiąć moje autko. Mam problem z kontrolką airbag od momentu jak odpiełem aku od auta. Przez kilka dni kontrolka migała i gasłą a dziś juz pali się na stałe. Ktos pomoże ogarnąć temat ??
Mati_23 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 WitamCzy któryś z Was posiadajacy vaga bedzie miał w czwartek popoludniu czas by podpiąć moje autko. Mam problem z kontrolką airbag od momentu jak odpiełem aku od auta. Przez kilka dni kontrolka migała i gasłą a dziś juz pali się na stałe. Ktos pomoże ogarnąć temat ?? może wpadnij na spota to ktoś ci to ogarnie wtedy
Someonik Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 ja się dostosuję tylko czekam na propozycję
Mati_23 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 ja się dostosuję tylko czekam na propozycję +1
Christiano Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Mnie w ten weekend nie ma Vaga mam ale niestety nie mam mobilnego laptopa a air baga nawet nie sprawdzałem bo czytałem gdzieś, że na tych zwykłych kablach to można coś uwalić..
Rekomendowane odpowiedzi