Daduś Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Chłopaki to jak z tym spotem sobotnim ? narzucamy dokładny termin i robimy listę ! Niech każdy napisze o której mu pasuje i postaramy sie wybrać dogodna godzinę. Ja proponuje 15
Kon1981 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Koledzy, z Opola ktoś wpada czasami ?
Christiano Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Krystian rotory z felg 3 czesciowych kleemann:P Nie rotor audi:P O rotorze mysle na nastepna zime;P A widzisz, właśnie się trochę zdziwiłem, że zaś fegli kupiłeś Podobają mi się rotor Audi ale nie wiem jak to do końca wyjdzie w czarnym avancie póki nazbieram jakąś kasę to mam dużo czasu na zastanowienie
Raf_kk Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Używał ktoś takiej pianownicy? Pianownica do KARCHER seria K 2-7 lanca piany (3999709046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Szefcio Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Używał ktoś takiej pianownicy? Pianownica do KARCHER seria K 2-7 lanca piany (3999709046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale cena.... Powiem osobiście mam coś podobnego, ale nigdy tego nie używałem, bo jak nie przetrzesz Niuni gąbką to jest lipa.... Plusem jest to, że zakładasz to na lance czyli syf nie idzie przez myjkę dzięki czemu będzie zdrowsza. aczkolwiek dla mnie osobiście zbędny bajer.. ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Ps ja na letnim setupie już od tygodnia:D w domu mówili że mam nielekko bo jeszcze śnieg przyjdzie-ale chyba nie w tym roku;P
kris_91 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Rafał szukaj pianownicy PA one sa najlepsze...
Christiano Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Używał ktoś takiej pianownicy? Pianownica do KARCHER seria K 2-7 lanca piany (3999709046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale cena.... Powiem osobiście mam coś podobnego, ale nigdy tego nie używałem, bo jak nie przetrzesz Niuni gąbką to jest lipa.... Plusem jest to, że zakładasz to na lance czyli syf nie idzie przez myjkę dzięki czemu będzie zdrowsza. aczkolwiek dla mnie osobiście zbędny bajer.. ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Ps ja na letnim setupie już od tygodnia:D w domu mówili że mam nielekko bo jeszcze śnieg przyjdzie-ale chyba nie w tym roku;P Po nałożeniu piany na auto i spłukaniu myje się je jeszcze raz gąbką. Piana rozpuszcza różne syfy na lakierze.
Mati_23 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Używał ktoś takiej pianownicy? Pianownica do KARCHER seria K 2-7 lanca piany (3999709046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale cena.... Powiem osobiście mam coś podobnego, ale nigdy tego nie używałem, bo jak nie przetrzesz Niuni gąbką to jest lipa.... Plusem jest to, że zakładasz to na lance czyli syf nie idzie przez myjkę dzięki czemu będzie zdrowsza. aczkolwiek dla mnie osobiście zbędny bajer.. ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Ps ja na letnim setupie już od tygodnia:D w domu mówili że mam nielekko bo jeszcze śnieg przyjdzie-ale chyba nie w tym roku;P Po nałożeniu piany na auto i spłukaniu myje się je jeszcze raz gąbką. Piana rozpuszcza różne syfy na lakierze. dokładnie i jest to podstawa jeżeli chcesz utrzymać lakier w dobrej kondycji, osobiście rozglądam się za pianownicą i dobrymi środkami do pielęgnacji nadwozia
Raf_kk Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Używał ktoś takiej pianownicy? Pianownica do KARCHER seria K 2-7 lanca piany (3999709046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale cena.... Powiem osobiście mam coś podobnego, ale nigdy tego nie używałem, bo jak nie przetrzesz Niuni gąbką to jest lipa.... Plusem jest to, że zakładasz to na lance czyli syf nie idzie przez myjkę dzięki czemu będzie zdrowsza. aczkolwiek dla mnie osobiście zbędny bajer.. ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Ps ja na letnim setupie już od tygodnia:D w domu mówili że mam nielekko bo jeszcze śnieg przyjdzie-ale chyba nie w tym roku;P Po nałożeniu piany na auto i spłukaniu myje się je jeszcze raz gąbką. Piana rozpuszcza różne syfy na lakierze. dokładnie i jest to podstawa jeżeli chcesz utrzymać lakier w dobrej kondycji, osobiście rozglądam się za pianownicą i dobrymi środkami do pielęgnacji nadwozia Ja myślę o pianownicy z technic-a: PIANOWNICA KARCHER K 5.2012 I LANCA PIANY TECHNIC - YouTube 125 pln to nie majątek. Do tego neutral snow z valet pro i gitara. Chyba ze chcesz coś o kwaśniejszym pH. neutral snow ma coś koło 7- czyli lekka zasada. Ale mycie myciem...w tym roku kupie jakiś sensowny smalec i bedzie łatwiej utrzymac auto w czystości:wink:
Szefcio Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Używał ktoś takiej pianownicy? Pianownica do KARCHER seria K 2-7 lanca piany (3999709046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale cena.... Powiem osobiście mam coś podobnego, ale nigdy tego nie używałem, bo jak nie przetrzesz Niuni gąbką to jest lipa.... Plusem jest to, że zakładasz to na lance czyli syf nie idzie przez myjkę dzięki czemu będzie zdrowsza. aczkolwiek dla mnie osobiście zbędny bajer.. ---------- Post dopisany at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Ps ja na letnim setupie już od tygodnia:D w domu mówili że mam nielekko bo jeszcze śnieg przyjdzie-ale chyba nie w tym roku;P Po nałożeniu piany na auto i spłukaniu myje się je jeszcze raz gąbką. Piana rozpuszcza różne syfy na lakierze. dokładnie i jest to podstawa jeżeli chcesz utrzymać lakier w dobrej kondycji, osobiście rozglądam się za pianownicą i dobrymi środkami do pielęgnacji nadwozia aaaaa takie cuś....
Raf_kk Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Pianownica kupiona. Włoska idrobase+neutral snow:wink: JadewBlasku Forum
Mati_23 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Pianownica kupiona. Włoska idrobase+neutral snow:wink:JadewBlasku Forum ile w końcu dałeś ? teraz szukanie środka rozumiem
Raf_kk Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Myjka: PIANOWNICA LANCA PIANY IDROBASE DO MYJKI KARCHER K (4014292692) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Piana: VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM 5 L - NAJPOPULRANIEJSZA PIANA, BEZPIECZNA DLA WOSKU GRATIS MIKROFIBRA - ShowCarShine - Detailing Shop Pianownica w akcji: Jak wszystko będzie u mnie to Wam zrobie filmik:kox:
Mati_23 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 a tam filmik zbieram dalej brud na aucie przyjadę to zrobimy prezentacje haha jakieś piwko dla relaksu
Dawidosss_88 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 siema jak to jest z regulacja gwintu z tylu bo powinna byc chyba taka mala srubka do popuszczenia zeby mozna bylo krecic lecz jej nie widze moze cos przeoczylem nie chce na glupka wyjsc.przod zrobilem lecz tyl nie bardzo wiem
Mati_23 Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 widocznie ty jej nie masz kręć tą nakrętką co jest powinno pójść
Rekomendowane odpowiedzi