Szefcio Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Sam robiłem przód i tył a były jakieś komplikacje, albo na co mam zwrócić uwagę w sumie to jadę z tym do mechanika bo ze mnie to żaden:wink: ale warto się przygotować.
Raf_kk Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Rafał a jak ta suszarka bo widziałem tam coś takiego ? Wiesz co nie wiem...byłem niezadowolony z efektów i olałem suszenie. Na podwórku wydmuc**je kompresorem a reszta recznik
Mati_23 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ja mylem i sobie chwale, a i tak myje recznie wiec dla mnie jak najbardziej ok:)
kris_91 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Myjnia szit a myc ta szczatka to szkoda lakieru. Jakby byl lepszy srodek myjacy i wieksze cisnienie bylo by lepiej. Suszarka fajna sprawa ale i tak wole myjnie ehrle. Tam bez szczotek itd mozna umyc ladnie auto. Ta w KK to jak mamy skorzone auto to mozna przemyc ale na wieksze zabrudzenia sie nie nadaje
Someonik Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 spoko bo widziałem jak przejeżdżałem że się bawią takim czymś niebieskim pomyślałem że to suszarka
Raf_kk Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 hehe...ja nawet zakurzonej szyby nie domyłem:polew: W chorzowie na wylocie na a4 jest przy orlenie podobna myjnia. Woda gorąca- lanca czasem parzyła Środek elegancko wszystko czyścił. A auto było u*ebane a nie zakurzone.
Christiano Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Sam robiłem przód i tył a były jakieś komplikacje, albo na co mam zwrócić uwagę w sumie to jadę z tym do mechanika bo ze mnie to żaden:wink: ale warto się przygotować. Z tyłem był problem żeby poodkręcać jarzma i zaciski, przód poszedł w miarę szybko Ważne jest później dotarcie ale to pewnie wiesz
Someonik Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 po świętach zamawiam ręczniki z tego co widziałem parę osób było chętnych jak ktoś chce to pisać SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER 90X60CM - STRUKTURA PLUSZU, NAJPOPULARNIEJSZY - ShowCarShine - Detailing Shop 1. Someonik 1 szt 2. Szefcio 1 szt
Szefcio Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Sam robiłem przód i tył a były jakieś komplikacje, albo na co mam zwrócić uwagę w sumie to jadę z tym do mechanika bo ze mnie to żaden:wink: ale warto się przygotować. Z tyłem był problem żeby poodkręcać jarzma i zaciski, przód poszedł w miarę szybko Ważne jest później dotarcie ale to pewnie wiesz dotarcie to jasna sprawa o problemowym odkręceniu jarzm też słyszałem także wsio wiem. teraz czekam tylko na towar i po świętach działam:decayed: ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- po świętach zamawiam ręczniki z tego co widziałem parę osób było chętnychjak ktoś chce to pisać SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER 90X60CM - STRUKTURA PLUSZU, NAJPOPULARNIEJSZY - ShowCarShine - Detailing Shop 1. Someonik 1 szt 2. Szefcio 1 szt ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=dYqhkQiLBg8
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Komu polar ? http://a4-klub.pl/bluzy-polary-116/polar-klubowy-zapisy-325129/#post4213795
Szefcio Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 A ja dziś życzę mokrego śmingusa dyngusa:evil: Oczywiście wszystkim Niunią
Someonik Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 po świętach zamawiam ręczniki z tego co widziałem parę osób było chętnychjak ktoś chce to pisać SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER 90X60CM - STRUKTURA PLUSZU, NAJPOPULARNIEJSZY - ShowCarShine - Detailing Shop 1. Someonik 1 szt 2. Szefcio 1 szt po weekendzie zamawiam. zbieram zamówienia
Someonik Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 tak myślałem miałem do ciebie pisać
Someonik Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 po weekendzie w poniedziałek zamawiam ręczniki jak ktoś chce to pisać SHOWCARSHINE FLUFFY DRYER 90X60CM - STRUKTURA PLUSZU, NAJPOPULARNIEJSZY - ShowCarShine - Detailing Shop 1. Someonik 1 szt 2. Szefcio 1 szt 3. Mati_23 1 szt 4. Gregorski3 1 szt 5. kristof91 1 szt 6. Raf_kk
Rekomendowane odpowiedzi