Gaszka Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Tez bym sie moze zjawil w sobote;) Ps. Orientujecie sie czy ktos w okolicy (opolskie, slaskie) ogarnia temat RNS-E? Potrzebowal bym laser wymienic badz mechanizm a nie chce wysylac i bez radia jezdzic;)
Gregorski3 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ja godzinkę temu recznik już odebrałem. Jutro pewnie będzie test jakości
Christiano Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Rafał jak będziesz miał chwilkę to sprawdź, jakie mają numery zaślepki śrub na górnej osłonie silnika
kris_91 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Ecocarwash.pl ktos cos slyszal? Jakies opinie? Jestem w szoku ze w KK takie cos...
majkel1993 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Tez bym sie moze zjawil w sobote;) Ps. Orientujecie sie czy ktos w okolicy (opolskie, slaskie) ogarnia temat RNS-E? Potrzebowal bym laser wymienic badz mechanizm a nie chce wysylac i bez radia jezdzic;) Mroczko w Koźlu Ci to zrobi:wink:
Mati_23 Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Tez bym sie moze zjawil w sobote;) Ps. Orientujecie sie czy ktos w okolicy (opolskie, slaskie) ogarnia temat RNS-E? Potrzebowal bym laser wymienic badz mechanizm a nie chce wysylac i bez radia jezdzic;) Mroczko w Koźlu Ci to zrobi:wink: zrobi ale o cene nie pytaj haha ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- co do soboty to jak na razie mi pasuje
majkel1993 Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 tego Ci nie powiem ale raczej laser,podjedz zapytaj
Dawidosss_88 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Nowy mod sprzeglo i dwumas czeka na montaz hehe:p
Someonik Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 ja na tak. odbierzcie te ręczniki do soboty. bo niedziela rano wyjeżdżam i nie wiem kiedy wrócę
Rekomendowane odpowiedzi