Christiano Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Siema. O której i gdzie spocicie? Może uda mi się podjechać
mastapi Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Ilu Was było , dłubiecie cos tam na spotach , jakies plany na kolejna ustawke ?
mastapi Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Jak by cos sie działo w nastepna sobote to chętni podlece tylko żeby termin nie był zmieniany co chwila ...Macie tam jakiegos magika od kodowania i innych rzezań ?
Madol1 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Jak by cos sie działo w nastepna sobote to chętni podlece tylko żeby termin nie był zmieniany co chwila ...Macie tam jakiegos magika od kodowania i innych rzezań ? Piter a z czym masz problem. Moge co nieco pomóc
mastapi Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Chcialbym ponownie zakodowac tempomat bo hula normalnie ale kontrolka spryskow swieci I dokonczyc montaz I mikrofonu do blootcha oraz zakodowc kiere co by gadala po angielsku...Damy rade?
Madol1 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Chcialbym ponownie zakodowac tempomat bo hula normalnie ale kontrolka spryskow swieci I dokonczyc montaz I mikrofonu do blootcha oraz zakodowc kiere co by gadala po angielsku...Damy rade? Odezwij się na pw
Someonik Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 ja na święta jestem w pl. także jak coś to na spota się piszę Cześć. W przyszłym tygodniu zamawiam ręczniki do auta. Jak ktoś chętny to pisacZamawiam zaś te same bo uważam że za tą cenę są naprawdę dobre http://showcarshine.pl/osuszanie/174-showcarshine-fluffy-dryer-90x60cm-struktura-pluszu-jak-blue-ripper-.html
Majkel Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 Cześć Panowie Czy któryś z Was nie jest przypadkiem z okolic Turawy i nie jeździ od czasu do czasu na Śląsk? Mam cos tam do odbioru za dobrą %%%
Frimuś Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Majkel co tam potrzeba ? Do turawy mam blisko a kolega z pracy jezdził na slask do kobity wiec moge zapytac Edytowane 15 Marca 2015 przez Frimuś
Majkel Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Znalazłem tam nieco gratów do auta, ale musze jeszcze dokładnie sprawdzic czy podejdą, same zdjęcia niestety niewiele mówią Dzięki za odzew, gdyby się okazało że wszystko podejdzie to się odezwe
Frimuś Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Znalazłem tam nieco gratów do auta, ale musze jeszcze dokładnie sprawdzic czy podejdą, same zdjęcia niestety niewiele mówią Dzięki za odzew, gdyby się okazało że wszystko podejdzie to się odezwe Ok
Dawidosss_88 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 A zna ktos moze gdzie bym mogl zrolowac nadkola w e36 na opolskim najlepiej:)
kris_91 Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 jak tam jest 4x100 to kameleon Dlugomilowice
Gaszka Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Bry wieczor. Prostowanie felg w okolicy, tanio? Ktos, cos?
Rekomendowane odpowiedzi