Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Codziennie widzę A4 B6 Avant – czarna, zaparkowana pod biurowcem przy marynarskiej. (obok Orange LAB)

I srebrne B6 Avant stojące przy ul. Suwak 3 (pracuję obok).

Czyje to auta ?

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś po 16 widziana czarna B7 Avant z klubowymi ramkami na Żwirki Wigury w stronę lotniska, blachy LC****.

Pozdro dla kierownika :decayed:

Opublikowano

Codziennie widzę A4 B6 Avant – czarna, zaparkowana pod biurowcem przy marynarskiej. (obok Orange LAB)

I srebrne B6 Avant stojące przy ul. Suwak 3 (pracuję obok).

Czyje to auta ?

coś taki ciekawy :decayed:

Opublikowano

Wczoraj w Polkowicach widziana B7 ( naklejka z tyłu )

rej. dpl 70....

Migałem mu na rondzie ale mógł mnie nie poznać bo firmówką ( patrz Doblakiem ) jechałem.

pozdrowionka

Opublikowano

Wczoraj srebrne B6 w Avancie ZS XXXX wyjeżdżające z Zielonego Zacisza ramki klubowe. Czyżby sąsiad ? :>

:hi:

Opublikowano

Srebrne Audi A4 B5 Avant, rejestracja WE**** klubowe ramki przykukane, widziany dzisiaj na ul.Spacerowej koło godziny 11:20, stałem na przejściu :naughty:

Opublikowano

Mszczonów. Czarne B5 z numerami TST. Ramki i naklejka klubowa. Machałem na motorku :hi:

Opublikowano

Mszczonów. Czarne B5 z numerami TST. Ramki i naklejka klubowa. Machałem na motorku :hi:

To ja witam kolege :wink4: i rowniez pozdrawiam zauwazylem was . Puzniej lecieliscie chyba na Grojec

Opublikowano

Tak na Mińsk Mazowiecki i do Siedlec.

Ładne B5

Opublikowano

Kogo wczoraj widziałem na powrocie z Płocka w stronę Wawki czarny avancik B6 na numerach WF dalej nie zdążyłem zapamiętać ale dzięki za awaryjki kolego :good:

Opublikowano

Około 13 dziś widziane czarne B7 avant zaparkowane obok Orlenu w Piasecznie z rameczkami klubowymi. Pozdrawiam.

Opublikowano

dziś ok 20:00 na Puławskiej Nogaro blau strasznie upier... na WGMach :przebiegly:

Pozdro

Opublikowano

Dzisiaj Kolkov, Moskal, Łatek ok 18 grasowali po przydrożnym kebabie pod Rykami :naughty: po 18 solar z paputem i armisteadem na CPNie w Kurowie :hi: Dzięki za spoty :decayed:

Opublikowano

Dzis srebrny avant B5 pod hala w Jaworznie w centrum czyje to? SJ 54*** i dalej nie pamietam :decayed:

Opublikowano

Czarny avant b6 widziany dzisiaj na Kisielewskiego w Sosnowcu, około godz 18

Pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

Dzis srebrny avant B5 pod hala w Jaworznie w centrum czyje to? SJ 54*** i dalej nie pamietam :decayed:

Wicio moje to jest ...kiedys jak znajde troszke czasu to wpadne na spota
Opublikowano

Wicio moje to jest ...kiedys jak znajde troszke czasu to wpadne na spota

Ha tyle cie nie bylo, ze nawet nie wiem jaka jedzisz teraz bryka :decayed: Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Zielona góra obok przychodni na wyszyńskiego granatowe b5. Pozdro

Opublikowano

Pozdro dla kierownika szarego avancika B5 o numerach EL53**T widzianego dzisiaj na skrzyżowaniu Obywatelskiej i Jana Pawła II w Łodzi około 18 :hi:

Opublikowano

Pozdrowienia dla Klubowicza z jasnozielonej A4 B5 Avant EZG C*** ( klubowe rameczki :naughty: )

Widziałem Cię dziś około 8:30, jak skręcałeś z Rydzowej w Aleksandrowską w kierunku centrum