Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Etam :polew: od razu pytanko na gtalk poszło :) ale żonka na Mineralnej pracuje, więc co tam robiła to wiem. Dokładnie o 17:10 to po mnie jechała.

to uprzedź ją że następnym razem jak ją spotkam to będę trąbił :naughty: albo niech się uśmiecha do sreberka jadącego z przeciwka, bo ja tamtędy codziennie jeżdżę po 17 :naughty: Pracuję niedaleko więc mogę z nią mini spoty robić :naughty:

Rafi nie rozpedzaj sie tak :decayed: Bo kolega w czarodziejski sposób sprawi że zaczniesz jeździć inna trasą :polew: :polew: :polew::wink4:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ty się lepiej z nią nie spoć :D

Rafi nie rozpedzaj sie tak :decayed: Bo kolega w czarodziejski sposób sprawi że zaczniesz jeździć inna trasą :polew: :polew: :polew::wink4:

łoj a Wam tylko jedno w głowach :polew::kox:

Opublikowano

No ty się lepiej z nią nie spoć :D

łoj a Wam tylko jedno w głowach :polew::kox:

nam nie ale Tobie to kto wie :kox:

Opublikowano

Zapraszam na spotkanie z moim butem :evil:

:tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Dzisiaj S4 B5 Avant WL***** na Wolskiej. Klubowe?

Opublikowano

Dzisiaj S4 B5 Avant WL***** na Wolskiej. Klubowe?

kiedys powiedziałbym Kali a teraz to nie wiem

Opublikowano

Dziś w Ursusie B6 AVANT EBE**** w ciekawym kolorze :hi:

Opublikowano

dzis pod firlejem na trasie kock-lublin ok 1530 srebrna vectra trzymala avancika b7 z klubowymi ramkami , pozdro dla kierownika : :hi:

to ja. Pozdrawiam również, widziałem jak jechałeś, nawet się oglądałem bo ładnie sie prezentuje autko :)

z policmajstrami udało sie dogadać i obiecałem, że wiecej tak nie bede.

Opublikowano

Na kogo dzisiaj trąbiłem i machałem łapą na Marszałkowskiej ok 13? Zielony b5 rej WW jechałem białym fordem connect'em.

Opublikowano

Tez dzisiaj na kogos trabilem na trasie torunskiej. :naughty: Rej. LC ..... granatowe b5, kierowca byl lekko w szoku ze mu macham i na niego trabie :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

dzis pod firlejem na trasie kock-lublin ok 1530 srebrna vectra trzymala avancika b7 z klubowymi ramkami , pozdro dla kierownika : :hi:

to ja. Pozdrawiam również, widziałem jak jechałeś, nawet się oglądałem bo ładnie sie prezentuje autko :)

z policmajstrami udało sie dogadać i obiecałem, że wiecej tak nie bede.

a cos zmajstrowal? :)

Opublikowano

Dzisiaj około 12:00 czarne B5 sedan na klubowych ramkach blachy WRA - pozdro

Chwile później w strone Lublina za***rdalający Bullit W0 BODEK - pozdro oniak :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kto jechał w czwartek w Markach srebrnym avantem 1.4, wyładowanym kantówką :>, na WWY.....

p.s. nie Kolkov?

Opublikowano

Kto jechał w czwartek w Markach srebrnym avantem 1.4, wyładowanym kantówką :>, na WWY.....

p.s. nie Kolkov?

Kolkov bo on ma unikatowe B5 1.4 :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj między 18 a 18.30, na ulicy za C.H. Zakopianka w Krakowie zielony B5 sedan z ramkami klubowymi. Nie zapamiętałem numerów, zdążyłem tylko mrugnąć w ostatniej chwili.

Opublikowano

Wczoraj na żmigrodzkiej we Wrocku podręcznikowo mi się wjeba*o przed maskę czarne b5 avant 1.8 rej. DW 807*V... kerownik chyba o lusterkach zapomniał :kox:

A dzisiaj skrzyżowanie borowska-kamienna na światłach b5 avant na lawecie "Hojnacki" :wink4: ...na tej samej lawecie za A4 stała tez A3 :)

Opublikowano

wczoraj w Rykach u Marciniaka ok 14 czarny poliftowy avant zmieniający koła.

Opublikowano

Dzisiaj w Łodzi ok. 12 na skrzyżowaniu Aleksandrowska/Warecka - srebrna B6 Avant EKU ..., za kierownicą Pani, obok na miejscu pasażera śpiący królewicz w okularach przeciwsłonecznych :D

Obok Was stała identyczna srebrna B6 Avant, ale już chyba nie klubówka, bo nie miała ramek.

Przechodziłem przez przejście dla pieszych i gapiłem się beszczelnie na Was :D

Opublikowano

p.s. nie Kolkov?

i to w turbo :P

p.s. nie Kolkov?

i to w turbo :P

Opublikowano

Dzisiaj,ok 16 na S7 pomiędzy Białobrzegami a Grójcem czerwone B5 Avant na LC,ramki + wlepa na tylnej klapie.

Pomykałem srebrnym T5 :hi: