Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Piastowie na wiadukcie dzisiaj między 14 a 15 mijałem się z Norbim

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj po 16 koło Carrefoura w Zamościu szare B7 sedanik (jadące w stronę Tomaszowa) z ramkami nr rej LZ 388*8 kto to?

Opublikowano

Pozdro dla kierownika rameczki klubowe rej. ERW zaparkowane koło Castoramy w Skierniewicach. :hi:

Opublikowano

Radzyminska na wysokosci M1 w kierunku wawy srebrny kondom B6 rejestracja WWl - wydaje mi sie ze na naszych ramkach - ktos sie przyzna ?

Opublikowano

Pozdro dla kierownika b5 rejestracja ES2... Z ramkami pod ch janki dziś o 13

Opublikowano

dzisiaj ok 19:00 chyba minąłem się z wojcim na DK17 na dwupasmowym jednopasmowym pierdolniku w okolicach Świdnika...

Opublikowano

moro90 czy ty nie byłeś dzisiaj w WORD na Odlewniczej 8 na skuterze???

Opublikowano

bylem :) jak ty mnie wychaczyles ( na skutrze nie mam ramek klubowych :P) no poza oczojebna kurtka :P

Opublikowano

bylem :) jak ty mnie wychaczyles ( na skutrze nie mam ramek klubowych :P) no poza oczojebna kurtka :P

Pracuje tam.Naprzeciwko wejścia nie stało B6 avant srebrne z ramkami???.Tak jakoś z twarzy znajomy mi się wydawałeś i kurtka rzucała się w oczy :>

Opublikowano

A to ty byles w okienku ? - Ostra ta kolezanke masz :D

Pracuje tam.Naprzeciwko wejścia nie stało B6 avant srebrne z ramkami???.Tak jakoś z twarzy znajomy mi się wydawałeś i kurtka rzucała się w oczy :>

Moze i stalo ale padalo tak ze jakos nie mialem motywacji zeby sie jakos specjalnie ogladac tylko lecialem do roboty :)

Opublikowano

A to ty byles w okienku ? - Ostra ta kolezanke masz :D

Moze i stalo ale padalo tak ze jakos nie mialem motywacji zeby sie jakos specjalnie ogladac tylko lecialem do roboty :)

Dobrze że nie było innej koleżanki tak powiem :tongue4:

Opublikowano

dzisiaj spotkałem ciemną a4 b7 (WX......) w avancie na Broniewskiego chyba w 3.0TDI była kto to? :mysli:

Opublikowano

dzisiaj ok 19:00 chyba minąłem się z wojcim na DK17 na dwupasmowym jednopasmowym pierdolniku w okolicach Świdnika...

ale Ty masz wzrok :D

bardzo bardzo możliwe wracałem do Lublina o tej porze

Opublikowano

ale Ty masz wzrok :D

bardzo bardzo możliwe wracałem do Lublina o tej porze

po prostu czujny jestem...[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 18:41_________________________________________________imag0656f.jpg

pozdro dla kierownika, którego wpuściłem dzisiaj przed siebie na 17-go stycznia

z przodu miał klubową ramkę...

Opublikowano

Dzisiaj Lublin ok gdz 18 00 od strony kraśnika mijane z naprzeciwka za mostem w konopnicy przed około przed prawie nowym skrzyżowaniem z ul Jana Pawła ok połowa drogi ciemny avant z przodu ramki klubowe , pozdro :good:

Opublikowano

wczoraj czyli 06/07/2011 o godzinie 17:30 przyłapane czarne S4 B5 sedan na skrzyżowaniu Piotrkowska i Piłsudskiego, która później czekała w zatoce przed Silverem

później 20:30 na Tomaszowskiej stojąca w zatoce autobusowej zielona B5 w sedanie

Opublikowano

Dzisiaj w Pruszkowie na Prusa zaparkowane B5 avant na numerach CRA ze starymi ramkami klubowymi

Opublikowano

komu zajechalem droge na dzwigowej z naprzeciwka na motorku.

b6 kombi z ramkami klubowymi

Opublikowano

komu zajechalem droge na dzwigowej z naprzeciwka na motorku.

b6 kombi z ramkami klubowymi

O której?

Opublikowano

miedzy 16 a 17