Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wracając z Brwinowa po 18 trzech kolegów w klubu:

1 na rondzie w Brwinowie, granatowa parówa na WPR z klubowymi ramkami ( około 18.05)

2 w Grodzisku o 18.15 Milczar parówa jedna maniurke na pizze wiozła ( jechałem dwa samochody za tobą)

3 i na skrzyżowaniu Królewskiej z Okulickiego ( skręcałeś w stronę Błonia) czarna parówa z esowym zderzakiem i chyba pomarańczowym grillem, zapewne Buba eSą , choć nie było okazji poznać osobiście :decayed: , kierownik mine miał jakby dziewucha mu dwa tygodnie postu zrobiła :>

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pozdrowienia dla kolegi akjam, piękna ta twoja b7, widziana dzisiaj w siewieżu

Opublikowano

2 w Grodzisku o 18.15 Milczar parówa jedna maniurke na pizze wiozła ( jechałem dwa samochody za tobą)

A i owszem :D Dorwałem jakieś kupony i pojechaliśmy opierdzielić margaritte za 3pln :kox: a poza tym to Cię widzę praktycznie codziennie i chyba będę musiał bixy podnieść żebyś mnie widział jak Cie oślepię z przeciwka :decayed:

Opublikowano

Sqizzy

:hi: tak mi się wydawało że ten sedan klubowy :-)

Opublikowano

Pozdro dla srebrnego avanta b5 widzianego dzisiaj o 17:30 na Okęciu! :hi: (szyldy chyba WR ale nie jestem pewien)

Opublikowano

Dzisiaj w CH Reduta Ordona zaparkowane B6 avant srebrne na WN z ramkami klubowymi

Opublikowano

3 i na skrzyżowaniu Królewskiej z Okulickiego ( skręcałeś w stronę Błonia) czarna parówa z esowym zderzakiem i chyba pomarańczowym grillem, zapewne Buba eSą , choć nie było okazji poznać osobiście :decayed: , kierownik mine miał jakby dziewucha mu dwa tygodnie postu zrobiła :>

on po prostu tak wyglada , a to że mu kobieta nie daje to druga sprawa :decayed:

Opublikowano

on po prostu tak wyglada , a to że mu kobieta nie daje to druga sprawa :decayed:

:ssij:

Opublikowano

czyje to? dzis rano, wawa, piwarskiego :hi:

zdjecie2z.jpg

Opublikowano

Wczoraj koło godziny 17 widziany srebrny avant B6 na numerach DGL... lub DKL... (nie pamiętam dokładnie) wyjeżdżający z Diamond Business Park w Piasecznie. Klubowa ramka. Pozdr.

Opublikowano

No toć to szok... dawno mnie nie było w rodzinnych stronach a tu same A4ki i to jeszcze 2 nowe oznaczone klubowo :)

1. Przy sklepie avans ul. Bohaterów/Targowa, Radzyń Podl. sedan B5 granatowy przedlift, stare ramki klubowe, tabl. rej LU... Nie mógł mnie nie zauważyć jeśli był z klubu, stanąłem tak żeby go przyblokować, bo szanowny ktoś stanął za przeproszeniem jak święta kro... :P 3 miejsca parkingowe zajął :P Pozdro pozdro :hi:

2. Na parkingu przy ul. Generała Dąbrowskiego, też Radzyń, avant B5 granatowy, przedlift, nowe ramki klubowe, LRA 013XX. Chyba kiedyś pisaliśmy na priv ale pewny nie jestem i nie pamiętam nicka z forum :decayed: Pozdr! :hi:

Opublikowano

Dzisiaj w Markach w godzinach porannych namierzony srebrny sedan A4 B6 ramki klubowe nr rej WW.... Jechałem za Tobą stalowym A4 B6 avant :) Pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

dziś na giełdzie w Kaliszu wylukalem b5 sedan srebrny, stare ramki klubowe i wlepa na klapie, Kaliskie nr 3E71 pozdro dla kierownika :hi:

Opublikowano

Wczoraj w Andrychowie , S4 nogaro wylatywał na ul.Krakowską , patrzyłeś w moją stronę jechałem na Kraków pozdro kolego :hi:

Opublikowano

wczoraj Poznań/Luboń FACTORY, "garaż" podziemny srebrne A4b7 rejestracje PZ,..., kierownik w koszulce A4klub :gwizdanie:

Opublikowano

B0 Misiu - Solte S4 sedan B6 - kolo arkadii dzisiaj ok 15:30 - ktos z forum ?

Opublikowano

Kałuszyn B7 avant WPR :hi:

Opublikowano

Piątek godzina coś koło 24 w nocy trasa na Szczytno od strony Ostrołęki czarne A4 ramki klubowe na tablicy BI strasznie wolno sie toczył wyprzedziłem mam niebieskie A4 srebrne relingi może zapamiętał i strzeliłem awaryjnymi potem jechał za mną do samego Szczytna ale strasznie wolno jechał :gwizdanie: Pozdrowienia :hi:

Opublikowano

Wczoraj w Markach po 9 rano ciemne B5 rej WOS na podkładkach obtrąbiłem bo leciałem lewym :) co prawda oplem :P pzdr :)

Opublikowano

W sobotę na zlocie Master Truck w Opolu, na parkingu czarne A4 B6 na blachach ZSL. Moja A4 stałą 2 auta dalej :)