Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam Kierownika od czarnej B7 z ramkami klubowymi, rejestracja GD, widziana w Szarlocie koło Koscierzyny około dwóch tygodni temu :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziś o 16:30 szare b7 LU...... od Nowego Światu do skrętu w Nadbystrzycką.

Obtrąbiony przy wyprzedzaniu

Opublikowano

Dzisiaj w Lublinie pod tesco ok 18 30 szare b6 ramki klubowe tylko z tyłu ustawione tyłem do przodu mojej granatowej B5 pozdro dla Kierownika :good:

Opublikowano

Ale dzisiaj Bube obtrąbiłem :kox: :kox: :kox: :kox: aż popuścił :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Dzisiaj w Lublinie pod tesco ok 18 30 szare b6 ramki klubowe tylko z tyłu ustawione tyłem do przodu mojej granatowej B5 pozdro dla Kierownika :good:

Rowniez widzialem ladna naklejke w prawym gornym rogu ;) specjalnie tak sie ustawilem zeby sie przylansowac :gwizdanie: Pozdrawiam rowniez :good:

Opublikowano

pozdro dla kierownika ciemnej a4 b5 na WD chyba przy MC na wylocie z WAW na GDA

Opublikowano

kolkov z moskalem widziani na kraśnickiej, piękna eSa, pięknie mruczy, pozdrawiam :)

Opublikowano

kolkov z moskalem widziani na kraśnickiej, piękna eSa, pięknie mruczy, pozdrawiam :)

pozdro :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

piękna eSa, pięknie mruczy

:jerk:

:polew::bag:

Opublikowano

Rowniez widzialem ladna naklejke w prawym gornym rogu ;) specjalnie tak sie ustawilem zeby sie przylansowac :gwizdanie: Pozdrawiam rowniez :good:

pozdro :drinks:

Opublikowano

Wczoraj około 9 na siekierkach i później dolince czarny Avant B6 tablice LOP pomachaliśmy sobie.

Dziś przed 6 w Piasecznie skręcało w stronę auchan czarny Avant B6 tablice BS trąbiłem ale kolega nie zauważył mnie.

Pozdro

Zauważyłem w ostatniej chwili :). pzdr

Opublikowano

Czyżby jechali na spowiedź do Prezesa :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

piaskowe B6 Avant, tablice WCI, klubowe ramki widziany dziś ok 16-17 w Górze na rondzie. pozdrawiam kierownika, ja jechałem szarym Q7 blachy WE

Opublikowano

P O Z D R O W I E N I A D L A EP-40250 WE W Ł A DY S Ł A W O W I E ! A4 B6 ! PÓŹNIEJ WRZUCE FOTKĘ :D

I DLA JAKIEGOS PANA GPU~~~ BO NIE ZDARZYLEM ZDJECIA ZROBIĆ :D

http://imageshack.us/photo/my-images/38/20110717705.jpg/

Opublikowano

Dziś rano około 8 w Brwinowie na trasie od Błonia aż do ronda, blachy RS? czy jakoś tak, czarne kombi, gleba, orange znaczek na grillu, ramka i naklejka na tyle klubowe.

Jechałem za Tobą chwilę - czarna seria B5 WPR :)

Pozdro

Opublikowano

Dziś rano około 8 w Brwinowie na trasie od Błonia aż do ronda, blachy RS? czy jakoś tak, czarne kombi, gleba, orange znaczek na grillu, ramka i naklejka na tyle klubowe.

Jechałem za Tobą chwilę - czarna seria B5 WPR :)

Pozdro

Buba

Pozdrawiam stojące w korku dzisiaj około 8:00 miedzy Rawą a Mszczonowem czarne B5 w sedania , klubowe ramki byly :hi:

Opublikowano

Audi 80 B4 z ramkami i naklejkami klubowymi spotkane wczoraj w Radzyniu Chełmińskim.

Opublikowano

Audi 80 B4 z ramkami i naklejkami klubowymi spotkane wczoraj w Radzyniu Chełmińskim.

mój stary :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ciemnozielony sedan :wink4:

Opublikowano

Stoi tam już na podwórku świeżaczek A4 b5 sprowadzony na niemieckich blachach, więc chyba się marka spodobała :naughty:

Opublikowano

Stoi tam już na podwórku świeżaczek A4 b5 sprowadzony na niemieckich blachach, więc chyba się marka spodobała :naughty:

stary był tam u znajomego w Radzyniu. no i z tego co wiem to nigdy nie sprzeda B4 , przynajmniej tak mówi :decayed: