Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w Sierniewicach widziane dwie klubowe sztuki.

1. Ciemny sedan B5 TST.....

2. Srebrny Avant B6 2.4q ES ....

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pol polski przejechalem i nikogo z klubu nie widzialem ;(

Opublikowano

jakieś oznaczenia klubowe?
Opublikowano

parking Tesco Milanówek godz. ok 19 podszedł do mnie kolega zagadując o lampy, pozdrawiam raz jeszcze :hi:

wnętrze Tesco Milanówek godz. ok 19 Sqizzy wystający ponad półki sklepowe ganiający z wózkiem, :hi:

Opublikowano

parking Tesco Milanówek godz. ok 19 podszedł do mnie kolega zagadując o lampy, pozdrawiam raz jeszcze :hi:

wnętrze Tesco Milanówek godz. ok 19 Sqizzy wystający ponad półki sklepowe ganiający z wózkiem, :hi:

a był ja był, nie widziałem Ciebie ani padaki na parkingu, ludzi od groma było

Opublikowano

jakieś oznaczenia klubowe?

taaa.... Ramki klubowe + naklejka na klapie...
Opublikowano

Kto mnie dzis obtrąbił w Radomi niedaleko M1 :decayed: ? Czarna B6 Avant rejestracje LU.....

Na początku nie załapałem o c chodzi :naughty: Pozdrawiam Kierowników :)

Opublikowano

Kto mnie dzis obtrąbił w Radomi niedaleko M1 :decayed: ? Czarna B6 Avant rejestracje LU.....

LPU kolego :decayed:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 14:30_________________________________________________ja jechałem z kolegą z forum michal m.
Opublikowano

Pozdrowienia dla Pana prowadzacego wczoraj wieczorem czarne B6 sedan, klubowe ramki z tylu o rej. WSI......, "gonionego" przez czarne Subaru Legacy. Miejsce spotkania A4 Legnica-> Wroclaw. Zjechal na Wroclaw, trabilem ale jakos nie zatrybil :>

Opublikowano

Pozdrowienia dla Pana prowadzacego wczoraj wieczorem czarne B6 sedan, klubowe ramki z tylu o rej. WSI......, "gonionego" przez czarne Subaru Legacy. Miejsce spotkania A4 Legnica-> Wroclaw. Zjechal na Wroclaw, trabilem ale jakos nie zatrybil :>

Siemasz zatrąbiłeś i odmachałem Twojej partnerce tylko trochę zakręcony byłem bo nie wiedziałem czy dobrze zjeżdżam z A4. a Subaru to fakt trzymało się za mną non stop a po mału nie jechałem :kox: :kox:

również pozdrówka :good::hi:

Opublikowano

No dzieki, wlasnie mi tez mowila, ze machales. :)

Ja nie jechalem wolno ale wy to juz :gwizdanie: :>

Opublikowano

No dzieki, wlasnie mi tez mowila, ze machales. :)

Ja nie jechalem wolno ale wy to juz :gwizdanie: :>

A ja przyglądałem się Tobie jak wyprzedzałem Cię ale mówię jeszcze do swojej partnerki auto na niemieckich blachach to na pewno nie z klubu i poszedłem dalej a jednak okazało się że z klubu :gwizdanie: :kox:

dozobaczyska może jeszcze raz gdzieś :hi::good:

Opublikowano

No a naklejki nie widziales z tylu na klapie?

No przy tych predkosciach to nie ma sie co dziwic :>

Moze i sie jeszcze spotkamy, kto wie :)

Opublikowano

Pozdrawiam :) tak jak paput pisał jechaliśmy we dwóch a za nami jeszcze kolega nowo nabytym A6 :decayed:

Opublikowano

czarne B7 avant rej STA... okolo 5:30 w miejscowosci Rosin stala w korku, w ostatnim momencie zobaczylem logo a4 klubu na grillu, Jechalem czarna B6 na Irlandzkich blachach

Opublikowano

w weekend Ustroniu Morskim widziałem A4 polift, ciemny kolor, z przodu brak znaczka, koła chyba 18 cali S-line (ale nie jestem dokładnie pewien) blachy chyba ZKO. a w piątek pod pewną knajpą (naprzeciw mini ZOO) na trasie Bydgoszcz-Koszalin stało srebrne B5 sedan blachy GCZ. rameczki klubowe. pozdrawiam kierowników :hi:

Opublikowano

Dzisiaj w Suchej Beskidzkiej ok godziny 9.30, obok Kicka (na przejeździe kolejowym) mijałem Audi A4 na blachach suskich (KSU), kolor beżowy / szampański. Z przodu, w grillu zamontowane było logo klubowe A4KP. Któż to? :)

Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnego avanta B5 parkującego na Stefanika na Tarcho od sąsiada z Odkrytej :hi:

Opublikowano

Kogo to niedawno ładnie wpuściłem przed siebie? :naughty: Wawa ul. Ryżowa przed WKD "Opacz", potem lecieliśmy jeden za drugim prawie do Kleszczowej, Ty poleciałeś Kleszczową chyba, ja wcześniej skręciłem :hi: B7 1,9 TDI granat tabl rej. CIN... ramki klubowe. Foto poglądowe :decayed:

b7ryzow.th.jpg

Opublikowano

Wczoraj Aleje Jerozolimskie w strone Pruszkowa ok. 20 czarny avant WPR XXXX

Pozdrawiam :good:

To ja - też pozdrawiam :hi: