Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś chwilę po 19-tej, w na światłach obok Fashion House przy trójmiejskiej obwodnicy obtrąbiłem zielone B5 CBY **HS z ramkami klubowymi. Stałem za nim czarnym paskiem ale pokazałem kartę klubową przez szybę :decayed: Pozdro dla kierownika :good:

Witam :)

dopiero jak zobaczylem wizytowke zalapalem o co chodzi z trąbieniem :) Pzdr :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś chwilę po 19-tej, w na światłach obok Fashion House przy trójmiejskiej obwodnicy obtrąbiłem zielone B5 CBY **HS z ramkami klubowymi. Stałem za nim czarnym paskiem ale pokazałem kartę klubową przez szybę :decayed: Pozdro dla kierownika :good:

avant? sedan? z tyłu miało ledy? jeśli tak to pewnie Petara :gwizdanie:

Opublikowano

avant? sedan? z tyłu miało ledy? jeśli tak to pewnie Petara :gwizdanie:

:polew: :polew:

Przeciez juz wyjasnili :decayed:

Opublikowano

f*ck nie zauważyłem :wallbash: drobne niedopatrzenie :embarrassed:

Opublikowano

Kogo spotkałem przed rondem w Radomiu od strony Zwolenia, dziś ~19 ?

Ciemny (czarny) avant b6, z ksenonami, klubowe ramki, rejestracja BS.

Dopiero sie wczytałem. Często bywam w tamtych okolicach. Następnym razem trąb :). Wracałem do stolicy :). Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej B6 w avancie DZA 32LH zaparkowanej w Mińsku Maz. na ul. Kościuszki- któż to taki :mysli:

Dzieki za pozdrowienia :hi: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 09:58_________________________________________________

Poszukiwany czarny Avant sciema szybek chrom na klamkach klubowa ramka i naklejka przyciemnione lampki z tylu na Minskich numerach widziana w Misku Maz w okolicy Marcpola.Na klapie znaczek S4.

Pozdrawiam(ladne klameczki zupelnie jak moje) :cool1:

Opublikowano

To ja pozdrawiam kierownika z szarej B7 Avant którego widzę prawie codziennie obok przychodni zdrowia (tej przy pkp) w Ząbkach koło Warszawy. Blachy WT .... :) Rzuca się w oczy bo jest s-line zew no i felgi 19" z RS4 B7 :wink4: Oczywiście auto na ramkach klubowych :)

Opublikowano

PZDR dla kolegi z granatowej A4 B5 sedan, którego widziałem w Rumii 19.08.11 w okolicach castoramy jadącego kilka aut przedemną w kierunku Gdańska w tej pięknej ulewie. Nalepka na dole klapy po prawicy, CB, blachy GWE.

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej B6 w avancie DZA 32LH zaparkowanej w Mińsku Maz. na ul. Kościuszki- któż to taki :mysli:

Dzieki za pozdrowienia :hi: [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 09:58_________________________________________________

Poszukiwany czarny Avant sciema szybek chrom na klamkach klubowa ramka i naklejka przyciemnione lampki z tylu na Minskich numerach widziana w Misku Maz w okolicy Marcpola.Na klapie znaczek S4.

Pozdrawiam(ladne klameczki zupelnie jak moje) :cool1:

No to ładnie ja wychaczyłem Ciebie a ty mnie :naughty:pozdrawiam :decayed:
Opublikowano

Czarne B6 Avant, klubowe ramki i naklejka, felga 19?

Widziane we Wrześni, ul Paderewskiego...

Opublikowano

Bart-S? :naughty:

Opublikowano

czarne B6 Avant na SG

pociskaliśmy A4 od Wrocka, ja zjechałem na Nysę

:hi:

Opublikowano

Wczoraj ok. 20:00 na Mokotowie wyhaczyłem szarą B6 w Avancie z czarnymi listwami s-line`owymi i listą płac na drzwiach.

Pozdro dla kierownika

Opublikowano

bongod wczoraj popoludniu w Grodzisku pod pizzerią :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Suli chyba Cię wczoraj widziałem na Jana Pawła w Wawie ok 20

Opublikowano

Pzdr dla kierownika A4 B5 na LB obtrąbionego dziś ok. 17 na Alejach w Wawie :hi::)

Opublikowano

Pzdr dla kierownika A4 B5 na LB obtrąbionego dziś ok. 17 na Alejach w Wawie :hi::)

A dziękować i również pozdrawiam! :hi:

Opublikowano

28,08,2011 starówka Zamość

pozdrawiam kierownika --->zdjcie0028a.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

22/08/2011 widziana czarna B5 sedan z ciemnymi światłami z tyłu przy ul. Dąbrowskiego w Szczecinie niedaleko izby wytrzeźwień i górki 'ale urwał' godz. około 15:40 rej zpl 17... wlepka na klapie :hi:

Opublikowano

28,08,2011 starówka Zamość

pozdrawiam kierownika --->zdjcie0028a.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ten sam kierownik, widziany o 17 na trasie warszawa - lublin (przed moszczanką) :gwizdanie: