Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Granatowe B5 sedan WI...H - przewóz osób - Aleje Jerozolimskie naprzeciwko dworca centralnego :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

6,09,2011 i 8,09,2011 - pod FD Gorzyce czarny Avant na ramkach

Opublikowano

pozdro dla kolegi w granatowym B5 WP554... otrąbionego na al.Krakowskich:)

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika spotkanego dzisiaj na Statoil w Starachowicach.

Wybacz kolego, że nie pogadaliśmy dłużej, ale chyba sam widziałeś, że troszkę mi się śpieszyło.

Do następnego, mam nadzieje, że na spocie, zobaczenia.

Serdecznie Pozdrawiam :good:

Opublikowano

6,09,2011 i 8,09,2011 - pod FD Gorzyce czarny Avant na ramkach

oo nawet zdjecie znalazłem

57851f894d9cb315med.jpg

243cb9c8287dd668med.jpg

Opublikowano

Czarny sedan B5 WRA zaparkowany przy Puławskiej w piątek ok. 10:00.

Opublikowano

w sobotę na ul. Kożuchowskiej (wawer) ciemna B6 avant klubowa wlepa na klapie. Rejestracja chyba WU?

Opublikowano

Beżowy B6 sedan WN...A - Prosta przy Rondzie Daszyńskiego. Pozdro

To mogłem być ja - pracuję obok więc parkuje tam codziennie. Również pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Beżowy B6 sedan WN...A - Prosta przy Rondzie Daszyńskiego. Pozdro

To mogłem być ja - pracuję obok więc parkuje tam codziennie. Również pozdrawiam :hi:

A coś mi się tak własnie zdawało że to nie pierwszy raz jak przebiegałem po "parkingu" na torach ;-) Też w okolicy pracuję ale dla zdrowia psychicznego nie dojeżdżam samochodem :wink4:

Opublikowano

:hi:

kogo dzisiaj otrąbiłem ok godz. 8:00 na Hynka, zaraz przed skrzyżowaniem ze Żwirkami - ciemny (czarny) Avant B6 diesel + vlepa na klapie, numery WU XXXXX?

Pozdro.

Opublikowano

Pozdro dla Hugo, widziany dzisiaj w korku na Nadbystrzyckiej.

PS: Umyj furę ;-)

Opublikowano

Czyja klubowa laleczka pod mostem gdańskim nad Wisłą?

Chyba moja? szukalem fajnych ujec na zdjecia slubne:) most tramwajowy idealny:)pozdrawiam

Opublikowano

mrogal widziany dziś pomiędzy Zwoleniem a Radomiem w okolicach "Baby Jagi" ok 14 :hi:

Opublikowano

Wczoraj Środa Lublin ok 17coś ul zemborzycka cofane do głównej szczegółów nie pamiętam ale ciemny avant B5 z przodu ramki klubowe na blachach chyba LCH ??

Opublikowano

srebrna B5 sedan chyba polift, klapa US tablica zmniejszona, lampy tył led ala polift, jakaś większa felga, autko podrezane w stylu klubowym :) więc... blach niestety nie pamiętam :kwasny: Dzisiaj 8.00-8.10 skrzyżowanie Grójeckiej z Banacha/Bitwy Warszawskiej 1920, leciał właśnie z Banacha na Bitwy Warszawskiej, a ja stałem jako pierwszy na światłach na Grójeckiej :hi:

Opublikowano

wczoraj ok 20 na ulicy Domaniewskiej w Warszawie, srebrne B6 avant z klubowymi ramkami. rejestracja ZS 29**K. pozdrawiam kierownika, ja jechałem szarym Q7 na blachach WE :hi::good:

Opublikowano

dziś 7:45 na Żołnierskiej srebrne B6 Avant S-line chyba WWY, kolega stojący w korku pozdrowił mnie długimi. Pozdrawiam kierownika :hi:

Opublikowano

dziś 7:45 na Żołnierskiej srebrne B6 Avant S-line chyba WWY, kolega stojący w korku pozdrowił mnie długimi. Pozdrawiam kierownika :hi:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Sobota. Ołtarzew w kierunku Błonia srebrne b6 (ww xxxx) ok godziny 7;30 pozdrawiam kierownika :-)

Opublikowano

wczoraj ok 20 na ulicy Domaniewskiej w Warszawie, srebrne B6 avant z klubowymi ramkami. rejestracja ZS 29**K. pozdrawiam kierownika, ja jechałem szarym Q7 na blachach WE :hi::good:

tez go czesto widuje, bo pracuje na Domaniewskiej :) ale nie mam pojecia kto to.