Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi, który stał w godzinach południowych na parkingu obok stadionu Wisły (ul. Reymonta w Krakowie) ciemną B5 na blachach KR 664.. :wink4:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

widziany avant b6 kns 1xxx5 na trasie 75 w okolicy Nowego Sącza ( jakieś wioski w strone krk ) jakieś ledy jakieś koło szprychowe jakiś podwójny wydech

Opublikowano

dziś 18:30parking tesco b7 ramki klubowe kolor kawa z mlekiem czy cuś takiego

jak kawa z mlekiem to ja byłem ale B8 a nie B7 bo godzina się zgadzała, auto stało tyłem do ulicy na parkingu przed rondem pod tesco

rzeczywiście B8 :) pozdro dla Ciebie :)

Opublikowano
około 17 00 w Lublinie ul Lubartowska skręcające w unicką srebrne B5 ramki klubowe LUB XXXXX otrąbione dojechałem do ciebie jak stałeś po skrecie ja pojechałem prosto granatowym pozdro

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Zamość. Ciemne B6 Avant godzina 11.40 na ul. Peowiaków jechał w stronę Biłgoraja nr rej LBL5*SL ramki klubowe. Pozdrowiłem kolegę przez radyjko ale nie wiem czy to on odpowiedział :naughty:

Opublikowano

Z niedzieli na poniedziałek po północy Marszałkowska/Świętokrzyska(wjazd na PKiN) szary avant B7 na WI***** z klubowymi ramkami.Obklejony jako przewóz osób.Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzisiaj w Lublinie ok 15 45 ul Świętoduska czarne B7 z tyłu ramka klubowa :hi:

hmmmm mozliwe ze to ja , znaczek Ecuproject pod tablica???

na ewentualny znaczek nie zwróciłem uwagi ale z przodu ramka przy grilu czarna , chyba widziane ostatnio na serduszku pod zamkiem , pozdrawiam :hi:
Opublikowano

na ewentualny znaczek nie zwróciłem uwagi ale z przodu ramka przy grilu czarna , chyba widziane ostatnio na serduszku pod zamkiem , pozdrawiam :hi:

hmmm to chyba nie ja bo ja z przodu nie mam ramki klubowej tylko z tylu , a bylem w sumie w tym czasie na swietoduskiej wiec chyba mega zbieg okolicznosci :)

Opublikowano

hmmm to chyba nie ja bo ja z przodu nie mam ramki klubowej tylko z tylu , a bylem w sumie w tym czasie na swietoduskiej wiec chyba mega zbieg okolicznosci :)

tzn klubowa ramka z tyłu , a z przodu chodziło mi o tą dużą obramówkę grila że jest czarna a nie srebrna :decayed:

Opublikowano

tzn klubowa ramka z tyłu , a z przodu chodziło mi o tą dużą obramówkę grila że jest czarna a nie srebrna :decayed:

no nic jak ja to pozdro :hi: jak nie ja to trudno ,

ps. z tylu dwa podwojne wydechy?? :)

Opublikowano

no nic jak ja to pozdro :hi: jak nie ja to trudno ,

ps. z tylu dwa podwojne wydechy?? :)

:) bardziej rzuciła mi się w oczy ramka klubowa niż znaki szczególne i zaraz auto znikło z pola widzenia wracałem pieszo do auta , ale jak by nie było to pozdro :hi: hehe

Opublikowano

Pozdro dla kierownika srebrnej b5 sedan z ramkami klubowymi (blach nie pamiętam), który jechał dzisiaj o 16.30 wiaduktem nad torami w Piastowie w stronę ronda. Kierownik śmiał się sam do siebie :polew: Pozdro :>

Opublikowano

wczoraj godzina 17:30 na wiadukcie przy Kopcińskiego przyłapane czerwone B5 w avancie, które jechało prawym pasem w strone centrum, blachy EL coś tam, coś tam :P

Opublikowano

Kto mnie wpuścił wczoraj na skrzyżowaniu Łopuszańska/Al. jerozolimskie okolo 19:40? Szare/czarne B6. Jeszcze raz dzięki :hi:

Opublikowano

Dziś po 11:00 widziane czarne B7 avant na WPR**** z klubowymi ramkami na Al.Jerozolimskich przy Hotelu Marriott.Pozdrowienia :hi:

Opublikowano

granatowe b5 avant dziś 16:20 na sowińskiego na parkingu i 16:25 srebrne b5 przed liftem LCH na głębokiej

Opublikowano

Pozdrowienia dla czarnej B6 avant na WPL~dalej nie wiem, jechałeś za mną po drogah Orlenu dość bisko tyłka się trzymająć, a nie spojrzałem na ramki, dopiero później jak szedłem z kumpelą to zauważyłem że to klub :D

Opublikowano

Koko dzisiaj obtrąbiłem na Żwirki i Wigury ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Czarny Avant 1.8T , kierwonik jarzący ale dopiero po czasie :>

Opublikowano

teściu mnie zagadywał ostro i muzyka grała:D i nie słyszałem trąbienia

ale zobaczyłem w lusterku i odrazu wiedziałem że to Ty, piękna eSa, fajnie było zobaczyć na żywo ::):) pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Srebrne B5 w kombi na numerach początek WE widziane dziś za rondem w Ruszkach jadąc w stronę Sochaczewa chwile po 16

Zagadałem na radiu ale nie wiem czy akurat to byłeś Ty.

Pozdrawiam