Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele PARAF widziany na alejach jerozolimskich w stronę Pruszkowa.Stałem w korku przed Łopuszańską

:hi:

mogłem nie zauważyć - w tym czasie córeczka stwierdziła, że przetestuje cierpliwość ojca podczas prowadzenia samochodu :wallbash:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w ubiegły czwartek na Świętoduskiej, 7 rano czarne b5 po lifcie LUB xxxx parkował na chodniku po lewej, ja wjeżdżałem w bramę po prawej, w ostatniej chwili zauważyłem wlepę na klapie. Pozdro

chyba parkujesz w tych okolicach codziennie??

Witam :hi: ja parkuje codziennie w tych okolicach przed 7 rano świętoduska i równolegle lubartowskiej częściej LUB po lifcie B5 ale koloru granatowego no i wlepa po prawej na klapie pozdro :good:

Opublikowano

Pozdro dla kierowniczki srebrnego B6 Avant zaparkowanego koło zajazdu Jejmościna w Stężycy 21 września około 16.10 ja przechodziłem obok z kolegami i tak oglądałem furkę :gwizdanie: . Ramki klubowe rej GKA SV**

Opublikowano

No i dziś znów. Widok z balkonu biura

fotka434.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Pozdro dla kierowniczki srebrnego B6 Avant zaparkowanego koło zajazdu Jejmościna w Stężycy 21 września około 16.10 ja przechodziłem obok z kolegami i tak oglądałem furkę :gwizdanie: . Ramki klubowe rej GKA SV**

Giliego zona :)

Opublikowano

fotka434.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Witam a to na 100% moje Audi , może czasami Kolega rzuci okiem czy nikt tam się nie kręci przy niej :gwizdanie:,

dzisiaj trawe kosili i bok mi ujeb,,li w trawie i śmieciach a wczoraj na myjni byłem :angry:

Pozdrawiam :good::drinks:

Opublikowano

ano codziennie na niego spoglądam z góry :) jak stawiasz w tym miejscu

Opublikowano

Ponowne pozdr dla kolkova lub jego żony :P nie zauważyłem kto leciał ;) // mijaliśmy się w Rybienku, oooo leciało za żółtą A3, leciałem Oplem Vectrą z przeciwka. ;)

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy B6 z rameczkami klubowymi rej. TKN ... ,widzianego na Puławskiej w okolicach kościoła w Pyrach o 13:30 :hi:

To pewnie moja:) Pozdrawiam.

Opublikowano

fotka434.jpg

Gratuluje umiejetnosci parkowania na calej szerokosci chodnika :confused4:

Opublikowano

Ponowne pozdr dla kolkova lub jego żony :P nie zauważyłem kto leciał ;) // mijaliśmy się w Rybienku, oooo leciało za żółtą A3, leciałem Oplem Vectrą z przeciwka. ;)

hehe pozdro pozdro, a ja próbowałem podkoorwić tą S3, ale kierownik widać kupił brykę przede wszystkim do lansu :thumbdown:

Opublikowano

hehe pozdro pozdro, a ja próbowałem podkoorwić tą S3, ale kierownik widać kupił brykę przede wszystkim do lansu :thumbdown:

S3 ładna, nie mozna powiedzieć, że nie :P zółty nawet pasuje :D turbina w s3 gwizda tylko kierowca pi.zda xD

Opublikowano

fotka434.jpg

Gratuluje umiejetnosci parkowania na calej szerokosci chodnika :confused4:

Z Całym Szacunkiem Ale ... byłeś kiedyś w Lublinie ? widziałeś tą ulice i chodnik tzn miejsca na nim ? Gratulujesz mi umiejetności parkowania? wąski chodnik za***any autami od góry do dołu po jednej ludzie po drugiej ryzyko przyrysowania innym autem nie umiejętnie prowadzonym ,busem , autobusem lub innym jakimś tam Neoplanem , patrząc na fotkę widać różnicę miedzy odstępami stań w tym miejscu swoim pazdziochem , ciekawe jak byś stanął , jeszcze żeby ci z z drugiej strony chodnika kosiarka ręczna linką po lakierze zbierała nie wspominająć o tym co z pod niej leci :facepalm:

to nie temat do dogryzania

Opublikowano

Tak jest nie krytykować się tylko pozdrawiać a kzażdy musi sobie jakoś radzić :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

a Ja Pozdrawiam Debila W B6 PZL XXXXX koloru Piaskowego Avant, dziś na trasie Piła---> Podgaje . Kolego za***iste wyprzedanie na podwójnej ciągłej w chwili kiedy poprzedzające auto skręca w Lewo!!! BTW do Hotelu Celmar , jak byś nie wiedział .

Opublikowano

z kim dzisiaj gadałem pod torwarem po maratonie?

Opublikowano

szare b6 avant na WPN z ramkami klubowymi w niedziele pod media na górczewskiej.. Kto to?? :cool1:

Opublikowano

szare b6 avant na WPN z ramkami klubowymi w niedziele pod media na górczewskiej.. Kto to?? :cool1:

jesli ciemny szary (delfin) z jasnymi skorami i naklejka klubowa na tylniej szybie, to ex auto Roberta K :)

Opublikowano

Dziś ok 9:00 namierzony zielony sedan B5, LOP**** przy pętli Szczęśliwice :przebiegly:

Pozdro :hi:

Opublikowano

wczoraj przy zjeździe z ul. Balicka w KRK w kierunku ronda na Olkusz stoi na chodniku ciemne B6 w avancie (za każdym razem co jestem w KRK stoi tam to auto , rej nie pamiętam)....POZDRO