Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srebrne B6 w kombi numery początek WY spotkane w piątek o 12 na przelocie z Bronisz w stronę Piastowa :hi:

:hi: pozdrawiam :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj w Siedlcach Zielone B5 kombi z naklejką motocykle są wszędzie

Blachy z Ryk albo okolic.

Opublikowano

Granatowy avant 2.4 RZ 13... (ramki klubowe,naklejki na tylnej klapie) zaparkowany dzisiaj przy porcie lotniczym Rzeszów

Opublikowano

POZNAŃ, kto dziś stał w poznaniu niedaleko M1 ciemną B5 avant PJA (ramki klubowe) za czarną BMW 5 ? :hi:

Opublikowano

Kogo wczoraj otrąbiłem na Jerozolimskich w okolicach bluecity w stronę centrum? :naughty: B6 niebieskie avant rameczki klubowe, blach nie pamiętam :) Jechałeś prawym pasem ja lewym trochę szybciej, dane po sygnale potem awaryjne, ale patrzyłeś w taki sposób: :wtf::decayed:

Opublikowano

Dziś Chorzów ul. Katowicka około 18-tej ciemne b6 1,8 w sedanie KWI**NG z wlepą na klapie , pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Wczoraj, Kielce Castorama parking. Parkowałem na przeciwko srebrnej B6 avant, klubowa wlepa na klapie. Mogłeś nie poznać, cichociemny bez oznaczeń B5 srebrny sedan na blachach RT. Pozdrowienia dla kierownika :hi:

Opublikowano

Kraków byłe B7 Mirona sobota ok 18 Hotel Cracovia

Opublikowano

Wczoraj w Mszczonowie na parkingu basenów termalnych ciemne B8 z klubowymi ramkami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z kim wczoraj gadałem na CB w Wieluniu - wylot na Sieradz??? Ja jechałem czerwonym Avantem na łódzkich blachach.

Pozdrowienia

Opublikowano

Bydgoszcz granatowe A4 B5 Avant 2,5TDI nie trąbiłem bo nie mam ramek i jeszcze bym oberwał :polew:

Opublikowano

A to moja furka, ale pożyczyłem siostrze, bo swoja a3 rozbiła.

Pozdro

Opublikowano

A to moja furka, ale pożyczyłem siostrze, bo swoja a3 rozbiła.

Pozdro

odważny :gwizdanie:

Opublikowano

Na szczęście szwagier tylko jeździ, siostra po wypadku jakoś nie chce wsiadać na razie za kółko. :tongue4:

Korzeń na klapie jest naklejka "patrz w lusterka", a nie "motocykle są wszędzie" :gwizdanie:

Opublikowano

Granatowe b5 chyba w sedanie, pomógł wbić się do ruchu przy wyjeździe ze stacji benzynowej w Miejscu Piastowym, w ferworze walki nie podziękowałem :embarrassed: Ktoś z forum ???

Opublikowano

Sqizzy obtrąbiony w Grodzisku obok Carrfura jak zwykle zapatrzony :decayed:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 21:48_________________________________________________Kto dziś leciał ciemno niebieską B5 w sedanie od Sochaczewa w stronę Błonia numery ELC z przodu ramka klubowa ok godziny 13:30 ??

Pozdrawiam leciałem w drugą stronę do Sochaczewa :hi:

Opublikowano

Beżowy B6 sedan WN...A - Prosta przy Rondzie Daszyńskiego. Pozdro

Opublikowano

srebrny AVANT B5 na sienkiewicza w Siedlcach cofał przed godz 16, ja trąbnąłem, jechałem golfem, kierownik myślał że trąbię po zlości :):) pozdrawiam

Opublikowano

Wczoraj ok. 20:00 na Mokotowie wyhaczyłem szarą B6 w Avancie z czarnymi listwami s-line`owymi i listą płac na drzwiach.

Pozdro dla kierownika

hahahahah jesli róg Belwederskiej a Gagarina to JO to był :) [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 16:56_________________________________________________

Przyłapane czarne A4 B6 avant na pl. na rozdrożu, obtrąbiony i pozdro dla kierownika :hi:

th_DSC00171-1.jpg

Toż to moja zdzirka na fotce ;)

Opublikowano

A ja w środę widziałem w Rypinie na głównej ulicy wlatując od Sierpca(nie znam w tym mieście ulic więc podaje w taki sposóB) zielone B5 z antena cb i ramkami klubowymi o tablicach CRY ...

pozdro :good::wink4: