Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szare b6 avant na WPN z ramkami klubowymi w niedziele pod media na górczewskiej.. Kto to?? :cool1:

jesli ciemny szary (delfin) z jasnymi skorami i naklejka klubowa na tylniej szybie, to ex auto Roberta K :)

Nie tego to widuje na Kwiatowej bo chyba tam mieszka :wink4: Jasny jak Twoj albo ten nowszy co sie mieni w fioletowy... Nie pamietam nazwy. WPN ---X tyle pamietam :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika czarnego B5 nr LBI..., który obtrąbił mnie na ul. Ks. Janusza :hi: Jechałem przed nim czarnym B7 kombi :)

Opublikowano

Ja od kilku dni codziennie w drodze do pracy rano (okolo 07:45, Gdansk - Do Studzienki/Traugutta) mijam jakiegos kolege srebrna B5 z klubowymi ramkami na blachach NE. Pzdr! :)

Opublikowano

Na Kajakowej w Wawce B6 wlepa na klapie rej. chyba WU ale, pewności nie mam :hi:

Opublikowano

Dziś Toruńska ok 15 srebrne B5 na rej. KNS z lepką na klapie :) leciałem duuuuuużym czerwonym (czerwony skład) tzw. TIR-em (drażni mnie ten slogan) dałem po trąbkach ;) pzdr

Opublikowano

Dzis w nocy 4:15 niebieski sedan B6 z wlepką z tyłu na WI*****(kwadratowa tablica) widziany ul.Jasna/Świętokrzyska.Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Kto dziś leciał czarną b5 w kombi od strony Płońska a potem na Sochaczew po 17? Początek numeru WP nie pamiętam czy WPN czy WPR czy WPL było ale na bank WP początek z przodu klubowa rameczka chwilę w koreczku od ronda stałeś ja leciałem w drugą stronę :) W ostatniej chwili zauważyłem kierownika , oczywiście zatrąbiłem :decayed:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Który wariat zasuwał wczoraj Spacerową koło 21 ? A4 B5 Parówa granatowa. Rejestracji nie wiedzialem bo ciemno było :polew:

PS. Nie szkoda CI auta na taka szybką jazdę po Spacerowej tuż to istny off-road :polew:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kolegi (srebrna B5 avant przedlift WR - naklejka i ramki klubowe) i jego "towarzyszki podróży" z którym wczoraj pogadane na CB na trasie Siedlce -> Wawa, przed Kałuszynem :hi:

Opublikowano

Pozdro dla kolegi z granatowego avanta na blaszkach PZ w niedziele na DMP w Poznaniu :hi:

Opublikowano

Na Kajakowej w Wawce B6 wlepa na klapie rej. chyba WU ale, pewności nie mam :hi:

nie ma w wawie ul. Kajakowej :naughty: jest ul. Kajakowa :tongue4:

Opublikowano

Poczekaj zara bedzie :polew:

Opublikowano

Pozdro dla ciemnej b5 na duzych fellach widzianej w niedziele (02.10.2011) w Trzebnicy okolo 12 :P

Opublikowano

Witam, pozdrowienia dla ciemnej B5 sedan tablice BSU która jechała dziś za mną na hetmańskiej w Poznaniu :hi:

Opublikowano

Witam, pozdrowienia dla ciemnej B5 sedan tablice BSU która jechała dziś za mną na hetmańskiej w Poznaniu :hi:

pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika czarnego B5 nr LBI..., który obtrąbił mnie na ul. Ks. Janusza :hi: Jechałem przed nim czarnym B7 kombi :)

:hi: Pozdrawiam!

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika szarego avanta polifta PO 719XX widzianego wczoraj ok. 16 na poznańskiej jadącego w stronę Wrześni, jechałem srebrnym vento z przyczepką i motocyklem, dopiero gdy mnie wyprzedził zobaczyłem po naklejce z tyłu, że to ktoś od nas :decayed:

p.s. nie masz zaślepki spryskiwacza od strony kierowcy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kto latał srebrną dzidą z czarnymi światłami w serialu Pierwsza miłość? Rejestracja DTR 06082? :decayed:

Opublikowano

Dzisiaj rano Lublin Kolega Wojci - pozdro

około 17 00 w Lublinie ul Lubartowska skręcające w unicką srebrne B5 ramki klubowe LUB XXXXX otrąbione dojechałem do ciebie jak stałeś po skrecie ja pojechałem prosto granatowym pozdro

Opublikowano
;)