Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i się wyjaśniło :wink4: rafalekx do teatru pomyka w trampkach :polew:

:polew: yhy miałem iść w gumofilcach i waciaku ale jakoś tak nie chciałem robić miasta w środku wsi :decayed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i się wyjaśniło :wink4: rafalekx do teatru pomyka w trampkach :polew:

:polew: yhy miałem iść w gumofilcach i waciaku ale jakoś tak nie chciałem robić miasta w środku wsi :decayed:

hehe dobre sobie, a Merci żeś szamał, aż Ci się uszy trzęsły :decayed:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: No kurfa na przerwie mnie widział i nawet "siema" nie powiedział :decayed: Brak kultury, żeby się nawet nie przywitać :decayed: I to to takie niewychowane do teatru chodzi :decayed:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: No kurfa na przerwie mnie widział i nawet "siema" nie powiedział :decayed: Brak kultury, żeby się nawet nie przywitać :decayed: I to to takie niewychowane do teatru chodzi :decayed:

toż on jako szatniarz tam robi

Opublikowano

:blink: to co ja go nie poznałem? Z szatni nie mógł mnie widzieć jak merci wcinam :decayed: A skoro ma tam jakieś wtyki to mógł mnie na lewo wpuścić :przebiegly::decayed:

Opublikowano

miałeś nikomu nie mówić :przebiegly:

:blink: to co ja go nie poznałem? Z szatni nie mógł mnie widzieć jak merci wcinam :decayed: A skoro ma tam jakieś wtyki to mógł mnie na lewo wpuścić :przebiegly::decayed:

widziałem Cię z daleka i nie chciałem drzeć japy przez całe fłajee :decayed:

Opublikowano

W niedziele koło 13, w Konstancinie koło Tężni, widziane granatowe B5 z ramkami klubowymi WN 900.... Pozdro dla kierownika

Opublikowano

Któryś już raz widzę czarne B6 Avant na WJ z ramkami parkujące przy Wisłostradzie pod mostem Poniatowskiego.

Opublikowano

1.11 - widziany samochód mrogal'a przy cmentarzu w Leśniowicach - pozdro i powiem że obok koloru i rozmiaru felgi nie można przejść obojętnie

wczoraj tj. 7.11 ok. godz 20 skrzyżowanie Racławickiej i Żwirki widziany srebrny sedan na rejestracjach WNxxxx 1.8T Q ramki klubowe, ja skręcałem w lewo na Żwirki a kolega prosto w Racławicką.

Opublikowano

1.11 - widziany samochód mrogal'a przy cmentarzu w Leśniowicach - pozdro i powiem że obok koloru i rozmiaru felgi nie można przejść obojętnie

trzeba bylo trabic machac :polew: tak cos czulem ze fura w klubowym stylu ale chyba nie bylo oznaczen klubowych
Opublikowano

trzeba bylo trabic machac :polew: tak cos czulem ze fura w klubowym stylu ale chyba nie bylo oznaczen klubowych

Oj już nie chciałem wprowadzać zamętu :) a zgadza się auto nie dostało jeszcze klubowych ramek.

Opublikowano

Wczoraj po południu w korku w Raszynie widziane B5 avant zielone na numerach PKL z ramkami klubowymi.Jechaliśmy obok siebie ale nie machałem bo byłem innym autem.pozdro

Opublikowano

czyj to niebieski przedlift w sedanie na biedronkach pod starym biurowcem Polimexu z wlepą na tylnej szybie? pozdrawiam

Opublikowano

Z kim dzisiaj gadałem przez CB na trasie W-wa - Sochaczew? B6 w sedanie na WGM, ramki klubowe. Pozdro

Opublikowano

jaki kolor? jasnoniebieskie? to pewnie musti :gwizdanie:

Opublikowano

jaki kolor? jasnoniebieskie? to pewnie musti :gwizdanie:

dokładnie

Opublikowano

Plac Zawiszy. B5 kombi z blachami EP 51086 :hi:

Opublikowano

Z kim dzisiaj gadałem przez CB na trasie W-wa - Sochaczew? B6 w sedanie na WGM, ramki klubowe. Pozdro

Pozdrawiam kolegę :hi:

Opublikowano

czyje audi stoi pod havi logistic na daniszewskiej w wafce?

a czyje pod starostwem w wołominie? :cool1:

Opublikowano

Avancik b5 na blachach TOS...z klubowymi oznaczeniami w Mińsku Maz. dziś koło 14 pod biedronką na ul. Dąbrówki - czyje to :mysli: