Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to ktoś z forum granatowym b5 avant na blachach (chyba) LPU cisnął ciągle za mną dzisiaj od Żyrzyna do Kurowa po 16?[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 18:11_________________________________________________

granatowy avant b5 pod Tesco oblepiony jak choinka naklejkami

Jeśli występował wśród tych naklejek różowy kolor to LU_Angel ;)

wiem wiem właśnie

w robocie pewnie siedział :P

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziś w okolicach Rybnika a dokładnie w Jejkowicach na ul. Przemysłowej przy firmie "Constantia color CAP" mijałem bordową b5 avant z klubową naklejką na tylnej klapie. pozdro kolego :naughty:

Opublikowano

Czy to ktoś z forum granatowym b5 avant na blachach (chyba) LPU cisnął ciągle za mną dzisiaj od Żyrzyna do Kurowa po 16?

Miał zderzak od esy?[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 18:23_________________________________________________Jak tak to sero5g

Nie wiem, ciemno było, a w lusterku widziałem tylko soczewki :wink4: W każdym razie pozdrowienia dla niego, w miarę nadąrzał za mną :decayed:

Opublikowano

2.6 raczej nie ma z tym problemów :wink4:

Innego pacjenta na LPU w granatowym avancie nie ma.

Opublikowano

pozdro dla granatowego avanta w płocku przejeżdżającego około 14:30 koło biedronki w alejach :) strasznie brudne rami z przodu, nie mogłem się dojrzeć :D

Opublikowano

Dziś ok 22 M1 Marki ;) widziane B5 Avant srebrne z oblepiną stickerbombami tylką klape ;) WWL ....

Opublikowano

PARAF dzisiaj przed 21 koło Tomasza patrolował zamojskie tereny :hi:

Opublikowano

PARAF dzisiaj przed 21 koło Tomasza patrolował zamojskie tereny :hi:

:hi:

trzeba pilnować swoich rewirów

BTW:

Widziałem "Nysę", ale Ciebie nie widziałem - dlatego nic nie trąbiłem :wink4:

Opublikowano

Wczoraj/dzisiaj W-wa (22/23.12.2011) ul. Kopińska/Grzymały-Sokołowskiego w stronę Jerozolimskich nawrót w stronę Wawelskiej, ok. godziny 01:20-01:30 ciemne B5 avant tabl. rej. chyba WU xxxxx, rameczki klubowe i chyba jakaś większa felga :mysli: Miałem trąbić ale trochę późno było - nie chciałem ludzi budzić :decayed: Pozdr! :hi: Leciałem za Tobą w stronę Jerozolimskich, ramki wyczaiłem jak robiłeś nawrotkę :wink4:

Opublikowano

Norbiaka padaczka widziana pod agentura w piastowie :decayed:

Opublikowano

Dziś w nocy czarne B6 w sedanie na WJ***** z klubowymi ramkami,ul Wspólna/E.Plater (tam gdzie nocne ssaki stoją :naughty: ) Pozdr.

Opublikowano

Dzisiaj koło 20:30 na światłach koło NOMI na śląskich blachach SB 218** ramki klubowe ciemny Avant B5 potem skręcił w stronę kina kto to taki zawitał na zamojskie ziemie lub może nowy nabytek któregoś z ziomków :mysli:.

Pozdro :hi:

Opublikowano

dzis pod zapiekankami kolo garnizonu w siedlcach jasny avant b5 przedlift ale... z maska zderzakiem i grillem od nowszej A3 chyba... sry ale takiego ulepa dawno nie widzialem... mialem nadzieje ze to nie z klubu ale... jednak ramki z tylu byly :/ z drugiej strony o gustach sie nie dyskutuje...

Opublikowano

Pozdrawiam sąsiada z dzielnicy z avanta B6 "WA *****" Mijanego dzisiaj na modlińskiej przed kowalczyka ok 6:15 :)))

Opublikowano

W środę ciemne b5 widziane ok 17 na rynku Nowego Miasta w Wa-wie. Jechało sobie powoli rynkiem a później zaparkowało przy dużym radiowozie :gwizdanie:

Pozdrowienia :hi:

Opublikowano

srebrna Nyska na przeciwko DT Hetman :) obtrąbiony i obmachany :) w sylwestra

Opublikowano

srebrna Nyska na przeciwko DT Hetman :) obtrąbiony i obmachany :) w sylwestra

Przynajmniej jeden jak przyjedzie w gości do Zamościa to mnie zauważa :naughty::hi:

Opublikowano

Wtorek, 27.12.2011, powroty ze Świąt... Warszawa, wlot od strony wschodniej, światła przy Kajki. Kolega w Alfie Romeo (chyba 147). Bardzo roześmiany, pokazujący mi klubową naklejkę przez szybę.... Pozdrawiam!

Opublikowano

Wtorek, 27.12.2011, powroty ze Świąt... Warszawa, wlot od strony wschodniej, światła przy Kajki. Kolega w Alfie Romeo (chyba 147). Bardzo roześmiany, pokazujący mi klubową naklejkę przez szybę.... Pozdrawiam!

:polew: zamiast naklejać to w aucie jak FBI wozi :mysli::decayed:
Opublikowano

Wczoraj na Jana Kazimierza spotkałem takie oto 2 zaparkowane furki:

029cbe32ef7f3de4gen.jpg309570350ae7cf7agen.jpg

:) czarne to moje!! Pozdro!!