Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale na spot nie doleciałeś :bicz2:

chłopie , oddaja mi mieszkanie pod koniec wrzesnia , jezdze kupowac/rozgladac sie za meblami itp, itd, zarobiony jestem jak ch..j , napewno bede za tydzien.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja tamtedy leciałem o tej porze ale nie mam oznaczeń na klapie chyba ze po czymś innym poznałeś ze to 1.8.

mrygalem Ci długimi i a Ty mi awaryjnymi ... :mysli:

a poznalem ze to 1.8 po tym ze jak wyprzedzales te dwa Tiry [powiniennes pamietac, siedzialem Ci na zderzaku] to strasznie wolno Ci to szlo .... :polew:

Opublikowano

ja tamtedy leciałem o tej porze ale nie mam oznaczeń na klapie chyba ze po czymś innym poznałeś ze to 1.8.

a poznalem ze to 1.8 po tym ze jak wyprzedzales te dwa Tiry [powiniennes pamietac, siedzialem Ci na zderzaku] to strasznie wolno Ci to szlo .... :polew:

Pchi tam , to napewno nie ja , kiedy naklejki odbierzesz gościu

Opublikowano

Pchi tam , to napewno nie ja , kiedy naklejki odbierzesz gościu

Ty,Ty ... skrecales w Krakowska w lewo ... :wink4:

w sumie moglem odebrac jak stalismy na swiatlach .... ale nie pomyslalem o tym ....

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej B5 1.9tdi, z naklejką klubową z rejestracja LWL XXXX

spotkanego dzisiaj przed siódmą przy PKP kasprzaka, ładnie się prezentuje na tych felach od eski :good:

Opublikowano

Ty,Ty ... skrecales w Krakowska w lewo ... :wink4:

w sumie moglem odebrac jak stalismy na swiatlach .... ale nie pomyslalem o tym ....

to napewno nie ja, bo ja o tej porze jechałem do Grodziska Mazowieckiego pomierzyc mieszkanie.

Opublikowano

Dziś w Krakowie koło 11 godziny nie wiem na jakiej ulicy bo nie znam Krakowa :) kierowca srebrnego sedana 1.8T najpierw mnie wyprzedził i mrugał kierunkami, później ładnie się uśmiechał jak patrzyłem :naughty: Ramek nie było. Ktoś stąd?

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej B5 1.9tdi, z naklejką klubową z rejestracja LWL XXXX

spotkanego dzisiaj przed siódmą przy PKP kasprzaka, ładnie się prezentuje na tych felach od eski :good:

Chyba kojarzę :) Widziałem jakąś B5 na tablicach LBI XXXX - nie wiedziałem, że jesteś z klubu. Szkoda, że nie mrygnąłeś (machnąłeś) :gwizdanie: Do następnego :good: Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Tydzień temu w piątek B6 sedan z rameczkami klubowymi. Leciałem do Gdańska.

Pozdrowienia dla kierownika

Opublikowano

Pozdr. dla kierowcy czarnego avanta B7 s-line, rej. GE ..., fajnie sie lecialo razem pod wieczór przez A4 w strone Wrocławia... ale te 240 to juz dla mnie za duzo bylo...

Opublikowano

trasa Zebrzydowa -Boleslwiec ok godz 20:30

pozdro dla kierowcy audi a6

Opublikowano

Piatek 15 sierpien godzina okolo hmm 13-14 srebrny avant z rejstarcja PO XXXXX ,ramki klubowe, droga miedzy swieradowem a szklarska poreba?:D ktoz to?:D

Opublikowano

pozdrawiam kierownika czarnej b5 (na tylniej klapie spojler, ramki klubowe)mijanej przeze mnie wczoraj (sobota) ok 16 w mińsku mazowieckim

Opublikowano

Pozdro dla kolegi z zielonej B5 LWL**** z naklejeczką 3D na klapie :good: stojacego dziś ok 15:30 w korku na Toruńskiej w stronę Bródna :)

Opublikowano

Pozdro dla kolegi z zielonej B5 LWL**** z naklejeczką 3D na klapie :good: stojacego dziś ok 15:30 w korku na Toruńskiej w stronę Bródna :)

To znowu ja :decayed: Widziałem Cię (granatowy avant?), ale chyba nie miałeś żadnego oznakowania klubowego :mysli: Pozdrawiam serdecznie i do następnego razu :good:

Opublikowano

Pozdrówki dla kierownika Czarnej B5, z rameczkami klubowymi mijanej przedwczoraj na rondzie w Nadarzynie o 17.15 :hi:

Opublikowano

To znowu ja :decayed: Widziałem Cię (granatowy avant?), ale chyba nie miałeś żadnego oznakowania klubowego :mysli: Pozdrawiam serdecznie i do następnego razu :good:

Zgadza się, mam granatowego avanta (mam też naklejeczkę na klapie), ale wczoraj widziałem Cię z zielonego Clio :decayed:

Opublikowano

Pozdrowienia dla solarka , natknąłem sie na ciebie przy ul. Zdrowej na Wilanowie , pracujesz tam??? włożyłem ci kartke za szybe

Opublikowano

Wiem,że miało być tylko opisane spotkanie klubowe ale takich bryk nie widuje się codziennie.

Dziś ok.12.55,Bytom ul.Narutowicza przy stadionie:czarny RS6 C5 sedan.Z delikatnym spojlerem.Blachy 00 ..... .Może ktoś zna szczęśliwego posiadacza tej maszynki.

Opublikowano

Pozdrowienia dla C Mile na drodze do Lublina w dniu 28.08.2008

Miło się rozmawiało na radyjku :)

P.S

Graty za kolejene mody w RS-sie :D:D

Prawdziwy pocisk na drodze :)