Opublikowano 7 Czerwca 201313 l dzisiaj chwilę po 17 na Racławickiej w stronę Żwirek czarny sedan b6 z klubowymi ramkami WI ..... pozdro dla kierownika
Opublikowano 7 Czerwca 201313 l Kokos ustrzelony dziś w Brwinowie przy kościele o 13:20 Pozdrawiam Sqizzy napotkany w Brwinowie na Żwirki Wigury przed 14 Pozdrawiam
Opublikowano 7 Czerwca 201313 l Dzisiaj w Lublinie koło OBI na Zwycięskiej ,około 13 20 Niebieski avant tablice klubowe.Pozdrowienia dla kierownika
Opublikowano 8 Czerwca 201313 l dzisiaj chwilę po 9 rano na Górczewskiej w stronę bemowa szary (stalowy) sedan b6 WY 99..., ramki klubowe i dwa wyciory z tyłu pozdro dla kierownika
Opublikowano 8 Czerwca 201313 l Dzisiaj ze 20 minut temu, czarne B6 sedan 1.9 quattro, na Rydza skręciło potem w Przybyszewskiego, spotkaliśmy się najpierw na światłach przy Broniewskiego potem skręcałem za Tobą w Przybysza, ja odbiłem na Shella a ty poleciałeś prosto. ELxx6FL Pozdrawiam zamyślonego w czapeczce białej
Opublikowano 9 Czerwca 201313 l Dzisiaj mijany na wyjeździe z reala w Lublinie granatowy avant b5 LKS... Naklejka b5 batalion i ramki klubowe. Pozdrawiam, para była tak zagadana, że pewnie mnie nie zauważyli
Opublikowano 9 Czerwca 201313 l Pozdro dla kierownika B5 WM 942** widziany dziś w południe na parkingu pod cerfurem w mińsku maz, klubowa naklejeczka na masce i rameczka "Wal śmiało i tak ty płacisz "
Opublikowano 9 Czerwca 201313 l pozdro dla kierownika audi a4 b6 w sedanie nr rej LBL z ramkami klubowymi , widziany w Jarosławiu o godzinie 22-30 na stacji benzynowej Statoil , stał tuż za mną ) , póżniej pojechałeś stronę Ukrainy , jeszcze raz pozdro dla kierownika:hi:
Opublikowano 11 Czerwca 201313 l W niedzielę w Nowej Karczmie granatowe poliftowe b5, ramki tylko z tyłu Pozdrawiam
Opublikowano 11 Czerwca 201313 l Wczoraj w Zabrzu , okolice ul.Kowalskiej na parkingu "za płotem" miedzy blokami ustrzelone granatowe B5 o nr SZ...... w sedanie , pozdro
Opublikowano 11 Czerwca 201313 l Pozdrawiam kolege z Czarnego avanta na LLE Jechaliśmy z tesco ostatnio razem i na światłach mnie pobrałes Masz 2.8 Ja tylko 1.8 wiec nawet nie wciskałem gazu hehe Pozdrawiam
Opublikowano 11 Czerwca 201313 l szare b6 1,9TDi LU 303XX ramka klubowa tylko z tyłu dziś przed 14 na Jana Pawła II w stronę Diamentowej, kierowca włos przyprószony siwizną
Opublikowano 11 Czerwca 201313 l Pozdrawiam kolegę który dziś jechał Mickiewicza, w stronę Retkini o 10 tej EL-5_6FL Czyje B5 srebrne parkuje przy dworcu Łódź Kaliska,od stadionu. Pozdrawiam
Opublikowano 11 Czerwca 201313 l Buba namierzony dziś w serwisie u Marcin&Mariusz No i 200 stron pękło
Opublikowano 11 Czerwca 201313 l Dzisiaj ze 20 minut temu, czarne B6 sedan 1.9 quattro, na Rydza skręciło potem w Przybyszewskiego, spotkaliśmy się najpierw na światłach przy Broniewskiego potem skręcałem za Tobą w Przybysza, ja odbiłem na Shella a ty poleciałeś prosto.ELxx6FL Pozdrawiam zamyślonego w czapeczce białej Pozdrawiam,pozdrawiam Rzeczywiście coś się zamuliłem tego dnia że Cię nie spostrzegłem Pozdrawiam kolegę który dziś jechał Mickiewicza, w stronę Retkini o 10 tej EL-5_6FLCzyje B5 srebrne parkuje przy dworcu Łódź Kaliska,od stadionu. Pozdrawiam Pozdrawiam również
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Wczoraj jechałem Etiudy Rewolucyjnej za srebrną B6 w Avancie na WRA, nie było jak wyprzedzić
Opublikowano 12 Czerwca 201313 l Buba namierzony dziś w serwisie u Marcin&Mariusz No i 200 stron pękło
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l dzisiaj w Bydgoszczy na ulicy Fordońskiej widziany ciemny avant B5, przedni zderzak S4 + bra na masce. na tylnej szybie kilka naklejek m.in. DOPE. rejestracja GBY NF74, to ktoś od nas?