Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedziela, Tarnów, ~15 pozdrawiam kierownika szarej a4 :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrawiam Moskala widzianego dzisiaj o godz.18.40 kolo cmentarza poludniowego w Stefanowie czy tam Antoninowie :hi:

To chyba byles ty :naughty:

Opublikowano

Dzisiaj Otwock [na swiatłach przy stacji BP] kolo 17.30 ....

srebrne B5 Avant [iI-lift],ramki klubowe, 17-tki Bolero,czysciutki,blachy WOT XXXX,podwojny prosty wydech [jakies PB ?] ..

Opublikowano

Pozdrawiam Moskala widzianego dzisiaj o godz.18.40 kolo cmentarza poludniowego w Stefanowie czy tam Antoninowie :hi:

Siema , leciałem tamtędy żeby sobie skrócić droge , ale ciebie nie zauważyłem nigdzie :thumbdown:

gdzie stałeś ????

Opublikowano

Siema , leciałem tamtędy żeby sobie skrócić droge , ale ciebie nie zauważyłem nigdzie :thumbdown:

gdzie stałeś ????

Przy drodze ,my robimy ta droge kolo cmetarza jestem tam co dziennie .Dzisiaj tez cie widzialem o tej samej godzinie machnolem ci ale sie okazalo ze to jechala chyba twoja zona :kox: .Fajnie wygladaja te fele jaki masz rozmiar opon bo fajnie wystaja za blotniki :kox:
Opublikowano

Dzisiaj tez cie widzialem o tej samej godzinie machnolem ci ale sie okazalo ze to jechala chyba twoja zona :kox: .Fajnie wygladaja te fele jaki masz rozmiar opon bo fajnie wystaja za blotniki :kox:

Moja Rybka przejeżdża tamtędy codziennie do pracy , powiem jej żeby ci jakieś śniadanko podrzuciła do pracy po drodze :kox: :kox: :kox:

Fela 8.5" ET24 opona z tyłu 235/45 a z przodu 225/45 , faktycznie "troche" wystaje , ale wygląda :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 06:37_________________________________________________Dziś około 14:00 skrzyżowanie ulic Tamka/Topiel - Kruczkowskiego (centrum) widziałem B5 sedan w kolorze ciemnosrebrnym , ramki klubowe , z tyłu lampy chyba czerwono-białe (pseudopolift) , przyznac sie który to ????

Ja leciałem moim pociskiem- Lublinem granatowym

Opublikowano

Dzisiaj tez cie widzialem o tej samej godzinie machnolem ci ale sie okazalo ze to jechala chyba twoja zona :kox: .Fajnie wygladaja te fele jaki masz rozmiar opon bo fajnie wystaja za blotniki :kox:

Moja Rybka przejeżdża tamtędy codziennie do pracy , powiem jej żeby ci jakieś śniadanko podrzuciła do pracy po drodze :kox: :kox: :kox:

Fela 8.5" ET24 opona z tyłu 235/45 a z przodu 225/45 , faktycznie "troche" wystaje , ale wygląda :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 06:37_________________________________________________Dziś około 14:00 skrzyżowanie ulic Tamka/Topiel - Kruczkowskiego (centrum) widziałem B5 sedan w kolorze ciemnosrebrnym , ramki klubowe , z tyłu lampy chyba czerwono-białe (pseudopolift) , przyznac sie który to ????

Ja leciałem moim pociskiem- Lublinem granatowym

Moskal pozdrow swoja Rybka odemnie :kox: :kox: bo ja widzialem dzisiaj dwa razy ,faktycznie na tych felach i oponach wyglada :kox: :kox: :slina: :slina:
Opublikowano

Witam

pozdrowionka dla ciemnej B6 (WF 9XXXX)widzianej wczoraj przy ul. Dolina Służewiecka około 17:25

Pozdrawiam

Rafał

Opublikowano

witam pozdrowionka dla czarnej s4 awant widzianej 1 kwietnia 09r przy mc donaldsie wylocik na gdansk w wawie,lecialem z naprzeciwka machnalem reką ale kolega nie zauwazyl.

Opublikowano

PIXI zauważony dziś na Urbanistów przed 15 :decayed: Pozdro

Opublikowano

Kolkov.... a gdzie Ty byłeś że ja nie widziałem Ciebie ...Ale miło mi Pzdr :good:

P.S. ja tu mieszkam .... :gwizdanie:

Opublikowano

Kolkov.... a gdzie Ty byłeś że ja nie widziałem Ciebie ...Ale miło mi Pzdr :good:

P.S. ja tu mieszkam .... :gwizdanie:

aaa widzisz, jechałem w drugą stronę szwagrową B6-ką (ma tylko naklepkę na klapie) :cool1:

Ja przez 4 lata mieszkałem na Białobrzeskiej :decayed:

Opublikowano

wczoraj w Czestochowie kolo 21 widzialem ciemnego avanta z naklejka klubowa rej DDZ :kox: :kox: pozdro :cool1:

Opublikowano

wczoraj w Czestochowie kolo 21 widzialem ciemnego avanta z naklejka klubowa rej DDZ :kox: :kox: pozdro :cool1:

uwazaj na naklejki clubowe.. :naughty:

Opublikowano

w jakim sensie mam uwazac? :kox:
Opublikowano

w sensie klub, a nie club :naughty:

Opublikowano

w sensie klub, a nie club :naughty:

haha nie wiem o co biega ale ok bede uwazac :kox: :kox:
Opublikowano

pozdrawiam kierownika czarnego avanta, przedwczoraj ok godz 17 wpuścił mnie na ul. Żeromskiego. Nie wiem czy to klubowicz ale pozdrawiam :) w ogóle to pozdrawiam wszystkich kierowców a4 z Żywca i okolic bo jest Nas dość sporo :>

Opublikowano

:hi:

Mario_ widziany wczoraj Racławicka / Wołoska około 15,30 ...jechałem w drugą stronę i rozmawiałem przez telefon i w ostatniej chwili poznałem Twoją furkę i oczywiście Ciebie - stałeś do skrętu w lewo w Wołoską ... sory że nie pomachałem ale brakło mi już rąk ...Pozdrawiam PIXI :wink4:

Opublikowano

pozdro dla srebrne B5 kąbi z ramkami z ciemnymi tylnymi szybkami w Rembridź, chyba z koszyczkiem kolega przyjechał :wink4: