Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestem pewny ale: Lublin, godz 19 obok Tesco czarne B6 nr LU..... przyciemnione szyby, chromowane lusterka, 1,9TDI

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyje to to to, stało porzucone w sobotę pod Biedroną w Lubartowie :cool1:

dsc00488abc.jpg

By mrkolkov at 2010-08-23

Opublikowano

rav

2,5 TDI

Opublikowano

pozrdro dla pana w audi a4 b6 avant z naklejka tune up i ramkami klubowymi na belgijskich blachach.....Ladnie popierdzielal okolo 4 rano na obwodnicy brukseli okolo 2 paczek w deszcz....troszke sie z toba podraznilem ale pozdro dla wlasciciela fajna furka :hi: moze ktos zna bo szukam na forum ale to jest jak igla w stogu siana

Opublikowano

NApewno Wypisu. :)

Opublikowano

W sobotę około 19 w Radzyniu Podlaskim na parkingu pod tesco widziane czarne b7 sedan, z klubową ramką z tyłu, naklejką dynosftu na klapie i czterema rurami. Nawet na zaciskach hamulcowych było chyba logo dynosoftu. Piękna furka! Pozdrawiam

:blink: Będę polował :D Jakie tablice rej.? LRA? :mysli:

A no i żeby nie było OT dzisiaj widziany "żelkowóz" czyli fura kamilos_zelo hyhy i furka kolegi hubipl9 ;)

Opublikowano

Pozdro dla czornej b6ki, z którą potrąbiliśmy sobie dziś na Hallera przed 18-tą :hi:

PS, szałowo wygląda ta Twoja s-ka :cool1:

Pozdrawiam również :hi: dobrze że zobaczyłem tą małą nalepę na klapie z tyłu bo z ramkami u Was we Wrocławiu kiepsko :naughty:

Opublikowano

pozrdro dla pana w audi a4 b6 avant z naklejka tune up i ramkami klubowymi na belgijskich blachach.....Ladnie popierdzielal okolo 4 rano na obwodnicy brukseli okolo 2 paczek w deszcz....troszke sie z toba podraznilem ale pozdro dla wlasciciela fajna furka :hi: moze ktos zna bo szukam na forum ale to jest jak igla w stogu siana

...tak to ja... :hi:

myślałem że nigdy się w tym temacie nie znajdę a jednak się udało... :decayed::naughty:

Opublikowano

W sobotę około 19 w Radzyniu Podlaskim na parkingu pod tesco widziane czarne b7 sedan, z klubową ramką z tyłu, naklejką dynosftu na klapie i czterema rurami. Nawet na zaciskach hamulcowych było chyba logo dynosoftu. Piękna furka! Pozdrawiam

:blink: Będę polował :D Jakie tablice rej.? LRA? :mysli:

A no i żeby nie było OT dzisiaj widziany "żelkowóz" czyli fura kamilos_zelo hyhy i furka kolegi hubipl9 ;)

Furka identyczna jak auto Patroxa, jednak tablice byly z Lublina... Widziałem też, że na LRA lata czarne s4 b8 avant, ale raczej do klubu nie należy

Opublikowano

dsc00488abc.jpg

Moje :)

Opublikowano

Furka identyczna jak auto Patroxa, jednak tablice byly z Lublina... Widziałem też, że na LRA lata czarne s4 b8 avant, ale raczej do klubu nie należy

LU powiadasz :mysli: Trzeba hugo pytać, może on kojarzy B7 od dyno z ramką :mysli:

A S4 B8 zgadza się :good: Jest już jakiś czas, ale szczerze... zawsze upiertolona po sam dach i brzydkie alu :decayed: szału nie robi :decayed:

Opublikowano

nie jestem pewny ale: Lublin, godz 19 obok Tesco czarne B6 nr LU..... przyciemnione szyby, chromowane lusterka, 1,9TDI

tez go widzialem pare razy pod tesco ale on chyba nie jest z klubu bo nie widzialem u niego zadnych naklejek ani ramek a furke ma ladnie zrobiona :naughty:

Opublikowano

Pozdrawiam użytkownika B5 Avant, rej. GTC z charakterystycznym motorem na klapie ;) Od Tczewa do obwodnicy trójmiejskiej się za tobą ciągnąłem dzisiaj ;) Pozdrowienia.

Opublikowano

Wczoraj ok 16 na ul. Elektoralnej (Warszawa) ustrzelone RS4 B5 W1 RACE1 to chyba nikt od nas ale ładnie się prezentował zaparkowany wśród zwykłych aut, taki rodzynek :)

Opublikowano

dziś o 8:30 przed rondem Solidarności przyłapana czerwona be piuntka w Avancie, kto to :mysli:

Opublikowano

dsc00488abc.jpg

Moje :)

czekaliśmy na Ciebie z Moskalem i Poźkiem, ale widać pochłonął Cię Biedronkowy szał zakupów :kox:

Pozdro i do zobaczenia :decayed:

Opublikowano

To czerwone na rondzie Solidarności to moje - pozdrowionka :)

Opublikowano

Pozdro dla czornej b6ki, z którą potrąbiliśmy sobie dziś na Hallera przed 18-tą :hi:

PS, szałowo wygląda ta Twoja s-ka :cool1:

Pozdrawiam również :hi: dobrze że zobaczyłem tą małą nalepę na klapie z tyłu bo z ramkami u Was we Wrocławiu kiepsko :naughty:

Klubowicze zawsze czujni na swoich współbratów i swojego wypatrzą nawet po naklejce :decayed: